MyPhotofun: goedkope leverancier

MyPhotofun moet het echt hebben van haar goede prijzen. Kwalitatief is het niet slecht, maar zijn er wel aandachtspunten

MyPhotofun behoorde de laatste twee jaar in onze fotoalbum test niet tot de top 10. Dit had met name te maken met een aantal aandachtspunten op het gebied van kwaliteit. Zo was andere jaren de afwerking van het boek niet goed. Wat dit jaar opvalt is dat deze kwaliteitsproblemen (loslatende binnenkanten) zijn aangepakt en opgelost. Compliment daarvoor.

 

Goedkope fotoboeken bij MyPhotofun

Wat we MyPhotofun moeten nageven is dat men haar fotoboeken voor een uitstekende prijs in de markt zet. Er zijn slechts een handvol aanbieders die goedkoper zijn. Is kwaliteit niet je allerbelangrijkste criterium, maar moet deze wel voldoende zijn, dan sluit je bij MyPhotofun een goede koop.

 

Kwaliteit fotoboek en levertijd:

Het MyPhotofun fotoboek is kwalitatief beter dan voorgaande jaren. We hadden bij de fotoboeken van deze drukker (ook Fotogeschenk, hetFotoalbum en Blokker) diverse aandachtspunten en deze zijn opgelost.

De kwaliteit van de foto’s is vergelijkbaar met andere jaren. Dat wil zeggen dat ze zeker niet slecht zijn, maar dat we bij een fors aantal andere aanbieders toch mooiere foto’s zien. Met name de kaft van het fotoboek is te licht afgedrukt. Dat ziet er op zich niet verkeerd uit, maar het is echt afwijkend van het origineel. Over de gehele linie is MyPhotofun op gebied van kwaliteit echt een middenmotor.

 

MyPhotofun vergelijking 2018: software

Het softwarepakket van MyPhotofun is gebruiksvriendelijk en zowel beschikbaar offline als online. De online variant is wel wezenlijk anders dan de downloadversie. Voor beide pakketten geldt dat de meeste opties aanwezig zijn, maar er zijn pakketten die veel uitgebreider zijn.

 

Flater

Toch slaat MyPhotofun de grootste flater van onze fotoalbum test 2018. Wij ontvangen namelijk een fotoboek, waarbij een verkeerde cover is toegevoegd. In alle 11 jaar dat we deze test hebben uitgevoerd, is dit nog nooit voorgekomen.

Het mag echter ook gezegd worden dat de klantenservice van MyPhotofun snel en attent reageert. Men stuurt het juiste boek alsnog op. Toch duurt het dan nog behoorlijk lang voordat we wel het juiste boek binnen krijgen. Na de oorspronkelijke bestelling duurt het 11 dagen voordat we een goed fotoboek thuis ontvangen.

 

Heb je voldoende informatie uit deze MyPhotofun vergelijking gehaald?  Maak dan een fotoboek bij MyPhotofun

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MyPhotofun fotoboek
Average rating:  
 0 reviews
  • Kwaliteit 65,7% 65,7%
  • Prijs 83% 83%
  • Software 82% 82%
  • Levertijd 68,6% 68,6%
  • Service 66% 66%

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.