MyPhotofun fotoalbum maken

MyPhotofun: beoordeling fotoalbum maken

MyPhotofun is een aanbieder die wij lastig te vergelijken vonden met de andere aanbieders en misschien daardoor wat aan de lage kant in de Fotoalbum test 2012 terecht is gekomen. De 13e plaats valt dan ook wat tegen. De reden dat wij MyPhotofun moeilijk te vergelijken vonden komt door de afwijkende formaten fotoboeken. Zo kent men geen 21×21 formaat (bij MyPhotofun een 24×24) en geen 21×30 formaat (bij MyPhotofun een 24x33cm). Hierdoor lijken de prijzen van MyPhotofun automatisch ook hoger.

Het aanbod fotoboeken is met 10 verschillende formaten ruim. Het nadeel van  MyPhotofun vinden wij gelijk een voordeel: men heeft ietwat afwijken formaten fotoboeken. Wil je dus eens een keer een ander fotoalbum maken, dan is MyPhotofun een leuk alternatief. De afwerking van de fotoboeken kan op verschillende wijzen. Men biedt als een van de weinige aanbieders een volledig vlakliggend fotoalbum. Daarnaast kan je het fotoboek in hardcover, softcover en (kunst)leer laten afdrukken.

De software van MyPhotofun vinden wij makkelijk en intuitief werken. De mogelijkheden zijn redelijk ruim en ook achtergronden en fotomaskers zijn ruim vertegenwoordigd. Als een van de 5 (uit 15) aanbieders geeft MyPhotofun de mogelijkheid om bij het fotoalbum maken direct afbeeldingen op internet te zoeken en deze in te laden.

Na het bestellen van ons fotoboek moeten wij 5 werkdagen wachten voordat wij het fotoalbum thuis ontvangen. Op zich zeer redelijk en ongeveer vergelijkbaar met het merendeel van de aanbieders. De afdrukkwaliteit van MyPhotofun vinden we redelijk goed, maar op sommige (kwalitatief goede) foto’s vinden we de afdruk soms wat korrelig (de pixels zijn te zien).

Bij test van de klantenservice reageert MyPhotofun snel op de verstuurde e-mail. Binnen een werkdag krijgen we een volledig en duidelijk antwoord.

Al met al zijn we zeker tevreden met het fotoalbum maken bij MyPhotofun. Toch scoort men aan de lage kant in de test. Dit heeft te maken met de redelijke kwaliteit en ook met de prijs die verhoudingsgewijs hoog is. Maar zoals gezegd heeft dat ook te maken met de afwijkende maten van de fotoboeken.

Wil je ook onze andere fotoalbum beoordelingen lezen? Kijk dan op deze pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MyPhotofun
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.