Fotogoed: tweede plek in de fotoalbum test

Fotogoed fotoalbum test: wederom tweede plek

Nummer twee Fotogoed heeft een abonnement op de tweede plaats. Men presteert structureel prima en dat is een compliment waard. Zowel op het gebied van prijs, kwaliteit als service is men een van de beste aanbieders in de test en dat maakt ook dat de tweede plek zeer verdiend is.

 

Fotogoed website

Zoals we bij andere reviews al aangegeven hebben is de website voor ons geen testcriterium, maar benoemen we wel even kort wat ons opvalt. De website van Fotogoed is iets verouderd en eigenlijk aan verandering toe. Zo werkt deze prima op mobiel en tablet, maar is deze daar nog niet echt voor klaargemaakt. De fotoproducten zijn echter niet te missen en ook is er een helder overzicht van prijzen voor fotoboeken, extra pagina’s en leveringskosten.

 

Prijzen van fotoboeken

Fotogoed hanteert zeer concurrerende prijzen voor haar fotoboeken. Er zijn maar enkele aanbieders die (iets) goedkoper zijn. Daarbij moeten we wel vermelden dat enkele van deze aanbieders kwalitatief mindere fotoboeken leveren. Je krijgt bij Fotogoed namelijk standaard een (bijna) platliggend fotoboek. Daarnaast heeft men voortdurend spectaculaire acties, waardoor de kans groot is dat je een nog goedkoper boek kan bestellen.

 

Fotogoed fotoalbum test: Software

De software van Fotogoed is momenteel beschikbaar voor zowel Windows als Mac. Een online versie of een tablet variant is nog niet aanwezig. De software die je kan downloaden is echter uitstekend met veel opties en extra’s. Met name op het gebied van fotobewerking. Het pakket is wel iets lastiger om aan te wennen voor een nieuwe gebruiker, maar na 1 fotoboek heb je het daar echt niet meer over.

 

Bestelling en levertijd

Een bestelling plaatsen bij Fotogoed werkt snel en eenvoudig. De betalingsmogelijkheden zijn uitgebreid. Je kan op liefst 5 verschillende manieren betalen. Fotogoed is een van de weinige partijen waarbij verzending onder rembours en eenmalige machtiging mogelijk is.

Wij bestelden ons fotoboek bij alle aanbieders in dezelfde periode en hebben vervolgens gekeken in hoeveel werkdagen deze thuis op de deurmat viel. In het geval van Fotogoed duurde dat exact een week, of te wel 5 werkdagen.

 

De kwaliteit van Fotogoed

Wij zijn de laatste jaren zeer tevreden over de kwaliteit van Fotogoed en zien ook steevast dat men bij de beste aanbieders op het gebied van kwaliteit behoort. De lat lag dus weer hoog dit jaar. Wat ons meteen opvalt bij de Fotogoed fotoalbum test is de verbeterde binding van het fotoboek. Het boek valt bijna helemaal plat open en dat ziet er fraai uit.

Ook de kleuren zijn weer goed, zeker als we meerdere fotoboeken naast elkaar leggen en ook het fotoboek vergelijken met de originele foto’s. Ook ons testpanel is zeer te spreken over Fotogoed en geeft aan dat we een prima fotoboek in handen hebben. Het verschil tussen Fotogoed en de winnaar op kwaliteit (Fotoboeken.nl) is klein. Wat tevens een beeld geeft over hoe dicht de top van onze fotoalbum test 2017 bij elkaar zit.

 

Fotogoed fotoalbum test: Service

Een van de belangrijkste speerpunten van Fotogoed is haar service. Wie wel eens de reviews van gebruikers op onze website heeft gezien of wel eens contact met deze Brabantse aanbieder heeft gehad zal dat meteen onderkennen. Men reageert pijlsnel. Niet alleen door de week, maar zelfs in het weekend. Voor maatwerk opdrachten staat men open en er wordt uitstekend met je meegedacht. Compliment aan Fotogoed.

Klein verbeterpuntje: het vinden van kortingscodes is wat lastig en vereist dat je jezelf abonneert op de Facebookpagina of nieuwsbrief. Vanuit marketingoogpunt uiteraard logisch.

 

Fotogoed fotoalbum test: conclusie

Zoals hierboven aangegeven kan je met een gerust hart een fotoboek bestellen bij Fotogoed. De prijzen zijn uitstekend, evenals de kwaliteit. En heb je een vraag, dan staat het serviceteam van Fotogoed voor je klaar.

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fotogoed
Average rating:  
 314 reviews
by Anonymous on Fotogoed
SUPER SERVICE NA VERKOOP

Ik had 4 fotoboeken besteld, ik doe dat al jaren, nu was er 1 boek met lege pagina's, fotos verkeerd afgedrukt enz...op een zaterdag meld ik mijn probleem aan de klantendienst, na wat informatie te hebben gewisseld werd er op dezelfde dag nog beslist tot een gratis herdruk.....drie dagen later werden het perfecte fotoboek geleverd. Superservice, zelfs in het weekend. TOP

by Anonymous on Fotogoed
topkwaliteit en service

maak al jarenlang verschillende albums via FotoGoed. Mooie kwaliteit, maandelijks aanbiedingen in de mail, veel mogelijkheden in het programma om er een mooi geheel van te maken en uitstekende service. Van deze laatste moest ik gebruik maken omdat de opleverdatum sneller kwam dan gepland (de verjaardag van mijn dochter) en ik ervan verzekerd wilde zijn dat het album er op tijd zou zijn. Door een extra inspanning van FotoGoed is het gelukt!

by Anonymous on Fotogoed
Uitstekend!

Ik ben altijd tevreden met FotoGoed. Mooie boeken met heldere kleuren en een mooi plat-liggend blad. De kaft ziet er ook altijd netjes uit.

Mijn complimenten voor de geweldige klantenservice. Ik heb meerdere keren gemaild met ingewikkelde technische vragen en daar was altijd razendsnel én inhoudelijke reactie op. Heeeeeel prettig!

by Anonymous on Fotogoed
Gemakkelijke software en super service

Ik maak sinds jaren mijn fotoboeken bij Fotogoed en altijd is de klantenservice super, goede prijs en goede kwaliteit. Ik bestel de boeken altijd in 3-voud voor onszelf en elk van mijn dochters (voor later). Goede kortingsacties maken dit mogelijk.Wat ook handig is, is dat ze de software blijven verbeteren maar niet alles veranderen want niets zo irritant om elke keer terug alle knoppen/templates te moeten zoeken. Ook bij een technische vraag, krijg je supersnel antwoord.Een aanrader!

by Anonymous on Fotogoed
betrouwbare fotoservice met prettige software

De fotoboeken zijn van zeer hoge kwaliteit, foto’s briljant van kleur, mooi ingebonden in platte uitvoering zonder meerprijs.

Fotogoed is een betrouwbare fotoservice met een prettige software om de boeken te maken. Vlotte communicatie en meedenkend team.

Ook de instructies op Youtube zijn erg verhelderend en leuk om de fotodrukkerij en het proces in een filmpje te zien.

by Anonymous on Fotogoed
Zeer tevreden

Ons fotoboek was perfect afgewerkt. Toen er een vertraging in levertijd zou zijn, werden we hiervan correct op de hoogte gebracht. De opvolging en de service zijn ook heel goed. Een aanrader dus.

by Anonymous on Fotogoed
Hoge kwaliteit en super klantenservice!

Ik bestel al enkele jaren onze albums met FotoGoed. Altijd heel erg tevreden, hoge kwaliteit, vlotte werking. De klantendienst is heel erg vriendelijk, snel en probleemoplossend. Een supertevreden klant!

by Anonymous on Fotogoed
Supermooi album!

