Fotogoed: nummer twee in onze fotoboek vergelijking

Uitstekende service, prima prijzen en goede kwaliteit.

De fotoalbums van Fotogoed behoren al jaren tot de betere albums in onze test. Dat vinden wij, maar dat zien we ook terug in de talloze reviews die we wekelijks ontvangen over de fotoboeken van deze Brabantse aanbieder. Als we op de reviews af zouden moeten gaan, dan zou een eerste plek niet misstaan hebben. Hun pech is echter dat Fotofabriek net een tandje beter presteert.

Fotogoed eindigt dus op een knappe tweede positie, maar het verschil met de nummers 3 en 4 is wel iets kleiner geworden dan de laatste jaren.

 

Het maken en bestellen van de fotoboeken

We hebben dit jaar bij diverse leveranciers twee fotoboeken besteld. Een standaard fotoalbum voor onze algemene test (degene die je nu leest). Maar ook een fotoboek op platliggend (foto)papier. Hier gaan we de komende maanden een separate test op doen. Fotogoed is een van deze partijen waarvan we een extra boek hebben besteld.

Het maken van een fotoalbum is bij Fotogoed een fluitje van een cent. Uniek is dat men de offline software, nu ook online beschikbaar heeft gemaakt. Kwestie van inloggen en je hebt dezelfde opties die je zou hebben als je de software zou downloaden. Wel zouden we graag zien dat de prijs van het fotoboek tijdens het maken ook zichtbaar is. Dat zorgt niet voor verrassingen achteraf.

 

Levertijd:

De fotoboeken van Fotogoed worden geproduceerd in Duitsland. Dit betekent in de praktijk dat de levertijd iets langer (6 weekdagen, 5 werkdagen) is dan bij diverse andere aanbieders.

 

Kwaliteit van het fotoalbum:

Fotogoed levert een net fotoboek. Men gebruikt een unieke techniek die maakt dat de pagina’s bijna platliggen. We zeggen bewust bijna, want ze liggen niet 100% plat. Deze techniek is fraai, maar leidt er ook toe dat we op sommige pagina’s een klein randje zien. Op het eerste gezicht valt dat niet zo op, maar het is wel zichtbaar. Wat Fotogoed erg goed doet is het netjes recht inplakken van het boek op de cover. Dat gaat bij veel aanbieders mis, maar bij de nummer twee uit onze fotoalbum test niet.

De kleuren van de foto’s, zowel huidstinten als andere tinten zijn goed. Datzelfde kunnen we stellen van de kleuren op de kaft. Waar veel bedrijven een afwijkende kaft produceren ten opzicht van de originele foto, doet men dat bij Fotogoed prima.

 

Fotogoed fotoalbum prijs:

De boeken worden geleverd tegen uitstekende prijzen. We hebben daarbij de standaard boeken (24, 36, 60 en 80 pagina’s), de fotopapier boeken en als de platliggende boeken vergeleken. Op vrijwel alle vlakken is men een van de goedkopere partijen.

 

Service:

De service van Fotogoed is zoals we deze gewend zijn. Uitstekend. Men reageert snel op emails en is ook telefonisch goed bereikbaar. Waar men echt in opvalt is de after-sales. We worden actief op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Ook ontvangen we nog een persoonlijke mail wanneer we het boek hebben ontvangen.

 

Conclusie:

Fotogoed is ook dit jaar weer verdiend in de top 3 gekomen. Men levert een prima boek, tegen goede prijzen. Wij kunnen je dan ook van harte adviseren om een boek te maken bij Fotogoed

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

fotogoed fotoboek
Average rating:  
 40 reviews
by Anonymous on fotogoed fotoboek
Prima service

Al jaren een tevreden klant. Onlangs ontving ik een boek waar ik niet tevreden over was. Fotogoed heeft mijn klacht met respect behandeld en kosteloos een nieuw boek gestuurd, waar ik wel tevreden over ben. Top!

