Fotogoed fotoboek maken

Fotoboek maken bij Fotogoed blijft een aanrader

Ook in de fotoalbum test 2013 is Fotogoed een hoogvlieger. Net als vorig jaar eindigt men op de tweede plaats, al zijn de verschillen met nummer 1 Fotofabriek erg klein. De reden waarom Fotogoed zo hoog scoort is eenvoudig: men biedt een uitstekende prijs en daarbij de beste kwaliteit. Wat ons betreft de beste verhouding uit de fotoboek test 2013. Het verschil met nummer 1 zit met name in het onderdeel een aantal service-aspecten als het delen van fotoboeken, reactietijd op een gestuurde email en enkele kleine softwareverschillen. Als Fotogoed zich zo blijft ontwikkelen als de afgelopen jaren, dan is men een zeer stabiele topper in onze fotoalbum vergelijking. Echt waar voor je geld dus!

Met een aanbod dat uit maar liefst 10 soorten fotoboeken bestaat is Fotogoed een uitzondering op de overige aanbieders in onze test. Slechts 3 aanbieders bieden meer formaten. Keuze te over voor het fotoboek maken.

Fotogoed heeft diverse mogelijkheden om je fotoalbum te maken. Zo kan je bijvoorbeeld je boek in softcover, spiraal, kunstleer, hardcover of linnen laten afdrukken. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het formaat fotoboek. Voor sommige fotoboeken kan je ook een platliggend fotoboek bestellen. Dit tegen een meerprijs.

Gunstige prijzen van de fotoboeken bij Fotogoed

De voordelige fotoalbum prijzen bij Fotogoed maken onder andere dat ze gerespecteerde aanbieders als Fotoalbum.nl en testwinnaar Fotofabriek achter zich laten. Een fotoboek maken bij een prijsvechter als Foto.com of een fotoalbum maken bij Webprint kan voordeliger zijn, maar waarschijnlijk krijg je dan niet de fotoalbum kwaliteit die je bij Fotogoed wel krijgt.

Kwaliteit en levertijd

Ons fotoboek werd in de drukke kerstperiode fotoboek maken fotogoedna 5 werkdagen geleverd. Wanneer wij het fotoboek bestellen vergelijken met andere aanbieders, dan verschilt dit niet heel veel. Vorig jaar was men echter een dagje sneller (in dezelfde periode). Net als bij andere aanbieders gingen wij een fotoboek maken met een combinatie tussen vakantiefoto’s en dingen waar we het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest, zoals een verbouwing. Het resultaat mocht er zijn. Mooie foto’s, netjes afgewerkt en geen storende barcode op de buitenkant van het fotoalbum.

Uitgebreide software, maar wel wennen

Er is geen enkel softwarepakket dat wij in onze fotoalbum vergelijking zijn tegengekomen die zo uitgebreid is als de fotoalbum software van Fotogoed. Deze Kodak sofware wordt overigens ook door Fotofabriek gebruikt. De software biedt mogelijkheden als integratie met Google Maps en het inladen van afbeeldingen vanaf internet. Het slepen van foto’s tussen de diverse fotokaders is mogelijk, maar het was wel even zoeken voordat we dit gevonden hadden.

Het grote verschil met bijvoorbeeld de software van Albelli of Fotoalbum.nl is dat de fotobewerkingsmogelijkheden bijzonder uitgebreid zijn. De professionele fotoliefhebber zal zich met deze software redelijk goed kunnen redden.

Helaas kan je na het fotoboek maken deze niet delen met vrienden en bekenden. Een leuke optie die wij bij veel andere aanbieders wel tegenkwamen.

Goede (klanten)service

Vorig jaar hadden wij een uitstekende ervaring met de klantenservice van Fotogoed. Dit jaar was deze ervaring eveneens prima, al hebben we dit jaar wel naar andere contactmogelijkheden gekeken. Zo kan je Fotogoed benaderen via email en telefoon, maar is het niet mogelijk om te chatten. Onze vraag via email werd na 1,5 dag beantwoord.

Fotogoed is een van de aanraders van de fotoalbum vergelijking 2013. De prijs-kwaliteitsverhouding is ook dit jaar weer uitstekend.

