Fotomagazines en tijdschriften: ideaal voor bedrijfs- of club presentatie

Zet jouw bedrijf of club op de kaart middels een leuk tijdschrift of brochure

Fotomagazine en tijdschrift als promotiemateriaal

Wil jij jouw bedrijf of club extra op de kaart zetten? Dan kan je misschien een foto magazine of foto tijdschrift samenstellen. Het zelf maken van een brochure, tijdschrift of magazine kost je misschien wel wat tijd, maar je hebt het eindresultaat en de inhoud helemaal zelf in de hand. En het hoeft niet veel te kosten. Het maken van een magazine kan al vanaf €3,99 per stuk!

Aanbieders van fotomagazines, tijdschriften, foto brochures

Er zijn in Nederland diverse bedrijven die het afdrukken van eigen foto tijdschriften, brochures of magazines aanbieden. De prijzen voor deze producten verschillen nogal. Bekijk hieronder een overzicht van aanbieders: 

  • Blurb: magazine A4 - 20 pagina's vanaf 3,99 voor 20 pagina's
  • hetFotoalbum: tijdschrift / foto brochure A4 met 8 pagina's - €4
  • Fotogoed: fotomagazine / foto tijdschrift A4 met 16 pagina's - €6,95
  • Fotofabriek: fotomagazine / foto tijdschrift A5, A4 en 21x21 - 24 pagina's vanaf €11,95
  • myphotobook: fotoboek geniet vanaf €7,99
Foto Magazine

Foto magazine

  • Fotomagazines en tijdschriften: ideaal voor bedrijfs- of club presentatie
  • €3,99
  • Blurb, hetFotoalbum, Fotofabriek, Fotogoed

Waarom een fotomagazine maken?

Een fotomagazine maken is een ideale manier om jouw bedrijf en jouw producten te promoten. Het uitdelen van een foto brochure of een tijdschrift met bedrijfsinformatie op bijvoorbeeld een beurs werkt uitstekend om potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Maar niet alleen voor bedrijven is een foto tijdschrift een goed promotiekanaal. Datzelfde geldt bijvoorbeeld voor amateur sportverenigingen die in het kader van het nieuwe seizoen of bijvoorbeeld een jubileum eens een keer wat leuks willen maken. Een fotomagazine laat een prima indruk achter op potentiële sponsoren, maar kan ook goed dienen om sponsoren in de spotlight te zetten.

Levertijden fotomagazines

Bij de meeste bedrijven zit te levertijd van fotomagazines of brochures ergens tussen de 3 en 5 dagen. Dat betekent dat je jouw product redelijk snel in huis kan hebben.

Bestel jouw fotomagazine of brochure bij: