Kruidvat fotoalbum test
Kruidvat deur

Op veler verzoek hebben we eindelijk Kruidvat toegevoegd aan onze fotoalbum test. We ontvingen de afgelopen jaren tientallen e-mails van bezoekers van onze site met de vraag waarom we het fotoboek van Kruidvat niet toegevoegd hadden aan onze test. Ons antwoord was eigenlijk steevast: nog niet aan toegekomen. Het doen van deze test kost nou eenmaal veel tijd en het toevoegen van nieuwe aanbieders mag niet ten koste gaan van aanbieders die we ieder jaar al testen. Dit jaar hadden we eindelijk tijd om het Kruidvat fotoalbum te testen. Kruidvat is een van de aanbieders die haar boeken laat afdrukken bij CEWE en ook de software van deze aanbieder gebruikt. Dat doen overigens Bol.com en Pixum ook.

 

Prijs en assortiment

Kruidvat heeft een redelijk uitgebreid assortiment fotoboeken. We tellen er 9 en hoewel dat iets minder is als bij veel andere aanbieders is het natuurlijk nog steeds prima. De fotoboeken van Kruidvat zijn wat minder goed geprijsd dan de boeken van Bol.com en Pixum, hoewel deze dus ook gewoon bij CEWE bestellen. Wil je graag een CEWE fotoboek, dan ben je wat prijs betreft dus beter af bij één van deze aanbieders.

 

LET OP:

Wat we nu echter niet meenemen is dat Kruidvat over het algemeen veel meer interessante kortingen biedt dan Pixum en Bol.com. Dus voordat je het Kruidvat fotoalbum afschrijft, let vooral even op de actuele kortingen.

 

Daarnaast kan je tussen de €2,5 en €5 besparen als je jouw fotoboek bij een Kruidvatfiliaal laat afleveren. Daarmee is Kruidvat wel goedkoper dan Bol.com en Pixum.

 

 

Software Kruidvat

Kruidvat fotoalbumWij zijn een fan van het softwarepakket van CEWE. Er zijn weinig pakketten op de markt die dermate uitgebreid zijn. Zo kan je eenvoudig achtergronden toevoegen en heb je een enorme keuze uit pagina-indelingen (misschien wel te uitgebreid?). Het onderling wisselen van foto’s op de pagina’s werkt makkelijk en helpt bij het maken van een leuk boek. De software is beschikbaar voor Mac, Windows, maar ook online. Zelfs voor Linux is er een variant aanwezig.

 

Levertijd Kruidvat fotoalbum

De levertijd van het Kruidvat fotoboek was 4 dagen. Daarmee is Kruidvat een van de snelste aanbieders in onze fotoalbum test 2016.

 

Kwaliteit Kruidvat fotoboekKruidvat zwembad

Wij lieten het Kruidvat fotoalbum beoordelen door ons review panel. Net als de CEWE boeken van Bol.com en Pixum werd Kruidvat goed beoordeeld. Het boek valt mooi open. De binding is goed afgewerkt en ook de kleuren van zowel personen, als natuur en gebouwen komen er mooi uit. Soms lijken foto’s wel iets aan de rode kant.

 

Service

De service van Kruidvat is goed te noemen. In de meeste gevallen krijgen wij binnen een uur reactie op een gestelde vraag via e-mail. In één geval duurde het twee dagen. Het zou mooi zijn wanneer Kruidvat nog een aantal extra opties zou toevoegen aan de klantenservice. Denk daarbij aan cursussen op locatie, cadeauverpakkingen, spoedbestellingen en maatwerk. We snappen echter wel dat maatwerk voor een partij als Kruidvat lastig te organiseren is.

Conclusie Kruidvat fotoalbum

Kruidvat doet het als nieuwkomer prima in onze fotoalbum test 2016. Men eindigt als 7e.

[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.