Benieuwd naar de fotoboek beoordeling van andere aanbieders? Kijk hier verder

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fotogoed
Average rating:  
 56 reviews
by Anonymous on Fotogoed

Ik moest/mocht vorig schooljaar het jaarboek maken voor onze laatstejaars. Zonder enige ervaring in fotosoftware had ik toch een heel mooi resultaat. Dankzij de gebruiksvriendelijke designer en de top-service (veel kunst -en vliegwerk door late bestelling en grote oplage)is alles helemaal in orde gekomen. Een aanrader!!

by Anonymous on Fotogoed

Dit is de beste fotocentrale die ik tot op heden heb gebruikt. De foto's zijn van perfecte kwaliteit, zeker als je de foto's laat afdrukken op hoogglans papier, een prachtig perfect resultaat.De klantenservice is super. Er wordt binnen 24 uur gereageerd op vragen en opmerkingen. Door een eigen fout was mijn fotoalbum beschadigd. Fotogoed heeft het album voor een zeer klein bedrag gerepareerd. Daarbij hebben ze ook de portokosten op zich genomen.

Klasseservice!

by Anonymous on Fotogoed

Wij zochten naar de mogelijkheid om een A4 spiraal album te maken en vonden dit bij Fotogoed. Het downloaden van het programma ging prima, en het gebruiksgemak was groot. Ik genoot van de vele mogelijkheden en het resultaat was prachtig! Zeer goede service, prima en snel, vriendelijk emailcontact. We komen zeker terug!

by Anonymous on Fotogoed

Bij Fotogoed twee liggende A4 fotoalbums besteld. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit, de albums zijn erg mooi geworden. Verder een hele goede services, de medewerkers zijn erg behulpzaam en nemen ruim de tijd je te helpen en tips te geven. Verder heeft fotogoed een goed ontwerp programma, helaas alleen nog geen programma beschikbaar voor de Mac. Echt een aanrader!

by Anonymous on Fotogoed

Afgelopen maand heb ik een A3 verjaardagskalender besteld. Omdat ik deze in InDesign gemaakt had wilde ik weten welke PDF instellingen ik moest kiezen. Dit werd vriendelijk via email beantwoord door de klantenservice. En heel makkelijk is de redelijk grote PDFfile via WEtransfer naar de klanten service gegaan, gechecked en een week later ontving ik een prachtig exemplaar. Precies zoals ik het ontworpen had met prachtige kleuren en op kwalitatief papier.

Super tevreden dus en meteen anderen aangespoord om ook bij Fotogoed te bestellen. Mijn volgende bestelling staat al klaar: uitnodigingen voor het lentefeest van de dochter met weer een eigen ontwerp.

by Anonymous on Fotogoed

Mijn eerste fotoboek, a4 maxiboek met een werkelijk uitstekend resultaat. Via deze site en de goede beoordeling erop maakte dat ik het eens wilde proberen omdat de prijs een stuk lager lag . En door het uitstekende resultaat heb ik nu besloten alle toekomstige fotoboeken bij fotogoed te doen.

by Anonymous on Fotogoed

Fotogoed levert een fantastische kwaliteit fotoalbums. Men heeft een ruime keus in boeken. De service is uitstekend. Met de goede contacten lijkt het alsof je met je beste vriend of vriendin communiceert. Niets is teveel voor hun medewerkers. Ik heb binnen twee maanden 7 albums samengesteld en allen zijn ze perfect afgeleverd.

Fotogoed is een aanrader voor iedereen die een zeer kritische perfectionist is.

by Anonymous on Fotogoed

Geweldige kwaliteit en een goede en snelle service. Ik kreeg zelfs op zondag antwoord op een via e-mail gestelde vraag! Wij hebben voor Kerst onze vier kinderen allemaal een eigen fotoboek gegeven met de mooiste en leukste foto's vanaf hun geboorte tot het moment dat ze de deur uit zijn gegaan. Eerst ruim 3000 foto's gescand, en daar een keuze uit gemaakt voor de albums. Dat was een heel karwei, maar wat was het leuk toen ik eenmaal "echt" aan de albums kon beginnen. Een makkelijk en gebruiksvriendelijk programma, volop mogelijkheden om foto's te bewerken en een enorme sortering achtergronden. We zijn super tevreden en ik ben blij dat ik weer een reden heb gevonden aan een nieuw album te beginnen!

by Anonymous on Fotogoed

Zeer tevreden over kwaliteit van de fotoalbums. Mooie kleuren en scherp.

klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk

by Anonymous on Fotogoed

Heb afgelopen jaar 4 albums gemaakt in diverse uitvoeringen. 2x was er een technisch probleem, wat bijzonder betrokken opgelost werd. Ook andere extra's die buiten de standaard mogelijkheden vielen konden toch verkregen worden, wat bij andere firma's niet lukte.

