Fotogoed: nummer twee in onze fotoboek vergelijking

Uitstekende service, prima prijzen en goede kwaliteit.

De fotoalbums van Fotogoed behoren al jaren tot de betere albums in onze test. Dat vinden wij, maar dat zien we ook terug in de talloze reviews die we wekelijks ontvangen over de fotoboeken van deze Brabantse aanbieder. Als we op de reviews af zouden moeten gaan, dan zou een eerste plek niet misstaan hebben. Hun pech is echter dat Fotofabriek net een tandje beter presteert.

Fotogoed eindigt dus op een knappe tweede positie, maar het verschil met de nummers 3 en 4 is wel iets kleiner geworden dan de laatste jaren.

 

Het maken en bestellen van de fotoboeken

We hebben dit jaar bij diverse leveranciers twee fotoboeken besteld. Een standaard fotoalbum voor onze algemene test (degene die je nu leest). Maar ook een fotoboek op platliggend (foto)papier. Hier gaan we de komende maanden een separate test op doen. Fotogoed is een van deze partijen waarvan we een extra boek hebben besteld.

Het maken van een fotoalbum is bij Fotogoed een fluitje van een cent. Uniek is dat men de offline software, nu ook online beschikbaar heeft gemaakt. Kwestie van inloggen en je hebt dezelfde opties die je zou hebben als je de software zou downloaden. Wel zouden we graag zien dat de prijs van het fotoboek tijdens het maken ook zichtbaar is. Dat zorgt niet voor verrassingen achteraf.

 

Levertijd:

De fotoboeken van Fotogoed worden geproduceerd in Duitsland. Dit betekent in de praktijk dat de levertijd iets langer (6 weekdagen, 5 werkdagen) is dan bij diverse andere aanbieders.

 

Kwaliteit van het fotoalbum:

Fotogoed levert een net fotoboek. Men gebruikt een unieke techniek die maakt dat de pagina’s bijna platliggen. We zeggen bewust bijna, want ze liggen niet 100% plat. Deze techniek is fraai, maar leidt er ook toe dat we op sommige pagina’s een klein randje zien. Op het eerste gezicht valt dat niet zo op, maar het is wel zichtbaar. Wat Fotogoed erg goed doet is het netjes recht inplakken van het boek op de cover. Dat gaat bij veel aanbieders mis, maar bij de nummer twee uit onze fotoalbum test niet.

De kleuren van de foto’s, zowel huidstinten als andere tinten zijn goed. Datzelfde kunnen we stellen van de kleuren op de kaft. Waar veel bedrijven een afwijkende kaft produceren ten opzicht van de originele foto, doet men dat bij Fotogoed prima.

 

Fotogoed fotoalbum prijs:

De boeken worden geleverd tegen uitstekende prijzen. We hebben daarbij de standaard boeken (24, 36, 60 en 80 pagina’s), de fotopapier boeken en als de platliggende boeken vergeleken. Op vrijwel alle vlakken is men een van de goedkopere partijen.

 

Service:

De service van Fotogoed is zoals we deze gewend zijn. Uitstekend. Men reageert snel op emails en is ook telefonisch goed bereikbaar. Waar men echt in opvalt is de after-sales. We worden actief op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Ook ontvangen we nog een persoonlijke mail wanneer we het boek hebben ontvangen.

 

Conclusie:

Fotogoed is ook dit jaar weer verdiend in de top 3 gekomen. Men levert een prima boek, tegen goede prijzen. Wij kunnen je dan ook van harte adviseren om een boek te maken bij Fotogoed

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

fotogoed fotoboek
Average rating:  
 7 reviews
by Anonymous on fotogoed fotoboek
adabroersma@gmail.com

Al 5 jaar maak het fotoboek A4 spiraal bij Fotogoed.

Dit geeft een voordelig platliggend fotoboek met mooi glad en stevig papier. De kleuren zijn uitstekend en helder. Goede software. De knop "fotoverbeteren" mis ik bij andere fotoalbum aanbieders.Tot nu toe waren de resultaten prima. Echter deze keer bleken er in 2 fotoboeken roze verkleuringen te zitten op de bovenranden van een aantal foto's. Toen ik dat gemeld had ging men direct naar de oorzaak zoeken. Ik werd op de hoogte gehouden door Nicole en Cees. Toen de oorzaak gevonden was en er een aantal proefdrukken genomen waren werden de boeken opnieuw gedrukt en kreeg ik nieuwe boeken thuisgestuurd, die geheel voldeden aan de verwachtingen.

Het team van Fotogoed bleek zelfs op zondagavond tot 23.00 uur bereikbaar! Snelle reacties en goede service.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Goede klantenservice

Heb nu al meerdere albums bij fotogoed besteld en dat bevalt goed, de klantenservice geeft heel snel en uitgebreid reactie, zeker handig, omdat ze voor mij een maatwerk album hebben gemaakt.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Zeer snelle levering

Perfecte kwaliteit foto's op A3 maci jaarkalender

Jammer dat jaartal op voorblad niet automatisch meedraait.