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Goede service

Ik heb zeven jaar geleden een aantal aanbieders uitgeprobeerd, die een album van 36 bij 29 cm aanboden. Uiteindelijk ben ik bij FotoGoed gebleven in verband met de uitstekende kwaliteit van de albums en het gebruiksgemak van de software. De albums worden geleverd tegen een zeer schappelijke prijs.

In het uitzonderlijke geval, dat de kwaliteit van een album te wensen over laat, reageert de klantenservice heel snel en wordt alles in het werk gesteld om de fout te herstellen. En dat is in ons geval uitstekend gelukt.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Heel tevreden!

Ik maak al jaren met veel plezier mijn albums bij FotoGoed. Het programma werkt prettig en is heel uitgebreid. De klantenservice is super; snelle en vriendelijke reacties en goede adviezen. En de albums (meestal de maxi hardcover XXL) zien er geweldig uit.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Maxi Album voor Mini prijs

Ik maak al vele jaren veel foto-albums (3 a 4 per jaar) en heb o.a. ervaring met Albelli, Hema , Kruidvat en Fotofabriek op zich allemaal best wel goed en je gaat natuurlijk wennen aan de software waardoor je toch niet zo snel steeds gaat veranderen. Echter de prijs werd wel steeds wat hoger en zeker bij de dikkere boeken (ca. 100 pag) was het toch we leen schrikken wat zo'n boek ging kosten. De laatste 4x een boek bij Fotogoed gemaakt (Max-Album 30x30 cm met harde foto-kaft) en dat scheelt nogal in de kosten terwijl de kwaliteit niet onder deed voor de anderen, zeker bij speciale maand-aanbiedingen heb je soms een boek voor minder dan de helft t.o.v. die anderen ! Dan neem je eerder een paar extra pagina's mee.... In het begin wel even wennen aan de andere software dus en de soms wat mindere mogelijkheden m.b.t. achtergronden, cliparts , vormen, lijsten ed. en ook het uploaden, checks en verzenden duurde langer dan ik gewend was maar....uiteindelijk wel een mooi, goed en stevig boek voor een heel aantrekkelijke prijs. Ook kan je altijd (ook avond en weekend !) bij de afde-ing klantenservice terecht met vragen en opmerkingen die ook weer snel en heel persoonlijk worden aangepakt en opgelost. Dus : Eind goed = FotoGoed !

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Top service!

Voor de eerste keer hier een fotoboek gemaakt. Door de prijs was de keuze op deze aanbieder gevallen. Maar naast deze aantrekkelijke prijs leveren ze ook een perfecte service. Ik heb gedurende een langere periode best wel vaak vragen gehad, maar elke keer werd ik keurig en snel geholpen. Het eindresultaat mag er zijn. Top!

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Zeer tevreden

Al jaren klant bij Fotogoed en iedere keer zeer tevreden met de kwaliteit van het product, de prijzen en de vrijheid die ik heb in de offline software om mijn eigen pagina's te creëren. Tevens ben ik zeer te spreken over hun klantenservice die snel reageert en persoonlijk is. Een heel prettige manier van "zaken doen".

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Top klasse

ik Ben super goed geholpen,Top kwaliteit en nette foto. Zijn erg vriendelijk en prijs is echt erg. Aanrader!!

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Top fotoboek in groot formaat

Fotoboek gemaakt in Lightroom vandaar eenvoudig te uploaden naar Fotogoed. Daarna eenvoudig je extra wensen en uitbreidingen toevoegen. Tijdens verwerking is de workflow van Fotogoed goed te volgen. Verzending erg snel en accuraat. Supermooi boek waar het bruidspaar erg blij mee is. Prijs/kwaliteit is top.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Goede service

Ik heb hier regelmatig mijn fotoboeken en bladen besteld. De kwaliteit is prima, de keuzevrijheid bij ontwerpen vind ik erg fijn en de persoonlijke service is goed en prettig. Een aanrader!

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Fotoboeken groep 8

Wat een topservice!

Ik heb diverse afdelingen gesproken, de schoolboeken voor de kinderen van groep 8 en voor juf Hanneke waren exact op tijd klaar. Nogmaals bedankt! 👍

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Heel prettig om mee te werken

Ik werk altijd met fotogoed. Prima software, prachtige kwaliteit en snelle aflevering.

Ook bij hulpvragen altijd snel antwoord.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Tevreden

Al 6 jaar bestel ik mijn fotoboeken bij Fotogoed. Bijna altijd naar volle tevredenheid. En als er een keer iets niet helemaal goed is wordt het altijd prima opgelost. Veel mogelijkheden in de Software. Bij vragen heel snel een persoonlijk antwoord. Kortom een fijn bedrijf om fotoboeken bij te laten maken!

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Perfect

Super mooie foto's van fotogoed!!!

Oude foto's zijn mooi verwerkt 😋

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Fotogoed, top!!

Ik kan alleen maar lovend zijn voor deze site.

Ik bestel al jaren wenskaarten, albums... en altijd weer is het topkwaliteit bij Fotogoed. Ook hun prijzen liggen zeer goed.

Heb ik al eens een vraag, dan krijg ik onmiddellijk antwoord en wordt er ook gedaan wat ze beloven.

Hierbij een speciale vermelding voor Nicole.

Fernande

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Goede service

Een pluim voor dit bedrijf. Ze staan altijd voor je klaar. Ik had een vlakliggend fotoboek waarin verticale banen zichtbaar waren. Er bleek iets fout te zijn gegaan bij de drukker. Geheel kosteloos is toen het binnenwerk vervangen.

De software is misschien niet zo flitsend als bij andere aanbieders, maar de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend en het aantal pagina's per euro vind je niet zo snel elders.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Erg tevreden

Mooie kwaliteit van de foto's en met name heel fijn dat de pagina's erg vlak liggen! Hierdoor kan je ook in het midden van de pagina fotos plaatsen zonder dat er een heel gedeelte wegvalt. Ik heb nu een aantal keer een 30x30 album besteld en ben hier erg tevreden over. Het programma om het album te maken is gemakkelijk in het gebruik en werkt naar behoren. Verder ben ik erg tevreden over de klantenservice. Heb tweemaal contact gehad met de klantenservice om een onduidelijkheid en kreeg direct (ook 's avonds) reactie en een oplossing voor mijn probleem.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
adabroersma@gmail.com

Al 5 jaar maak het fotoboek A4 spiraal bij Fotogoed.

Dit geeft een voordelig platliggend fotoboek met mooi glad en stevig papier. De kleuren zijn uitstekend en helder. Goede software. De knop "fotoverbeteren" mis ik bij andere fotoalbum aanbieders.Tot nu toe waren de resultaten prima. Echter deze keer bleken er in 2 fotoboeken roze verkleuringen te zitten op de bovenranden van een aantal foto's. Toen ik dat gemeld had ging men direct naar de oorzaak zoeken. Ik werd op de hoogte gehouden door Nicole en Cees. Toen de oorzaak gevonden was en er een aantal proefdrukken genomen waren werden de boeken opnieuw gedrukt en kreeg ik nieuwe boeken thuisgestuurd, die geheel voldeden aan de verwachtingen.

Het team van Fotogoed bleek zelfs op zondagavond tot 23.00 uur bereikbaar! Snelle reacties en goede service.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Snelle service, denken goed mee

Mooi album binnen gekregen en vooral een goeder service met snelle reacties eigen initiatief. Na het bestellen van mijn album met bedrukt linnen cover bleek bij de drukker dat het aangeleverde bestand te donker was met weinig contrast. Het resultaat was daarmee niet zo mooi. Hierop hebben ze zelf met mij contact opgenomen met het verzoek een ander bestand aan te leveren waarmee de cover beter zou uitkomen. Ben zeer content met het eindresultaat!

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Geweldige service en kwaliteit

Voor de tweede keer een album besteld, een album was niet geheel naar wens. Dit werd geweldig opgepakt door de klantenservice! Zeer tevreden!

by Anonymous on fotogoed fotoboek

Wij gebruiken Fotogoed nu al enkele jaren. Met ongeveer 2 albums per jaar blijven we zeer tevreden over de kwaliteit. De software is uiterst makkelijk met een aantal leuke features.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Zeer goede service fotogoed

Wij zijn zeer tevreden over de service van fotogoed.

Wij hadden een probleem bij het eerste fotoboek dat de pagina's loslieten. Zonder problemen werd er kosteloos een nieuw fotoboek geleverd. De communicatie was vriendelijk en meedenkend. Per mail werd binnen enkele uren terug gereageerd. We zijn ook heel tevreden over de kwaliteit van het fotoboek zelf!

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Zeer goede service fotogoed

Wij zijn zeer tevreden over de service van fotogoed.

Wij hadden een probleem bij het eerste fotoboek dat de pagina's loslieten. Zonder problemen werd er kosteloos een nieuw fotoboek geleverd. De communicatie was vriendelijk en meedenkend. Per mail werd binnen enkele uren terug gereageerd. We zijn ook heel tevreden over de kwaliteit van het fotoboek zelf!

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Prima Album en service

Een prachtig album en een prima klanten service.

Ondanks het kerstreces, krijg je gelijk persoonlijk antwoord op je mail. Het Album was ook fantastisch. Dus 5 sterren dik verdiend

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Perfecte kwaliteit en klantendienst

Reeds mijn 7de fotoboek 'MAXI Hardcover A4 liggend' ontvangen. Op zondag besteld en reeds op donderdag AM keurig verpakt ontvangen. Uitstekende kwaliteit !

Uitgebreide maar toch eenvoudig te gebruiken software.

De klantendienst is zelfs actief tijdens het WE en handelt zeer efficiënt. Op zaterdag een klein softwareprobleem gemeld, dezelfde dag reeds antwoord en daags erna probleempje opgelost !

Aanbevolen !

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Fotogoed doet wat ze beloven

Fotogoed doet wat ze beloven. Goede kwaliteit van fotoboek en uitstekende hulp bij het oplossen van problemen bij het veranderen van format. Zelfs buiten kantooruren zijn we heel persoonlijk en deskundig geholpen. Ik bestel al jaren fotoboeken bij hen en blijf dat voorlopig nog zeker doen.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over Fotogoed. Vanwege hun prachtig afgedrukte fotoalbums, het unieke formaat van 23 x 23 cm, hun zeer attente helpdesk.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Super tevreden

Reeds een aantal jaar klant bij Fotogoed. Mooie kwaliteit en als je de acties goed in de gaten houd aan een redelijke prijs. Steeds snelle reactie op mails met vragen.Persoonlijk vind ik het een enorm pluspunt dat de fotoboeken via pdf kunnen worden aangeleverd. Dat heeft me bij het maken van layout iets meer vrijheid

by Anonymous on fotogoed fotoboek
aanbevolen

Perfecte en snelle service, mooie kwaliteit

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Uitstekende kwaliteit en persoonlijke service

Mooie kwaliteit, getrouwe prints en kwalitatief papier. Persoonlijke service en goed opvolging vanuit Fotogoed! Aanrader!

by Anonymous on fotogoed fotoboek
uitstekende prijs / kwaliteit & service

Mooie boeken die met de intuïtieve software makkelijk en snel te maken zijn. Concurrentiële prijzen en via de nieuwsbrief kan je iedere maand ook nog van kortingen profiteren. De klantendienst is zeer behulpzaam, héél bereikbaar (antwoorden op mails 's avonds laat en zelfs op zondag) en blijven altijd even vriendelijk. Voorlopig blijven we dus nog wel even klant ;o)

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Top op alle vlakken

Makkelijke software om het boek te maken.

Geeft ook goed aan of de resolutie van de foto goed is.Snel besteld en geleverd. Kwaliteit is top. Mooi album, perfect zoals het gemaakt is.Ook de service is klasse. Persoonlijke behandeling.

Doe zo verder.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
ik ga er gauw nog eentje maken

Zoals steeds was het laatste fotoalbum wat ik bij Fotogoed bestelde weer piccobello.