Daarom ben ik en met de service en de prijs/kwaliteitverhouding heel erg tevreden.

Ook voor ouderen (71 jaar) is het programma gemakkelijk en bevat heel veel mogelijkheden.

Fotogoed is voor mij een echte aanrader. Ga zo door!

by Anonymous on Fotogoed

Prachtige kwaliteit foto-album (natuurfoto's van safari in Afrika). Kleuren helemaal zoals ik het met Lightroom had gemaakt. Die ervaring heb ik met andere leveranciers niet. Snelle levering en een uitstekende service: op mijn vragen werd via e-mail heel snel en ook heel duidelijk gereageerd. Goede handeiding op hun eigen website. Deze mensen hebben een vaste klant erbij.

by Anonymous on Fotogoed

Omdat ik mijn fotoboek op zeer korte termijn nodig had, gebeld om te vragen wat er mogelijk was. Ze gaven mijn bestelling kosteloos een spoedbehandeling. Hoewel ze niks garandeerden had ik donderdag mijn fotoboek in huis, die ik maandagavond besteld had!

Ontzettend fijn natuurlijk dat het zo snel kon, maar het boek ziet er goed uit. Het is een liggend A5 boekje, met een mooi zwart linnen omslag (heb ik verder nog nergens gezien). De software is even wennen, en schrok in het begin een beetje af, maar wijst zich eigenlijk vanzelf. De meerprijs voor extra pagina's is ook reëel. Ik vermoed dat ik hier meer boekjes ga bestellen.

by Anonymous on Fotogoed

Na levering van mijn fotoboek via Fotogoed was ik niet tevreden over de kwaliteit van de foto's ( de foto's leken wel verschoven). Dezelfde dag heb ik gebeld met de klantenservice van Fotogoed, waar ik op een prettige manier te woord werd gestaan en mijn klacht serieus werd genomen. Na foto's van het boek te hebben gemaild werd bij Fotogoed besloten geheel kosteloos een nieuw fotoboek te laten maken en opsturen. Een week na ontvangst van het boek met drukfouten had ik het nieuwe fotoboek in bezit. De kwaliteit was dit keer goed.

Een fijn idee dat er na veel tijd en moeite te hebben gestopt in het maken van dit fotoboek er zo op een klacht gereageerd wordt!

by Anonymous on Fotogoed

Voor een Amerikaanse vriendin heb ik een album gemaakt 30 x 30, flatlay als herdenking aan haar gesneuvelde oom die in België begraven ligt (waar ik woon). Aangezien het om een heel groot project ging met o.a. oude foto's, speciale lay-out etc. en ik nog nooit met Fotogoed had gewerkt, was ik bang dat het misschien toch niet helemaal naar wens zou verlopen. Bij deze kan ik 100 % bevestigen dat ik een enorme service heb gekregen en dat het resultaat prachtig is! Ik kon vooraf een proefprint bestellen van enkele blz. om te testen naar o.a. lettertype en -grootte, kwaliteit van de archieffoto's, krantenknipsels, speciale effecten enz. Allemaal zeer vlot verlopen; deze print heeft mij toen ook getoond dat de kwaliteit er echt wel was. Ik ben daarna ook met veel plezier aan de slag gegaan. Met andere vragen rond mijn project kon ik steeds bij Fotogoed terecht en werd ik snel geholpen op een zeer klantvriendelijke en aangename manier, zelfs op zondagen. Het opmaakprogramma is misschien voor een beginneling even wennen, maar het biedt heel veel mogelijkheden en is zeker geen beletsel om Fotogoed te gebruiken; ik blijf bij Fotogoed! Een absolute aanrader - ik hoop dan ook van harte dat ze hun service op dit niveau blijven leveren.

by Anonymous on Fotogoed

Heel erg tevreden over de service maar ook de kwaliteit van het album is erg mooi!Ik wilde mijn album omzetten van hardcover naar softcover. Hierbij had ik het niet helemaal goed gedaan met de bestelling. Fotogoed heeft de onkosten voor zijn rekening genomen en ervoor gezorgd dat ik alsnog het album op tijd binnen had. Super!!

by Anonymous on Fotogoed

Ik ben zeer te spreken over de fotoboeken die ik heb laten maken. De service is prima. Bij vragen over het programma krijg je duidelijk en uitgebreid antwoord.Het programma heeft veel mogelijkheden. Mijn laatste boek heb ik aflaten drukken in DeLuxe mat wat een goede keus is.De kleuren komen nog mooier uit.Fotogoed is dus een aanrader!