Levering supersnel in goede verpakking

by Anonymous on fotogoed fotoboek
fotoalbum

Service is super! uitstekende kwaliteit

by Anonymous on fotogoed fotoboek
top kwaliteit

Al enkele jaren bestellen we onze fotoboeken bij fotogoed en altijd zeer tevreden over de kwaliteit. Nog jaren na datum kan u van uw boeken genieten zonder in kwaliteit in te boeten

Patrick

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Prachtig album

Het album is eenvoudig samen te stellen via de website, snelle levertijd en de kwaliteit is echt geweldig !!! Mooie albums, met prachtig papier, niet te dun, maar gewoon mooi ! En voor een schappelijke prijs. De klantenservice is heel persoonlijk, dat vond ik zelf erg prettig.

by Anonymous on fotogoed fotoboek
Perfecte service en kwaliteit!

Eerste keer dat ik bestelde zeer snelle levering en kwaliteit zeer zeker zoals verwacht voor een scherpe prijs. Tweede maal had ik zelf een foutje gemaakt. Dit is door de klantenservice zeer goed opgepakt en ook erg goed afgehandeld.Hier bestel ik volgende keer weer 🙂


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 309 reviews
by Anonymous on Fotogoed
Zeer tevreden

Ons fotoboek was perfect afgewerkt. Toen er een vertraging in levertijd zou zijn, werden we hiervan correct op de hoogte gebracht. De opvolging en de service zijn ook heel goed. Een aanrader dus.

by Anonymous on Fotogoed
Hoge kwaliteit en super klantenservice!

Ik bestel al enkele jaren onze albums met FotoGoed. Altijd heel erg tevreden, hoge kwaliteit, vlotte werking. De klantendienst is heel erg vriendelijk, snel en probleemoplossend. Een supertevreden klant!

by Anonymous on Fotogoed
Supermooi album!

Fijne online software, daardoor ook te gebruiken op ons Chromebook. Vriendelijke, snelle reacties bij vragen. Een heel mooi maxi-album met ruimte voor minimaal 80 pagina’s. Mooie kleuren, netjes gesneden, snelle levering en dat voor een hele scherpe prijs! Wij gaan hier vaker bestellen!

by Anonymous on Fotogoed
Reisalbum

Goede kwaliteit, snelle levering, interessante prijzen dankzij mooie acties.

by Anonymous on Fotogoed
Uitstekende dienst na verkoop

Bij ontvangen van fotoboek kwamen na de eerste inzage de bladzijden los te zitten. Via mail contact opgenomen met Nicole van de klantendienst, snelle reacties, zelfs op zaterdag. Boek mocht zonder problemen op kosten van Fotogoed terug gestuurd worden en na een week had ik een nieuw exemplaar in de bus. Uitstekende dienst na verkoop, dank je wel Nicole.

by Anonymous on Fotogoed
Top service en kwaliteit

We hebben een fotoboek samengesteld van onze lange reis dus het maximale aantal pagina's in een XXL liggend boek. Hierbij tegen enkele vragen aangelopen welke heel adequaat en duidelijk beantwoord werden. Hierna hebben ze vinger aan de pols gehouden tijdens het hele ontwerp en bestel traject. Een vast contactpersoon dus erg prettig. Ook de software is erg makkelijk om mee te werken. Inmiddels hebben we het boek ontvangen en dit ziet er net zo uit als online, perfect! Heel blij mee!

by Anonymous on Fotogoed
supersnel reagerend

Kwaliteit en service erg goed. Zo mailde ik op een vrijdagavond rond 23.20 uur en kreeg binnen 10 minuten een reactie (die ik pas de volgende dag zag omdat ik er niet meer op had gerekend). Ook andere mailcontacten (zoals zaterdagochtend) gingen per direct, ongeacht moment of dag. Allemaal met toegevoegde waarde. Sjapoo.

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed levert een prima product

Software is snel onder de knie en het resultaat is goed te beoordelen op een pc scherm. Kwaliteit van druk is geweldig en de service-lijn is kort. Heel prettig dus met als resultaat een boek zoals je het voor je zag tijdens het maken.

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed albums

Keurige afwerking, nette service, tegen een prima prijs!

Software is uitgebreid dus ben je de 1e keer wel even bezig om die goed onder de knie te krijgen, maar werkt dan ook prima.

by Anonymous on Fotogoed
Fotoboek

Prima service, uitstekende kwaliteit dat getuigt van vakmanschap. Een probleem bij de productie werd heel snel en correct gecommuniceerd. Er werd dan tevens voor gezorgd dat wij onze bestelling heel snel ontvangen hebben. Wij zijn zeer tevreden over 'Fotogoed'.

by Anonymous on Fotogoed
Prima boek, prima service

Voor het eerst heb ik een fotoalbum bij Fotogoed laten maken en dat verdient een vervolg. XXL prima verzorgd, kwaliteit van papier en afdrukken prima en de service onverwacht persoonlijk, toen ik een vraag over de afleverdatum had. De software is gemakkelijk om mee te werken.

by Anonymous on Fotogoed
uitstekend!