Fijne online software, daardoor ook te gebruiken op ons Chromebook. Vriendelijke, snelle reacties bij vragen. Een heel mooi maxi-album met ruimte voor minimaal 80 pagina’s. Mooie kleuren, netjes gesneden, snelle levering en dat voor een hele scherpe prijs! Wij gaan hier vaker bestellen!

by Anonymous on Fotogoed
Reisalbum

Goede kwaliteit, snelle levering, interessante prijzen dankzij mooie acties.

by Anonymous on Fotogoed
Uitstekende dienst na verkoop

Bij ontvangen van fotoboek kwamen na de eerste inzage de bladzijden los te zitten. Via mail contact opgenomen met Nicole van de klantendienst, snelle reacties, zelfs op zaterdag. Boek mocht zonder problemen op kosten van Fotogoed terug gestuurd worden en na een week had ik een nieuw exemplaar in de bus. Uitstekende dienst na verkoop, dank je wel Nicole.

by Anonymous on Fotogoed
Top service en kwaliteit

We hebben een fotoboek samengesteld van onze lange reis dus het maximale aantal pagina's in een XXL liggend boek. Hierbij tegen enkele vragen aangelopen welke heel adequaat en duidelijk beantwoord werden. Hierna hebben ze vinger aan de pols gehouden tijdens het hele ontwerp en bestel traject. Een vast contactpersoon dus erg prettig. Ook de software is erg makkelijk om mee te werken. Inmiddels hebben we het boek ontvangen en dit ziet er net zo uit als online, perfect! Heel blij mee!

by Anonymous on Fotogoed
supersnel reagerend

Kwaliteit en service erg goed. Zo mailde ik op een vrijdagavond rond 23.20 uur en kreeg binnen 10 minuten een reactie (die ik pas de volgende dag zag omdat ik er niet meer op had gerekend). Ook andere mailcontacten (zoals zaterdagochtend) gingen per direct, ongeacht moment of dag. Allemaal met toegevoegde waarde. Sjapoo.

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed levert een prima product

Software is snel onder de knie en het resultaat is goed te beoordelen op een pc scherm. Kwaliteit van druk is geweldig en de service-lijn is kort. Heel prettig dus met als resultaat een boek zoals je het voor je zag tijdens het maken.

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed albums

Keurige afwerking, nette service, tegen een prima prijs!

Software is uitgebreid dus ben je de 1e keer wel even bezig om die goed onder de knie te krijgen, maar werkt dan ook prima.

by Anonymous on Fotogoed
Fotoboek

Prima service, uitstekende kwaliteit dat getuigt van vakmanschap. Een probleem bij de productie werd heel snel en correct gecommuniceerd. Er werd dan tevens voor gezorgd dat wij onze bestelling heel snel ontvangen hebben. Wij zijn zeer tevreden over 'Fotogoed'.

by Anonymous on Fotogoed
Prima boek, prima service

Voor het eerst heb ik een fotoalbum bij Fotogoed laten maken en dat verdient een vervolg. XXL prima verzorgd, kwaliteit van papier en afdrukken prima en de service onverwacht persoonlijk, toen ik een vraag over de afleverdatum had. De software is gemakkelijk om mee te werken.

by Anonymous on Fotogoed
uitstekend!

Ik heb al meerdere jaren mijn fotoboeken, kalenders, kaarten etc. bij fotogoed besteld en ben altijd super tevreden. Mooie kwaliteit, snelle service, fijne klantenservice, voelt heel persoonlijk! Het programma waarmee je werkt is heel vriendelijk in gebruik en heeft voldoende mogelijkheden.kortom,erg tevreden!

by Anonymous on Fotogoed
Mooie afdrukkwaliteit en super klantenservice!

Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Super klantenservice!

by Anonymous on Fotogoed
uitstekende dientverlening

al meerdere keren gebruik gemaakt van Fotogoed, steeds heel mooie resultaten. Laatste keer was er een vertraging in levertijd maar deze werd tijdig en persoonlijk gecommuniceerd. Ook de verdere communicatie tot effectieve levering werd door hen sterk opgevolgd. Alle begrip voor vertraging zeker door hun kadering van het probleem. De dienstverlening naar hun klanten is wat mij betreft dan ook een heel sterk pluspunt!