by Anonymous on Fotogoed

Het is fijn te zien dat www.Fotogoed.nl onverwacht tegemoetkomend kan reageren en dit ook doet op vraag van de klanten, die bvb. met meerdere vroegen om een promotieperiode december-kerst 2013, alsook dat een firma op dergelijke positieve grondhouding goed draait en blijft draaien, naast het afleveren van tegelijk de goedkoopste én zeer mooie en kwalitatief hoogstaande producten (fotoboeken, canvassen hoge kwaliteit). Onze overtuiging is dat dergelijke bedrijven binnen 20 jaar nog steeds zullen bestaan, ipv te kiezen voor vlugge winsten en kille afhandeling van een bestelling, zoals (jammer genoeg) de meesten op vandaag. Handig dat we dan ook hetzelfde (gekende) programma zullen kunnen blijven hanteren want wij zijn reeds zo goed als overtuigde dat we volgend jaar opnieuw via promoties toch voor elk van de 4 kinderen een fotoboek zullen kunnen maken van 36 blz. aan betaalbare prijs... Wij hoeven dan ook geen avonden lang het internet af te zoeken naar een betere. we weten reeds 2 jaar welke fotoboekdienst de beste is. Fotogoed is dus een aanrader ook voor wie het niet zo makkelijk heeft (vb. alleenstaande ouders)of wie een groot (nieuw samengesteld) gezin heeft en elk kind zijn geschiedenis in beelden wil meegeven. De levering is snel, al vinden wij de productkwaliteit belangrijker dan snelle levering !

by Anonymous on Fotogoed

Na toch wel wat negateve ervaringen met andere fotoalbum- software ben ik super blij dat ik fotogoed gevonden, mooie afwerking, gemakkelijke software om mee te werken,

software waar je ook offline vlot aan de slag mee kan gaan, goede en vlotte communicatie,de prijs valt ook zeer goed mee..Alle ingredienten om een prachtig album te maken..

by Anonymous on Fotogoed

Ik heb ook vooral lovende woorden over Fotogoed. Mijn fotokerstkaarten zaten na nog geen 4 werkdagen al in de bus (een recordtijd als ik dit vergelijk met andere firma's).Ook de aangename, klantvriendelijke, persoonlijke service geeft deze firma zeker een extraatje.De prijzen zijn gunstig en transparant (je staat dus op het einde van je bestelling niet voor een verrassing).De fotosoftware vond ik makkelijk en had best wel veel mogelijkheden om mits een beetje creativiteit iets heel moois te maken in een behoorlijke tijd.Mijn volgende fotobestelling zal dus zeker terug bij Fotogoed zijn.

by Anonymous on Fotogoed

Wauw! wat zijn wij tevreden over Fotogoed!

Een prachtig mooi trouwalbum hebben we ontvangen! Een prachtig mooie vlakke flatlay binding en optimale kleuren! We hebben ons trouwalbum al aan veel mensen laten zien en allemaal staan ze versteld van de mooie afwerking.

Het contact onderling met fotogoed hebben wij als zeer prettig ervaren, we hadden verschillende vraagjes en hier hebben we duidelijk en meedenkende antwoorden op gekregen.

We wilde graag 2 fotoboekjes nabestellen voor onze ouders en ook hier denkt fotogoed weer belangstellend met ons mee. We wilde het gelijk al doen voor dat we ons boek binnen hadden maar kregen als antwoord dat we beter even konden wachten tot we ons boek binnen hadden om te kijken of we hem wel mooi vonden en of er dingen aan veranderd moesten worden. Hoe eerlijk en meedenkend is dat! een groot compliment voor Fotogoed!

by Anonymous on Fotogoed

Wauw! wat zijn wij tevreden over Fotogoed!

Een prachtig mooi trouwalbum hebben we ontvangen! Een prachtig mooie vlakke flatlay binding en optimale kleuren! We hebben ons trouwalbum al aan veel mensen laten zien en allemaal staan ze versteld van de mooie afwerking.

Het contact onderling met fotogoed hebben wij als zeer prettig ervaren, we hadden verschillende vraagjes en hier hebben we duidelijk en meedenkende antwoorden op gekregen.

