myphotobook: geen hoogvlieger dit jaar

Vorig jaar vonden we myphotobook voor het eerst in onze test terug. myphotobook achterkant
Een heel succesvol debuut was het niet, want men eindigde onderin de test. De belangrijkste reden daarvoor was een extreem lange levertijd en een gemiddelde kwaliteit. Helaas voor myphotobook gaat het dit jaar niet veel beter.

 

Prijs myphotobook

In tegenstelling tot vorig jaar vergelijken we dit jaar nog meer prijzen van fotoboeken. Dat betekent dat we kijken naar de boeken met 24, 36 en 60 pagina’s. Ook vergelijken we de kosten voor fotoboeken met een platliggende binding en glanspapier. myphotobook is redelijk geprijsd, maar er zijn best veel aanbieders die goedkoper zijn. De platliggende fotoboeken hebben de beste prijs. Daar zijn slechts een handvol aanbieders met een betere prijs.

 

Software myphotobook

De myphotobook software is beschikbaar voor Windows en Mac. myphotobook molenWat opvalt is dat je in deze software wel de meest basale functies vindt, maar dat er ook best veel ontbreekt. Zo zijn er nauwelijks kaders/maskers te vinden en is er zelfs helemaal geen clip-art. Ook de spellingscontrole mist en de fotobewerking houdt niet over. Wel kan je eenvoudig wisselen van formaat fotoboek is is men helder welke afwerkingsopties je kan kiezen.

 

Levertijd myphotobook

Zoals gezegd was de levertijd vorig jaar een groot aandachtspunt. Dit jaar gaat dat stukken beter, want na 7 dagen ontvangen wij keurig het fotoboek in de brievenbus.

myphotobook dorpje

Kwaliteit

De kwaliteit van myphotobook is redelijk goed. Ons panel plaatst het fotoalbum in de middenmoot van onze fotoalbum test. De aandachtspunten die gevonden worden gaan met name over de kleuren, die wat donkerder zijn als bij andere boeken. Daarnaast wordt regelmatig verwezen naar het scheef inplakken van het binnenwerk op de kaft. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde.

 

Service

De service van Myphotobook is redelijk.myphotobook scheefHet duurt relatief lang voordat wij een antwoord krijgen op vragen via e-mail. In alle gevallen meer dan 3 dagen en vaak zelfs 5 dagen. Dat is wat ons betreft wel wat te lang. Op andere serviceaspecten is nog veel verbetering mogelijk. Er worden geen cursussen aangeboden, een spoedbestelling is niet mogelijk, de barcode is prominent aanwezig op de kaft en het aantal betalingsmogelijkheden is wat summier.

 

Conclusie:

myphotobook eindigt wederom in de onderste regionen van onze fotoalbum test. De kwaliteit is helaas niet van het hoogste niveau, men vraagt net te veel voor de fotoboeken en ook de service kan beter.

 

[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.