by Anonymous on Fotogoed
Makkelijk en prachtig

Een fotoboek maken kost toch behoorlijk wat tijd. Met de makkelijk te gebruiken software van Fotogoed gaat dit zonder ergenissen en met veel gemak.Het resultaat mag er zeker ook zijn. Ronduit weer een prachtig exemplaar. Bovendien is er een PDF-exemplaar van het fotoboek te verkrijgen.De klantenafdeling reageert vriendelijk en snel.

by Anonymous on Fotogoed
prima kwaliteit en service

Geweldige service, snelle afhandeling vragen en een prachtige kwaliteit.

by Anonymous on Fotogoed
Goed zo

Mooi resultaat, goede persoonlijke service.

by Anonymous on Fotogoed
prima foto Goed!

Fotoverslag gemaakt van vakantiereis met stichting.

Voor het eerst software gebruikt, was zeer eenvoudig, snel aan de slag.

Prima kwaliteit boek en snelle levering, met 5 dagen en goede after sales.

Aanrader !!

by Anonymous on Fotogoed
Mooi product, vlotte service

Ieder jaar maken we bij fotogoed een spiraalalbum van onze zomervakantie. Uitstekend product. Foto's worden mooi afgedrukt. Het fotoboek voldoet steeds aan de verwachtingen.

Dit jaar stelden we bij het uploaden van het document een probleem vast. We werden telefonisch uitstekend en snel geholpen. Binnen de week hadden we ons fotoboek thuis.

by Anonymous on Fotogoed
service Fotogoed

De service van Fotogoed is snel, adequaat en zeer goed! Zelfs in het weekend krijg je binnen zeer korte tijd een reactie van de klantenservice. Maar ook na bestelling blijft er een persoonlijk contact via de mail, tot de bestelling binnen is.

Kortom, ik bestel alleen nog maar fotoboeken en fotobladen bij Fotogoed. Al jaren!

by Anonymous on Fotogoed
super

Ik ben laaiend enthousiast over de klantenservice : dadelijk respons, vriendelijk, behulpzaam.

Er werd een mooi voorstel gedaan om tegemoet te komen aan ons verzoek.

Goede kwaliteit!

by Anonymous on Fotogoed
Echt een geschenk!

Op zondagavond heb ik het album ge-upload en diezelfde avond kreeg ik al een persoonlijk bericht of ik nog vragen had en of alles goed was gegaan. Binnen vier dagen werd het geleverd met opnieuw een vriendelijk persoonlijk bericht of ik tevreden was. Het album ziet er prachtig uit, onze kleine meid zal er erg blij mee zijn om de eerste vijf jaar van haar leven zo in beeld gevat te zien!

by Anonymous on Fotogoed
Service

Bij de levering van een foto op groot formaat werd het verkeerde ophangsysteem bezorgd.

Na een mail van mij werd dit onmiddellijk doorgegeven en kwam het juiste systeem al na 2 dagen aan. Het is ook leuk om rechtstreeks met een medewerker te kunnen mailen, je krijgt ook dadelijk reactie op je mail.

Supertevreden over de service!

by Anonymous on Fotogoed
Top

Simpele en handige, veelzijdige software, mooi boek en goede persoonlijke afhandeling

by Anonymous on Fotogoed
fotogoed blijft de beste

Alweer 2 albums in super kwaliteit ontvangen, 4 dagen na inzenden. XL voor feestalbum, A4 liggend met landschapsfoto's. Kwaliteit beter dan die van mijn tante bij de concurrentie en zeker goedkoper. Snelle en persoonlijke klantendienst. Site handig in gebruik. Ik blijf een trouwe klant.

by Anonymous on Fotogoed
fotogoed doet zijn naam eer aan

Fantastisch. Eerst maakte ik mijn kalenders elders, maar dat ging tot twee keer toe met de software mis (bij een en dezelfde kalender!) Ik ben toen naar Fotogoed overgestapt en wil niet meer anders.

goede service, mooie fotoboeken, hulp als het nodig is, wat wil je nog meer!

