MyPoster fotoalbum: niet echt onderscheidend

MyPoster is de perfecte middenmotor. Men onderscheid zich op geen enkel vlak, maar presteert ook nergens slecht

MyPoster fotoalbum test

Deze aanbieder zien we dit jaar voor het eerst in onze fotoalbum test. MyPoster richt zich in eerste instantie meer op wanddecoratie, maar heeft ook fotoboeken in haar assortiment. Dus tijd voor een test.

 

Prijzen:

De prijzen van de fotoboeken van MyPoster zijn vergeleken met die van de andere 33 aanbieders. Daarbij valt MyPoster niet bijzonder op. Men hanteert prima prijzen, maar is niet goedkoop of duur te noemen. Eigenlijk is men gewoon een gemiddelde aanbieder die niet te veel vraagt voor haar producten. Het A4 liggend en staand fotoboek begint pas bij 80 pagina’s goedkoop te worden.

 

Software

De software van MyPoster is zowel online als offline beschikbaar. Het betreft in beide gevallen een Taopix pakket dat door veel aanbieders wordt gebruikt. Omdat het om een andere variant gaat is onderlinge uitwisseling niet mogelijk. Het pakket is gebruiksvriendelijk en heeft meer dan genoeg opties.

 

Levertijd

Wij bestelden ons fotoboek bij MyPoster in het weekend en moesten vervolgens 6 weekdagen wachten totdat wij het thuis ontvingen. Deze periode is iets langer dan wat de meeste andere aanbieders kunnen realiseren.

 

Kwaliteit

Bij een nieuwe aanbieder zoals MyPoster is het altijd spannend wat je kan verwachten op het gebied van kwaliteit. We lieten ons panel het boek van MyPoster beoordelen. Over het algemeen was iedereen te spreken over de kwaliteit van het fotoboek. Toch waren er een aantal verbeterpuntjes.

Het boek was niet helemaal recht ingelijmd op de kaft. Het was niet heel storend, maar wel zichtbaar. Voor de beoordeling van de kleuren legt ons panel altijd meerdere boeken naast elkaar. De kleuren van de kaft waren redelijk, maar niet super. Datzelfde geldt voor de huidskleuren. Deze zijn net niet helemaal mooi. Dat geldt niet voor de overige foto’s. Die zijn verder prima van kleur.

 

Service

Op het gebied van service heeft MyPoster geen bijzondere opties. Men onderscheid zich dus niet ten opzichte van de concurrentie. Wat men wel goed doet is het omgaan met klantvragen. Zo worden onze e-mails in alle gevallen binnen een dag beantwoord.

 

Conclusie:

MyPoster is een prima aanwinst in onze fotoalbum test. Men levert een kwalitatief goed product tegen redelijk goede prijzen. Omdat men zich nergens echt onderscheid, maar ook nergens slecht presteert, eindigt men (onderin) de middenmoot van onze vergelijking.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tips Fotoalbum maken
Average rating:  
 0 reviews
  • Kwaliteit 70,9% 70,9%
  • Prijs 77% 77%
  • Software 83% 83%
  • Levertijd 82,9% 82,9%
  • Service 60% 60%

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.