We wilde graag 2 fotoboekjes nabestellen voor onze ouders en ook hier denkt fotogoed weer belangstellend met ons mee. We wilde het gelijk al doen voor dat we ons boek binnen hadden maar kregen als antwoord dat we beter even konden wachten tot we ons boek binnen hadden om te kijken of we hem wel mooi vonden en of er dingen aan veranderd moesten worden. Hoe eerlijk en meedenkend is dat! een groot compliment voor Fotogoed!

by Anonymous on Fotogoed

Wij zijn zeer tevreden van ons fotoalbum dat we bij Fotogoed.nl maakten. De software is wel wat ingewikkeld, en het is wennen, maar eenmaal dat je weet hoe het moet, gaat het wel vlot. Ook redelijk wat mogelijkheden om foto's mooie effecten te geven, zoals cirkel- of postzegeleffekt.

Op de service hebbe we niets aan te merken: vlotte service via email, aan de telefoon steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Leveringen steeds vlot verlopen, we werden ook steeds verwittigd. Bij de eerste bestelling, zaten in één van de drie fotoboeken foute fotoboeken, maar dat werd heel vlot en kostenloos rechtgezet.

Bij onze bestelling van 29 fotoboeken (na een groepsreis) kregen we een heel mooie prijs aangeboden. De fotoboeken zelf zien er ook heel mooi uit, daarom dat we na de reis al zoveel bestellingen kregen door onze "inkijkexemplaren".

by Anonymous on Fotogoed

Prachtig resultaat.

Veel mogelijkheden om lay-out en andere opties aan te passen.

Ik mag wel zeggen zeer persoonlijke begeleiding, ook in het weekend, waardoor ons boek, ondanks het late bestellen, op tijd werd geleverd voor een uitvaart. Dit was ook te danken aan het creatief en bereidwillig meedenken van FotoGoed.

Prima prijs. Niet de aller-goedkoopste, maar als je van een mooie herinnering iets bijzonders wilt maken, dan wil je toch ook kwaliteit. Overigens wel mogelijkheden om via de opties de prijs te drukken, mocht dat toch gewenst zijn.Uiteindelijk 15 boeken besteld, en iedereen was met stomheid geslagen over het mooie resultaat.Een dikke aanrader, volgende keer wordt een fotoboek door mij zeker weer via FotoGoed gemaakt, en raad ik iedereen aan om dat ook via hun te doen.Wil het toch nog een keer benoemen. Tegenwoordig wordt je vaak door bedrijven of instanties van het kastje naar de muur gestuurd. Zeker als je al betaald hebt. Het is een verademing om mee te maken dat je bij FotoGoed het gevoel krijgt als klant echt centraal te staan, en dat ze hun stinkende best voor je doen..Dat alleen al is voor mij heel veel waard...Hartstikke bedankt Cees ;-), keep up the good work,Mike.

by Anonymous on Fotogoed

Een album kan je overal laten maken. Je moet wennen aan de website van de leverancier. Ik heb twee slechte ervaringen met HEMA en CEWE. Mijn vragen werden niet beantwoord. Ik kon mijn eerder bestelde album niet terugvinden op de site van de HEMA en kreeg geen antwoord waar het die wel zou kunnen vinden. Bij CEWE moest ik weer opnieuw de software downloaden. Dat werkt dus niet Het gaat om de klant de helpende hand te rijken en dat doet Fotogoed heel goed. Cees schrijft bovendien heel goed Nederlands. Ik maak regelmatig familie en reisalbums en die ga ik voortaan maken bij Fotogoed.

by Anonymous on Fotogoed

Het boek dat ik maakte ging snel, de software is erg makkelijk, en bij te slechte foto's krijg je en melding met de oplossing erbij. Erg handig als je niet zo ervaren bent. De levering dreigde te laat te komen door een kapotte machine bij de drukkerij. Door creatief te denken en actief stappen te zetten kwam de zending toch nog op tijd aan. Het resultaat was prachtig.

by Anonymous on Fotogoed

Mijn ervaring met Fotogoed is een hele positieve! Het fotoboek dat ik besteld heb is in een woord: fantastisch! Ik vond het erg spannend omdat het de eerste keer is dat ik een fotoboek bij Fotogoed laat maken. Ik wilde een fotoboek A4-formaat met 70 pagina’s, geen barcode aan de buitenkant, flat lay, glanzend fotopapier en een lage prijs-kwaliteitsverhouding, Fotogoed kon dat allemaal leveren. Ik was aan hun website gekomen door een goede recensie van deze website, dan is het ondanks dat toch afwachten of het werkelijk zo mooi wordt als er gezegd wordt. Ze hebben een prachtig product afgeleverd, ik ben zeer onder de indruk! De omslag met foto erg mooi, alle foto’s erg duidelijk en scherp en mooi en levendig van kleur, ook de achtergrond heeft mooie levendige kleuren, het fotopapier is prachtig glanzend en de bladen liggen ook zo mooi flat lay bij. Het geheel als fotoboek oogt bijzonder goed, het is mooi gebonden, de kaft zit er mooi om en de bladen liggen er mooi in. Het is zeer de moeite waard. Hier kom ik zeker vaker terug! Ik ben superblij mee!