by Anonymous on Fotogoed
Uitstekend service

Ik heb meerdere keer fotoboeks bij Fotogoed besteld. De kwaliteit van de boekjes is altijd excellant. Deze keer wou ik een boekje direct naar Engeland sturen omdat het goedkoper en sneller was. De service was uitstekend, zij hebben super snel gereageerd op mijn emails, en het after sales service was ook goed. Zij hadden mee gewaarschruwd dat een bestelling naar Engeland zal wat langer duuren maar de foto boek was binnen een week ontvangen!!

by Anonymous on Fotogoed
Topkwaliteit in combinatie met een uitstekende klantenservice

Recent liet ik een nieuw fotoalbum maken door Fotogoed . Door verzendschade aan het album (veroorzaakt door BPost) hebben we het album jammer genoeg twee keer terug moeten terugsturen naar Fotogoed.

Na een mailtje aan de mensen van Fotogoed deden zij het nodige om mij telkens zonder extra kosten een nieuw fotoalbum te bezorgen.

De communicatie met Cees en Nicole hierover verliep (zelfs in het weekend !) steeds even vriendelijk en professioneel. Bovendien hebben zij het nodige commerciële inzicht om dit soort van problemen op te lossen wat ik als veeleisende klant ten zeerste waardeer.

In een tijd waarin correcte communicatie en een prima service voor de meeste (grote) bedrijven blijkbaar niet belangrijk meer is bewijzen de medewerkers van Fotogoed dat het ook anders kan.

Een dikke proficiat hiervoor en doe zo verder.

by Anonymous on Fotogoed
Zeer tevrede klant

Voor de eerste keer een foto album bij Fotogoed laten maken. Een heel hoog kwaliteitsgehalte. Snelle service en persoonlijke aandacht. De software is zeer gebruiksvriendelijk. Kortom een uitstekende prijs-prestatie verhouding.

by Anonymous on Fotogoed
Uitstekende service

Fotogoed.nl heeft vooral een fantastische service. Ik was aan de late kant met mijn bestelling en had ook nog een typefout gemaakt bij het invoeren van mijn e-mailadres tijdens de bestelling. Toen ik contact heb gemaakt met de klantenservice hebben ze mij erg veel geholpen en de bestelling is vroeger dan verwacht geleverd.

De kwaliteit van de wanddecoratie op plexiglas is uitstekend en de prijzen zijn zeer goed.

by Anonymous on Fotogoed
foutje keurig hersteld

Ik ben zeer tevreden over de fotoboeken van Fotogoed. De kleuren zijn realistisch en de afwerking van de boeken is keurig.

Helaas ging er bij mijn laatste bestelling toch iets mis. Het boek zag er op zich prima uit, maar het was niet kort genoeg afgesneden waardoor er bij aflopende foto's witte randjes zichtbaar waren. Op verzoek van de klanten service heb ik wat foto's opgestuurd van de randjes en al snel werd mij aangeboden om het boek kosteloos te herstellen. Ik heb het boek retour gestuurd en ontving al snel een nieuw exemplaar dat wel goed is gesneden.

Prima service dus.

Ik zal niet aarzelen om weer een fotoboek te bestellen bij Fotogoed.

by Anonymous on Fotogoed
Uitstekend in alle opzichten

De software om het album te maken is heel uitgebreid (bijvoorbeeld een groot aantal lettertypes voor teksten) en klantvriendelijk. De kwaliteit van het papier is prima, waardoor de foto's mooi worden afgedrukt. De service is goed en persoonlijk. En de maandelijkse kortingsacties leveren soms leuke voordeeltjes op 😉

by Anonymous on Fotogoed
Uitmuntende kwaliteit

Een familieboek gemaakt met veel foto's en informatie, waaronder de stamboom van onze familie. Het formaat van het boek is 30 x 30 cm. en het boek bevat 120 pagina's.De kwaliteit van de boeken is uitmuntend. Haarscherpe foto’s en teksten in goede kwaliteit op stevig en mooi papier.Overigens is ook het programma Fotogoed Designer van uitstekende kwaliteit. Het programma werkt prettig, biedt zeer veel mogelijkheden, kan zeer grote bestanden aan, is tijdens de vele en langdurige ‘opbouwsessies’ van het boek nooit vastgelopen en is dus zeer stabiel, biedt uitstekende tools w.o. het onderling uitlijnen van foto’s en tekstvelden, enz. enz.Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.

