myphotobook test: aardige kwaliteit en prijzen.

Myphotobook test: net te middelmatig

Wil jij fotoboeken vergelijken en ook de myphotobook test daarin meenemen?
Dan zit je bij onze fotoalbum vergelijking helemaal goed. Het myphotobook fotoalbum is door ons beoordeeld op 120 criteria. Daarin vallen een aantal zaken op. Bijvoorbeeld de prijs en de kwaliteit. Maar ook de levertijd.

 

Website myphotobook

Myphotobook heeft een leuke en frisse website, die pas zeer recent vernieuwd is. De fotoboeken zijn makkelijk te vinden, hebben een andere naam gekregen en zijn goed met elkaar te vergelijken op verschillende afwerkingsmogelijkheden. Het is jammer dat de fotoalbum prijzen niet in hetzelfde overzicht staan.

 

Prijzen fotoboeken

Wat opvalt aan myphotobook is dat men een behoorlijk prijzige aanbieder is. Alleen het A4 liggend fotoboek is in vergelijking met de concurrentie in deze test een redelijk goedkoop fotoboek. De andere fotoboeken zijn zeker niet extreem duur, maar er zijn toch teveel aanbieders die goedkoper zijn.

 

Software

De software van myphotobook is beschikbaar in een online variant, maar ook offline voor WIndows en Mac. Qua opties is het pakket niet super uitgebreid. Zo missen we bijvoorbeeld de mogelijkheid om een eigen opmaaksjabloon op te slaan. Ook kunnen we het formaat van het boek niet tussentijds wijzigen. Paginanummering toevoegen of pagina’s wisselen van plek is helaas ook geen optie.

Dat maakt dat we de software van myphotobook qua opties een van de mindere pakketten in onze fotoalbum test vinden. Toch werkt het uiteraard prima voor het maken van een fotoalbum. Het gebruiksgemak is namelijk wel goed.

 

myphotobook test: bestellen en levertijd

Ook hier is het bestellen van een fotoboek geen enkel probleem. Betaling kan op 3 verschillende manieren. De levertijd van myphotobook valt ons een klein beetje tegen. Het duurt namelijk 7 werkdagen voordat we het fotoboek ontvangen. Er zijn meer dan 20 leveranciers die sneller leveren.

 

myphotobook test: kwaliteit fotoboek

De verpakking van het fotoboek valt ons in positieve zin op. Het fotoboek is ingepakt in een stevige doos en is ook nog een keer ingepakt in een plastic folie. De kwaliteit van het myphotobook album is door ons panel bekeken.

Daarbij zien we dat het fotoboek niet als een van de beste fotoboeken uit onze test wordt gezien, maar zeker ook niet als een slecht boek. Er zijn wat opmerkingen over de reclame van myphotobook op de kaft en binnenkant. Verder zijn de kleuren best goed, maar ook hier weer niet super.

Service

De service van myphotobook ervaren we als wat wisselend. Het duurt in sommige gevallen te lang (4 dagen) voordat we een reactie krijgen op klantvragen. Verder valt het wat tegen wat de extra service opties zijn van myphotobook. Geen cursussen, geen cadeauverpakkingen, geen maatwerk. Daar valt nog wat te winnen.

 

Conclusie:myphotobook test

Myphotobook is een prima aanbieder, maar scoort net te laag op het gebied van prijs, kwaliteit, software en levertijd om een verschil te maken en in onze top 10 te eindigen. We zien echter genoeg aanknopingspunten voor volgend jaar.

 

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

myphotobook fotoalbum
Average rating:  
 1 reviews
by Anonymous on myphotobook fotoalbum
klantonvriendelijk

Deurmat met foto besteld. Had hier al 5 dagen geleden moeten zijn volgens hun mail van Photobook. In mijn account staat die nog steeds 'in productie'. Al twee maal mail gestuurd via hun contactformulier (tel is nergens te vinden). Krijg gewoon geen respons of reactie. Zal ook de 1te en laatste keer zijn dat ik daar iets bestel.

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.