Wat ik zo fijn vind :

- duidelijke software

- standaarsjablonen makkelijk aan te passen

- bijsnijden en nauwkeurig positioneren van foto's werkt goed

- klantenservice makkelijk te contacterenn, snelle respons

- verzorgde afwerking van het album, goed papier, mooi album

- leveringstermijn van 7-9 dagen : dik okdus daarom, ga ik er gauw nog eentje maken van onze laatste citytrip.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Goede service

Wij zijn heel tevreden over Fotogoed. Goede kwaliteit van het album en snelle levertijd. Fotogoed biedt een degelijke, snelle en vooral persoonlijke klantenservice met een vaste contactpersoon.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
GEWELDIG!

fantastische kwaliteit en persoonlijke en snelle service!

mijn maxi fotoboek: schitterende kleur, resolutie en opmaak, mooi vlakliggend en logo bescheiden op achterste schutblad aan binnenkant boek. Persoonlijke begeleiding via telefoon en email is uniek, prijs is zeer voordelig! kortom: TOP!!

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Goede klantenservice

Heb nu al meerdere albums bij fotogoed besteld en dat bevalt goed, de klantenservice geeft heel snel en uitgebreid reactie, zeker handig, omdat ze voor mij een maatwerk album hebben gemaakt.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Zeer snelle levering

Perfecte kwaliteit foto's op A3 maci jaarkalender

Jammer dat jaartal op voorblad niet automatisch meedraait.

Levering supersnel in goede verpakking

by Anonymous on fotogoed fotoboek
fotoalbum

Service is super! uitstekende kwaliteit

by Anonymous on fotogoed fotoboek
top kwaliteit

Al enkele jaren bestellen we onze fotoboeken bij fotogoed en altijd zeer tevreden over de kwaliteit. Nog jaren na datum kan u van uw boeken genieten zonder in kwaliteit in te boeten

Patrick

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Prachtig album

Het album is eenvoudig samen te stellen via de website, snelle levertijd en de kwaliteit is echt geweldig !!! Mooie albums, met prachtig papier, niet te dun, maar gewoon mooi ! En voor een schappelijke prijs. De klantenservice is heel persoonlijk, dat vond ik zelf erg prettig.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Perfecte service en kwaliteit!

Eerste keer dat ik bestelde zeer snelle levering en kwaliteit zeer zeker zoals verwacht voor een scherpe prijs. Tweede maal had ik zelf een foutje gemaakt. Dit is door de klantenservice zeer goed opgepakt en ook erg goed afgehandeld.Hier bestel ik volgende keer weer 🙂


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 314 reviews
by Anonymous on Fotogoed
SUPER SERVICE NA VERKOOP

Ik had 4 fotoboeken besteld, ik doe dat al jaren, nu was er 1 boek met lege pagina's, fotos verkeerd afgedrukt enz...op een zaterdag meld ik mijn probleem aan de klantendienst, na wat informatie te hebben gewisseld werd er op dezelfde dag nog beslist tot een gratis herdruk.....drie dagen later werden het perfecte fotoboek geleverd. Superservice, zelfs in het weekend. TOP

by Anonymous on Fotogoed
topkwaliteit en service

maak al jarenlang verschillende albums via FotoGoed. Mooie kwaliteit, maandelijks aanbiedingen in de mail, veel mogelijkheden in het programma om er een mooi geheel van te maken en uitstekende service. Van deze laatste moest ik gebruik maken omdat de opleverdatum sneller kwam dan gepland (de verjaardag van mijn dochter) en ik ervan verzekerd wilde zijn dat het album er op tijd zou zijn. Door een extra inspanning van FotoGoed is het gelukt!

by Anonymous on Fotogoed
Uitstekend!

Ik ben altijd tevreden met FotoGoed. Mooie boeken met heldere kleuren en een mooi plat-liggend blad. De kaft ziet er ook altijd netjes uit.