by Anonymous on Fotogoed

Ik was zeer verrast over de goede kwaliteit zeker aangezien ik veel gescande foto's had gebruikt. Daarnaast was ik ook heel tevreden met de gebruiksvriendelijke software en persoonlijke service! Echt een aanrader wat mij betreft!

by Anonymous on Fotogoed

Ik ben enorm tevreden over mijn fotoalbums. Mijn eerste boekje werd met veel vertraging geleverd. Maar op mijn mail werd direct en plezierig gereageerd. Daarna heb ik toch weer 11 boekjes laten maken en die werden heel snel geleverd en zien er schitterend uit.

by Anonymous on Fotogoed

Persoonlijke service via mail en telefoon. Ook op zondag laat in de avond, en ik heb zeker een half uur aan de telefoon gezeten om alles door te spreken. Heel geduldig, hebben ze alles echt heel goed uitgelegd. Ik wilde een XXL album wat eigenlijk maximaal 100 pagina's kan hebben. Bijna aan het einde kwam ik er achter dat ik toch pagina's tekort kwam. Zij hebben gewoon de boel omgegooid, en kon ik toch meer pagina's gebruiken. Geen standaard product dus, en ze hebben er echt wel meer werk aan gehad. Nou zou je denken dat er dan een meerprijs berekend zou worden, maar het tegendeel is waar. Software is ook prima, en zelfs voor mij (een leek op dat gebied) best makkelijk. Heel veel mogelijkheden, en je krijgt goede tips om die mogelijkheden optimaal te gebruiken. Ik ben echt hartstikke blij met het eindresultaat! Helemaal geen minpuntjes. Service, kwaliteit, meedenken, prijs: alles helemaal top!

by Anonymous on Fotogoed

Twee schitterende boeken ontvangen van Fotogoed. Een boek had in eerste instantie verschoven marges: zonder problemen werd een compleet nieuw boek geleverd.

Niets dan lof over de klantenservice: snelle en adequate reacties, zelfs in het weekend of laat op de avond.

Het was mijn eerste ervaring met Fotogoed en ik ben super tevreden en zal zeker meerdere boeken door Fotogoed laten printen. Een aanrader.

by Anonymous on Fotogoed

N.a.v. de reviews op deze pagina een fotoalbum bij fotogoed laten maken. Bijna 2 weken na het bericht dat het album verstuurd zou zijn, eindelijk het album binnen gekregen. Bij de vraag via mail, een week voor de uiteindelijke ontvangst, over waar het album blijft, wordt de schuld bij post.nl gelegd. Het uiteindelijke resultaat vond ik erg teleurstellend. Het album is erg donker en flets, in ieder geval heel anders dan ik op mijn monitor voor ogen had. Ook zitten er printstrepen/vlekken op een aantal pagina's. Alles bij elkaar geen positieve ervaring.

Wij ontvingen van Fotogoed de volgende reactie:
Beste Berry, zoals u ook weet is uw album na 3 werkdagen naar u verstuurd, dat het veel langer onderweg is geweest is, zoals wij u hebben gemeld, alleen Post.NL te verwijten. Gezien uw andere punten verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice, wat u helaas niet heeft gedaan. Wanneer er inderdaad een fout is begaan door ons (het klinkt als een incidentele drukfout), zullen wij hiervoor 100% onze verantwoording nemen.

by Anonymous on Fotogoed

De service-desk van Fotogoed werkt naar mijn mening 'verbijsterend' goed. Ik geloofde soms mijn ogen niet: zaterdag, zondag: het maakte allemaal niet uit: ik kreeg geheid binnen een aantal uren een adequaat antwoord op een gestelde vraag.(En heus dat ik kan zeuren!) Geen slappe FAQ-taal maar intensief meedenken in en met mijn situatie; toegespitst op mijn problemen. Ik vind het nog steeds ongelooflijk

dat men bij Fotogoed zo ver wil gaan. Ik hoef niet meer te zoeken naar de beste foto-albumdrukker; heb hem gevonden.