Ik heb al meerdere jaren mijn fotoboeken, kalenders, kaarten etc. bij fotogoed besteld en ben altijd super tevreden. Mooie kwaliteit, snelle service, fijne klantenservice, voelt heel persoonlijk! Het programma waarmee je werkt is heel vriendelijk in gebruik en heeft voldoende mogelijkheden.kortom,erg tevreden!

by Anonymous on Fotogoed
Mooie afdrukkwaliteit en super klantenservice!

Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Super klantenservice!

by Anonymous on Fotogoed
uitstekende dientverlening

al meerdere keren gebruik gemaakt van Fotogoed, steeds heel mooie resultaten. Laatste keer was er een vertraging in levertijd maar deze werd tijdig en persoonlijk gecommuniceerd. Ook de verdere communicatie tot effectieve levering werd door hen sterk opgevolgd. Alle begrip voor vertraging zeker door hun kadering van het probleem. De dienstverlening naar hun klanten is wat mij betreft dan ook een heel sterk pluspunt!

by Anonymous on Fotogoed
Makkelijk en prachtig

Een fotoboek maken kost toch behoorlijk wat tijd. Met de makkelijk te gebruiken software van Fotogoed gaat dit zonder ergenissen en met veel gemak.Het resultaat mag er zeker ook zijn. Ronduit weer een prachtig exemplaar. Bovendien is er een PDF-exemplaar van het fotoboek te verkrijgen.De klantenafdeling reageert vriendelijk en snel.

by Anonymous on Fotogoed
prima kwaliteit en service

Geweldige service, snelle afhandeling vragen en een prachtige kwaliteit.

by Anonymous on Fotogoed
Goed zo

Mooi resultaat, goede persoonlijke service.

by Anonymous on Fotogoed
prima foto Goed!

Fotoverslag gemaakt van vakantiereis met stichting.

Voor het eerst software gebruikt, was zeer eenvoudig, snel aan de slag.

Prima kwaliteit boek en snelle levering, met 5 dagen en goede after sales.

Aanrader !!

by Anonymous on Fotogoed
Mooi product, vlotte service

Ieder jaar maken we bij fotogoed een spiraalalbum van onze zomervakantie. Uitstekend product. Foto's worden mooi afgedrukt. Het fotoboek voldoet steeds aan de verwachtingen.

Dit jaar stelden we bij het uploaden van het document een probleem vast. We werden telefonisch uitstekend en snel geholpen. Binnen de week hadden we ons fotoboek thuis.

by Anonymous on Fotogoed
service Fotogoed

De service van Fotogoed is snel, adequaat en zeer goed! Zelfs in het weekend krijg je binnen zeer korte tijd een reactie van de klantenservice. Maar ook na bestelling blijft er een persoonlijk contact via de mail, tot de bestelling binnen is.

Kortom, ik bestel alleen nog maar fotoboeken en fotobladen bij Fotogoed. Al jaren!

by Anonymous on Fotogoed
super

Ik ben laaiend enthousiast over de klantenservice : dadelijk respons, vriendelijk, behulpzaam.

Er werd een mooi voorstel gedaan om tegemoet te komen aan ons verzoek.

Goede kwaliteit!

by Anonymous on Fotogoed
Echt een geschenk!

Op zondagavond heb ik het album ge-upload en diezelfde avond kreeg ik al een persoonlijk bericht of ik nog vragen had en of alles goed was gegaan. Binnen vier dagen werd het geleverd met opnieuw een vriendelijk persoonlijk bericht of ik tevreden was. Het album ziet er prachtig uit, onze kleine meid zal er erg blij mee zijn om de eerste vijf jaar van haar leven zo in beeld gevat te zien!

by Anonymous on Fotogoed
Service

Bij de levering van een foto op groot formaat werd het verkeerde ophangsysteem bezorgd.

Na een mail van mij werd dit onmiddellijk doorgegeven en kwam het juiste systeem al na 2 dagen aan. Het is ook leuk om rechtstreeks met een medewerker te kunnen mailen, je krijgt ook dadelijk reactie op je mail.

Supertevreden over de service!

by Anonymous on Fotogoed
Top

Simpele en handige, veelzijdige software, mooi boek en goede persoonlijke afhandeling

by Anonymous on Fotogoed
fotogoed blijft de beste

Alweer 2 albums in super kwaliteit ontvangen, 4 dagen na inzenden. XL voor feestalbum, A4 liggend met landschapsfoto's. Kwaliteit beter dan die van mijn tante bij de concurrentie en zeker goedkoper. Snelle en persoonlijke klantendienst. Site handig in gebruik. Ik blijf een trouwe klant.

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

  • Kwaliteit 75,4% 75,4%
  • Prijs 91% 91%
  • Software 90% 90%
  • Levertijd 82,9% 82,9%
  • Service 86% 86%

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.

Shares
Share This