Mijn complimenten voor de geweldige klantenservice. Ik heb meerdere keren gemaild met ingewikkelde technische vragen en daar was altijd razendsnel én inhoudelijke reactie op. Heeeeeel prettig!

by Anonymous on Fotogoed
Gemakkelijke software en super service

Ik maak sinds jaren mijn fotoboeken bij Fotogoed en altijd is de klantenservice super, goede prijs en goede kwaliteit. Ik bestel de boeken altijd in 3-voud voor onszelf en elk van mijn dochters (voor later). Goede kortingsacties maken dit mogelijk.Wat ook handig is, is dat ze de software blijven verbeteren maar niet alles veranderen want niets zo irritant om elke keer terug alle knoppen/templates te moeten zoeken. Ook bij een technische vraag, krijg je supersnel antwoord.Een aanrader!

by Anonymous on Fotogoed
betrouwbare fotoservice met prettige software

De fotoboeken zijn van zeer hoge kwaliteit, foto’s briljant van kleur, mooi ingebonden in platte uitvoering zonder meerprijs.

Fotogoed is een betrouwbare fotoservice met een prettige software om de boeken te maken. Vlotte communicatie en meedenkend team.

Ook de instructies op Youtube zijn erg verhelderend en leuk om de fotodrukkerij en het proces in een filmpje te zien.

by Anonymous on Fotogoed
Zeer tevreden

Ons fotoboek was perfect afgewerkt. Toen er een vertraging in levertijd zou zijn, werden we hiervan correct op de hoogte gebracht. De opvolging en de service zijn ook heel goed. Een aanrader dus.

by Anonymous on Fotogoed
Hoge kwaliteit en super klantenservice!

Ik bestel al enkele jaren onze albums met FotoGoed. Altijd heel erg tevreden, hoge kwaliteit, vlotte werking. De klantendienst is heel erg vriendelijk, snel en probleemoplossend. Een supertevreden klant!

by Anonymous on Fotogoed
Supermooi album!

Fijne online software, daardoor ook te gebruiken op ons Chromebook. Vriendelijke, snelle reacties bij vragen. Een heel mooi maxi-album met ruimte voor minimaal 80 pagina’s. Mooie kleuren, netjes gesneden, snelle levering en dat voor een hele scherpe prijs! Wij gaan hier vaker bestellen!

by Anonymous on Fotogoed
Reisalbum

Goede kwaliteit, snelle levering, interessante prijzen dankzij mooie acties.

by Anonymous on Fotogoed
Uitstekende dienst na verkoop

Bij ontvangen van fotoboek kwamen na de eerste inzage de bladzijden los te zitten. Via mail contact opgenomen met Nicole van de klantendienst, snelle reacties, zelfs op zaterdag. Boek mocht zonder problemen op kosten van Fotogoed terug gestuurd worden en na een week had ik een nieuw exemplaar in de bus. Uitstekende dienst na verkoop, dank je wel Nicole.

by Anonymous on Fotogoed
Top service en kwaliteit

We hebben een fotoboek samengesteld van onze lange reis dus het maximale aantal pagina's in een XXL liggend boek. Hierbij tegen enkele vragen aangelopen welke heel adequaat en duidelijk beantwoord werden. Hierna hebben ze vinger aan de pols gehouden tijdens het hele ontwerp en bestel traject. Een vast contactpersoon dus erg prettig. Ook de software is erg makkelijk om mee te werken. Inmiddels hebben we het boek ontvangen en dit ziet er net zo uit als online, perfect! Heel blij mee!

by Anonymous on Fotogoed
supersnel reagerend

Kwaliteit en service erg goed. Zo mailde ik op een vrijdagavond rond 23.20 uur en kreeg binnen 10 minuten een reactie (die ik pas de volgende dag zag omdat ik er niet meer op had gerekend). Ook andere mailcontacten (zoals zaterdagochtend) gingen per direct, ongeacht moment of dag. Allemaal met toegevoegde waarde. Sjapoo.

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed levert een prima product

Software is snel onder de knie en het resultaat is goed te beoordelen op een pc scherm. Kwaliteit van druk is geweldig en de service-lijn is kort. Heel prettig dus met als resultaat een boek zoals je het voor je zag tijdens het maken.

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed albums

Keurige afwerking, nette service, tegen een prima prijs!