by Anonymous on Fotogoed

Leuk persoonlijk getint contact met de klantenservice en dat is tegenwoordig een verademing in een geautomatiseerde wereld. De beperking van alle software is dat alles in "boxjes" wordt ingedeeld terwijl een beetje creative fotografische geest natuurlijk "out-of-the-box" werkt en denkt. Gelukkig kan de Klantendienst van Fotoboek daarin meegaan..nou ja, 1 iemand daar in ieder geval.

by Anonymous on Fotogoed

Goede service en een geweldig product! Ze hebben een tevreden klant erbij. Ook geweldig dat ze geen streepjescode hebben. Geheel naar mijn verwachtingen, precies zoals het wezen moest.

by Anonymous on Fotogoed

Bij fotogoed zit je als klant prima! Je kunt er prima foto-albums maken in álle formaten en prijsklasses. Advies kun je persoonlijk ontvangen via email of telefoon en zijn zéér deskundig.

Qua prijs/kwaliteit verhouding is het super! Als er al eens een vraag of klacht zou zijn, dan wordt ie zeer naar tevredenheid afgehandeld! Een echte aanrader! (had al veel aanbieders geprobeerd, maar blijf nu bij fotogoed!)

by Anonymous on Fotogoed

Vooropgesteld: De kwaliteit van het fotoproduct was weer uitstekend bij deze tweede ervaring met Fotogoed.

Wat ik zeer waardeer is dat ze via telefonisch contact en snelle e-mailwisseling vergaande medewerking verleend hebben om te zorgen dat mijn album toch op de gewenste tijd bezorgd kon worden, hoewel ik het eigenlijk iets te laat had ge-upload.

by Anonymous on Fotogoed

Sinds zomer 2011 verscheidene albums bij Fotogoed gemaakt. Daarvoor bij KPN. Het contrast kon niet groter zijn. Contact is makkelijk en prettig, zelfs in het weekend en 's avonds. Ik maak A4 liggend. Mijn laatste album was een Budget, uit nieuwsgierigheid. Bleek dat de afmeting iets groter was dan de A4 van de gewone serie. Die is namelijk 27,4 x 21,2, dus niet helemaal A4. De Budget is 30,1 x 21,6. Was ik eigenlijk niet op verdacht. Maar alle lof voor het product en voor de mensen erachter.

by Anonymous on Fotogoed

Eindelijk top kwaliteit voor een betaalbare prijs, eenvoudige handeling met talrijke mogelijkheden tot samenstellen van foto album.

Vlugge service... een aanrader voor iedereen...

by Anonymous on Fotogoed

Na enkele negatieve ervaringen bij Hema, nu vier bestellingen achter de rug bij Fotogoed. Kwaliteit van de boeken is super. Het afsnijden van de boeken is erg precies. Duidelijk in communicatie. Klantenservice erg goed te bereiken en duidelijke antwoorden. Kortom....ze kunnen mij bij Fotogoed als vaste klant rekenen.

by Anonymous on Fotogoed

Ik zocht een dikke kwaliteitssprong omdat het dit keer ging over een trouwboek van een goede vriend, dus ik zocht een beter product. ik was al jaren een ander bedrijf gewend (ik zal de naam niet noemen). Maar de service en kwaliteit was zeer goed. Ik heb als eerste de bewerking in Aperture gedaan (pilot) en Fotogoed zag dat als een echte uitdaging. Afzender: Zeer tevreden nieuwe klant

by Anonymous on Fotogoed

Ik heb nu mijn derde boek gemaakt via Fotogoed. De software is inderdaad even wennen maar ik kan er uitstekend mee uit de voeten. Groot pluspunt is dat het programma ook zonder internetverbinding werkt (Het bestand staat gewoon op je eigen harde schijf). De kwaliteit van de afdrukken is prachtig, ook als het programma waarschuwt voor te lage resolutie. Ze leveren snel. Een aanrader: mijn volgende fotoboek gaat weer via Fotogoed.

by Anonymous on Fotogoed

Eerder had ik al kennis gemaakt met de goede kwaliteit van de albums van fotogoed. Nu bestelde ik 2 albums die ik cadeau wilde geven en die ik dus op tijd wilde hebben. Ik verwachte door de vakantie enige vertraging dus verzocht ik het op tijd te leveren. Ik kreeg direct antwoord en de boekeb werden ruim binnen een week geleverd, ondanks de vakantie.

