hetFotoalbum fotoboeken: goedkoop en redelijk snel

Als je puur voor prijs gaat dan heb je geen andere keus dan naar hetFotoalbum gaan. Wel zijn er wat aanmerkingen op kwaliteit

hetFotoalbum fotoboeken

Hetfotoalbum is al twee jaar op rij de goedkoopste aanbieder van Nederland. En ook dit jaar gaat deze aanbieder uit Almere met deze titel er vandoor. Gefeliciteerd!

 

Prijzen:

hetFotoalbum kan niet ieder formaat en afwerking fotoalbum bieden, maar hetgeen men wel in het assortiment heeft is zeer goed van prijs. Voor minder dan €25 (incl. verzendkosten) kan je het hele jaar een 21×21 cm of A4 staand/liggend fotoalbum kopen.

 

Software

hetFotoalbum is een onderneming die gelieerd is aan Gigaprint (MyPhotofun) uit Almere. Men maakt dan ook gebruik van dezelfde software en laat ook haar fotoboeken daar afdrukken. De software van hetFotoalbum is gebruiksvriendelijk, maar loopt niet over van de opties. Wel biedt men een online variant van de software die erg toegankelijk is.

 

Levertijd hetFotoalbum fotoboeken

hetFotoalbum is niet de snelste leverancier van Nederland. We moeten namelijk 6 dagen wachten op de ontvangst van ons fotoboek.

 

Kwaliteit

Op het gebied van kwaliteit liet hetFotoalbum in het verleden nog wel eens wat steekjes vallen. Helaas is dat ook dit jaar het geval. Het grootste aandachtspunt zit op de omslag van het fotoboek. Deze is veel te licht afgedrukt en behoort samen met de andere boeken van Gigaprint (MyPhotofun, Fotogeschenk en Blokker) tot verreweg de minst mooie omslagen van alle 34 fotoboeken. De kleuren van de foto’s zijn verder prima, maar onderscheiden zich niet ten opzichte van de andere aanbieders.

Ook de afwerking van de binnenkant van het fotoboek is niet helemaal netjes. Dit is echter maar miniem en wordt niet zwaar aangerekend.

 

Service

Waar hetFotoalbum wel razendsnel in is, is het beantwoorden van vragen via e-mail. Men is zelfs zo snel dat we twee keer binnen 20 minuten reactie krijgen. Prima! Het is jammer om te zien dat hetFotoalbum niet alle servicemogelijkheden van MyPhotofun heeft overgenomen. Had men bijvoorbeeld de ontwerpservice toegevoegd of de opties om een platliggend fotoboek te bestellen, dan had men zomaar iets hoger in onze fotoalbum test kunnen eindigen.

Nu komt men helaas op een 15e positie terug. Wil je een goedkoop fotoboek maken? Ga dan naar de website van Hetfotoalbum

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tips Fotoalbum maken
Average rating:  
 0 reviews
  • Kwaliteit 63,6% 63,6%
  • Prijs 94% 94%
  • Software 82% 82%
  • Levertijd 82,9% 82,9%
  • Service 62% 62%

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.