MyPhotofun fotoalbum test

MyPhotofun fotoboek maken: goede prijs

Ook dit jaar hebben we MyPhotofun weer meegenomen in de fotoalbum test. MyPhotofun was in de fotoalbum test 2013 één van de grootste verrassingen. Als we dan naar de fotoalbum vergelijking van MyPhotofun fotoalbum test2014 kijken, dan komen we tot de conclusie dat MyPhotofun ongeveer vergelijkbaar presteert als vorig jaar. De kwaliteit van het boek is oke, de prijsstelling goed en de software ook.

Wil je een fotoboek maken bij MyPhotofun dan kan je erop gerust zijn dat de prijs / kwaliteitsverhouding goed is. Dit is dan ook één van de redenen dat men relatief hoog is geëindigd in de fotoboek vergelijking.

Fotoalbum prijzen MyPhotofun

MyPhotofun is een partij die een wat ander formaat fotoboeken levert dan de meeste andere aanbieders. Een uitzondering hierop is Blokker , maar dat is logisch, want men laat de fotoalbums afdrukken bij MyPhotofun. De fotoalbum prijzen van MyPhotofun zijn zeer competitief. Er zijn namelijk slechts 2 andere aanbieders (Binqy en Webprint) die over het geheel gezien goedkopere fotoboeken leveren. Een fotoalbum maken bij MyPhotofun is daarmee een goede keuze wanneer het gaat over de kwaliteit.

Kwaliteit fotoalbum maken bij MyPhotofun

Als we kijken naar het daadwerkelijke fotoboek maken, MyPhotofun fotoboekdan valt het op dat MyPhotofun een wat andere software gebruikt dan de meeste andere aanbieders. Deze software is gebruiksvriendelijk, maar niet zo compleet als de software van Fotogoed, Albelli of Fotoalbum.nl. Toch is het eenvoudig om een mooi fotoboek te maken. Wat opvalt aan onze fotoboek bestelling is dat we deze in slechts 4 werkdagen thuis hebben. Dit is net wat sneller dan de meeste andere aanbieder.

Ons reviewpanel met daarin bezoekers van onze website heeft gekeken naar de kwaliteit van het MyPhotofun fotoalbum. Zij gaven aan dat het fotoboek goed van kwaliteit is. Met name de afwerking met een fraaie zwarte binnenkant werd als zeer positief gezien. Toch waren er ook wel wat opmerkingen. Zo leken de kleuren wat lichter dan in werkelijkheid. Dit maakt dat MyPhotofun net onder de meeste andere aanbieders uitkomt. De verschillen tussen positie 7 en 18 zijn echter klein.

De service van MyPhotofun: zou wat sneller mogen

Ook hebben we bij het fotoboek vergelijken weer de service van de betreffende aanbieders onder de loep genomen. Hierbij hebben we op meerdere momenten e-mails naar de aanbieders verzonden en hebben we via de telefoon contact gezocht. Telefonisch was MyPhotofun prima te bereiken. Via e-mail was er echter nog wel wat te verbeteren. Onze eerste 2 e-mails werden in iets minder dan 3 werkdagen beantwoord.. Op onze laatste e-mail ontvingen wij helaas helemaal geen reactie. Dat is best jammer, want daardoor scoort men minpunten.

Al met al is MyPhotofun een prima aanbieder met goede prijzen en een redelijke kwaliteit. De service kan wat ons betreft nog wel wat verbeteren.

Wil jij ook een beoordeling over MyPhotofun achterlaten? Doe dat dan hieronder. Stuur wel je ordernummer mee, zodat wij kunnen verifiëren of je een echte klant van MyPhotofun was.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MyPhotofun
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.