Super kwaliteit, super service!

by Anonymous on Fotogoed

Als kritisch creatief ontwerper van mijn foto-albums kijk ik vanzelfsprekend ook altijd zeer kritisch naar het eindresultaat. Dat is steeds weer perfect. Naast de hoge kwaliteit van het product hecht ik er ook zeer aan "mensen" achter de organisatie te weten en dat is bij Fotogoed absoluut het geval. De contacten zijn steeds weer zeer prettig en constructief. Onlangs werd een door mijzelf veroorzaakt probleem in goed overleg door Fotogoed opgelost. Ik heb dan ook geen enkele behoefte om voor de verandering eens elders te shoppen.

by Anonymous on Fotogoed

Wij hebben het fotoboek van de gouden bruiloft van mijn schoonouders bij FOTOGOED.NL laten maken. Het ziet er professioneel en kwalitatief erg mooi uit. Daarnaast wil ik mijn complimenten overbrengen aan klantenservice voor het meedenken van oplossingen. De software is gemakkelijk en geeft vele mogelijkheden. Het was de eerste keer om bij Fotogoed.nl een fotoboek te laten maken maar zeker niet de laatste keer!Bedankt!

by Anonymous on Fotogoed

Het boek heeft een uitstekende kwaliteit: geen korrel, levendige kleuren en de paginas zijn exact afgesneden zoals de software aangeeft.

De software werkt prima: werkt vlot, geeft veel opties, en is toch zeer flexibel.

De levering was uitgevoerd in 2 werkdagen.

Enig minpuntje is dat je geen grote bestanden in kleine fotoframes kunt krijgen; je moet eerst zelf je bestanden kleiner maken. De software beheert ook niet de korting waar je recht op hebt, dus daarvoor moet je contact nemen vooraleer je betaalt, maar dat gaat wel zeer vlot. Mijn volgend boek wordt dus zeker weer met Fotogoed gemaakt !

by Anonymous on Fotogoed

Zeer prettig. Met deze woorden kwalificeer ik de contacten met Fotogoed. Afgezien van het uitstekende werk dat zij steeds weer afleveren, ik heb nu een aantal boeken door Fotogoed laten verzorgen, hecht ik er ook altijd zeer aan mensen achter de organisatie te 'herkennen'. Ik mag mijzelf behoorlijk creatief noemen in het ontwerpen van o.a. fotoboeken en het behoeft geen betoog dat het uiteindelijk drukwerk dan ook zeer kritisch door mij wordt beoordeeld. Ik ben, zo blijkt steeds weer, bij Fotogoed aan het juiste adres.

by Anonymous on Fotogoed

Ik zeg altijd: je leert een bedrijf pas echt kennen als er iets fout gaat. En dat was ook hier het geval. Het fotoalbum dat ik had besteld was een verjaardagscadeau voor mijn hoogbejaarde vader. Ik had ruim op tijd besteld om het album op tijd binnen te hebben voor het feest. Er zaten echter vlekken in het album. Na overleg kreeg ik zó een nieuw album toegestuurd, dat ook nog eens op tijd was voor het verjaardagsfeest. Mijn vader was enorm verguld met het fotoalbum dat niet alleen goed gelukt,maar kwalitatief ook bijzonder mooi was. Dank, Fotogoed!

by Anonymous on Fotogoed

Ons huwelijksalbum hebben wij samen met Fotogoed op maat gemaakt. Door het persoonlijk(per telefoon) contact te onderhouden met de klantenservice hebben wij een uniek en mooi huwelijksalbum kunnen maken. De kwaliteit van de afdrukken zijn perfect en de service zeer goed! Ook voor mensen die niet handig zijn met de computer en software komt de Klantenservice tegemoet met persoonlijk mail en bel contact!

by Anonymous on Fotogoed

We wilden een fotoboek maken voor de pensionering van een collega. Het moest dus wel van prima kwaliteit zijn.Ik had nog maar 1 keer een klein fotoboekje gemaakt maar met de software van Fotoboek was het erg gemakkelijkj om een mooi boek in elkaar te boksen. Toen ik het fotoboek reeds had doorgestuurd, merkte mijn collega dat niet alles zichtbaar was op haar computer (in tegenstelling tot op mijn computer). Ik heb dit gemeld aan Fotoboek. Op mijn vraag is bijna onmiddellijk een antwoord gekomen. Het fotoboek is ook door het team van fotoboek zelf nagekeken. We waren uiteraard enorm benieuwd naar het resultaat. Het was prima: mooie kwaliteit. Het fotoboek zag er net zo goed uit als op het voorbeeld. Niets dan lof.

by Anonymous on Fotogoed

Ik ben zeer tevreden over fotogoed. Een snelle service, vriendelijk, en een uitstekende kwaliteit van het album. Mooi papier en een zeer fijn raster in het drukwerk.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.