Software is uitgebreid dus ben je de 1e keer wel even bezig om die goed onder de knie te krijgen, maar werkt dan ook prima.

by Anonymous on Fotogoed
Fotoboek

Prima service, uitstekende kwaliteit dat getuigt van vakmanschap. Een probleem bij de productie werd heel snel en correct gecommuniceerd. Er werd dan tevens voor gezorgd dat wij onze bestelling heel snel ontvangen hebben. Wij zijn zeer tevreden over 'Fotogoed'.

by Anonymous on Fotogoed
Prima boek, prima service

Voor het eerst heb ik een fotoalbum bij Fotogoed laten maken en dat verdient een vervolg. XXL prima verzorgd, kwaliteit van papier en afdrukken prima en de service onverwacht persoonlijk, toen ik een vraag over de afleverdatum had. De software is gemakkelijk om mee te werken.

by Anonymous on Fotogoed
uitstekend!

Ik heb al meerdere jaren mijn fotoboeken, kalenders, kaarten etc. bij fotogoed besteld en ben altijd super tevreden. Mooie kwaliteit, snelle service, fijne klantenservice, voelt heel persoonlijk! Het programma waarmee je werkt is heel vriendelijk in gebruik en heeft voldoende mogelijkheden.kortom,erg tevreden!

by Anonymous on Fotogoed
Mooie afdrukkwaliteit en super klantenservice!

Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Super klantenservice!

by Anonymous on Fotogoed
uitstekende dientverlening

al meerdere keren gebruik gemaakt van Fotogoed, steeds heel mooie resultaten. Laatste keer was er een vertraging in levertijd maar deze werd tijdig en persoonlijk gecommuniceerd. Ook de verdere communicatie tot effectieve levering werd door hen sterk opgevolgd. Alle begrip voor vertraging zeker door hun kadering van het probleem. De dienstverlening naar hun klanten is wat mij betreft dan ook een heel sterk pluspunt!

by Anonymous on Fotogoed
Makkelijk en prachtig

Een fotoboek maken kost toch behoorlijk wat tijd. Met de makkelijk te gebruiken software van Fotogoed gaat dit zonder ergenissen en met veel gemak.Het resultaat mag er zeker ook zijn. Ronduit weer een prachtig exemplaar. Bovendien is er een PDF-exemplaar van het fotoboek te verkrijgen.De klantenafdeling reageert vriendelijk en snel.

by Anonymous on Fotogoed
prima kwaliteit en service

Geweldige service, snelle afhandeling vragen en een prachtige kwaliteit.

by Anonymous on Fotogoed
Goed zo

Mooi resultaat, goede persoonlijke service.

by Anonymous on Fotogoed
prima foto Goed!

Fotoverslag gemaakt van vakantiereis met stichting.

Voor het eerst software gebruikt, was zeer eenvoudig, snel aan de slag.

Prima kwaliteit boek en snelle levering, met 5 dagen en goede after sales.

Aanrader !!

by Anonymous on Fotogoed
Mooi product, vlotte service

Ieder jaar maken we bij fotogoed een spiraalalbum van onze zomervakantie. Uitstekend product. Foto's worden mooi afgedrukt. Het fotoboek voldoet steeds aan de verwachtingen.

Dit jaar stelden we bij het uploaden van het document een probleem vast. We werden telefonisch uitstekend en snel geholpen. Binnen de week hadden we ons fotoboek thuis.

by Anonymous on Fotogoed
service Fotogoed

De service van Fotogoed is snel, adequaat en zeer goed! Zelfs in het weekend krijg je binnen zeer korte tijd een reactie van de klantenservice. Maar ook na bestelling blijft er een persoonlijk contact via de mail, tot de bestelling binnen is.

Kortom, ik bestel alleen nog maar fotoboeken en fotobladen bij Fotogoed. Al jaren!

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

  • Kwaliteit 75,4% 75,4%
  • Prijs 91% 91%
  • Software 90% 90%
  • Levertijd 82,9% 82,9%
  • Service 86% 86%

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.

Shares
Share This