by Anonymous on Fotogoed
Wat een team!,

Wij hebben al enkele keren voor Fotogoed gekozen. Nu bestelden we uitnodigingen en menukaarten voor een gouden jubileum. We hebben een mooi afgewerkt product ontvangen. De klantenservice is optimaal en persoonlijk. Ze hebben de download eerst zelf nagezien omdat er een probleem gemeld was, maar uiteindelijk was het ontwerp OK. Telefonisch en per mail wordt onmiddellijk gereageerd. De medewerkers zijn TOP ! Een speciaal woordje van dank aan Karin en Eric voor de heel persoonlijk service!

Wij zijn heel tevreden en kunnen Fotogoed aan iedereen aanraden.

by Anonymous on Fotogoed
Foto album

Gebruiksvriendelijk programma en zeer goed georganiseerde klantendienst. Online ondersteuning binnen een paar minuten. Eindproduct foto-album zeer mooi resultaat met foto's genomen via gsm. Een tevreden klant.

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed = fotobest

Voor mijn kinderen hun communie/lentefeest en voor mijn ouders hun jubilee, heb ik telkens een fotoboek gemaakt met fotogoed.

De software werkt uitmuntend en je kan er bovendien veel meer mee dan met andere paketten die ik geprobeerd heb. Het resultaat is bijgevolg altijd geweldig en binnen onze familie een heus collectors item geworden.

Laatst was er echter een probleem in de drukkerij, waardoor mijn boeken mogelijks te laat zouden geleverd worden. Ik kreeg daarvan automatische emails (dat een deel van mijn bestelling verzonden was etc...), maar ik kreeg ook nog persoonlijke emails van Karin! Zelfs op een zondag/feestdag kreeg ik opvolg emails. Dit heb ik heel erg gewaardeerd. Ik voelde echt de persoonlijke betrokkenheid en dat is iets wat ik anno 2018 zéér belangrijk vind. Ik wil niet alleen een perfect product, maar ook de weg ernaartoe moet een aangename beleving zijn. Dat is onbetaalbare toegevoegde waarde! Ik raad dan ook iedereen FotoGoed aan!

by Anonymous on Fotogoed
Uitstekende klantenservice

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de fotoboeken van Fotogoed. De software die je kan downloaden om de fotoboeken te maken is voor iedereen toegankelijk en je kan zo creatief zijn als je zelf wilt.Waar ik vooral erg tevreden over ben is de service. Mijn mailtjes werden snel beantwoord en onduidelijkheden werden mij goed uitgelegd.

Ik moest een groot aantal fotoboeken rond een bepaalde datum in huis, maar ik had er niet rekening mee gehouden dat ze helemaal vanuit Keulen moesten komen.

De contactpersonen van Fotogoed hebben zelfs in hun vrije tijd met mij gemaild om de bestelling op tijd af te ronden en op tijd te laten bezorgen!Ze hebben aandacht voor de klant en dat is iets wat ik erg waardeer 🙂

by Anonymous on Fotogoed
Super boek, super service

Software sprak voor zich. Het boek had ik snel klaar. Bestellen lukte niet in een keer en binnen een half uur, op zaterdag avond, meteen antwoord met een oplossing. Super service en nu het boek binnen een week binnen is ook een super boek!

by Anonymous on Fotogoed
goede service

Heel goede service. Kon gemaakt album niet uploaden om te bestellen. Ik ben héél goed begeleid om tot een oplossing te komen. Heb album uiteindelijk kunnen uploaden en bestellen. Prima levering en topkwaliteit.

by Anonymous on Fotogoed
Je krijgt wat je gevraagd hebt

Je krijgt wat je gemaakt hebt! Gebruiksvriendelijke tool. Duidelijke uitleg. Eerlijke prijs. Supere klantendienst, ook na je ontvangst. Een foutje in de afdruk bij een vorige bestelling werd rechtgezet en snel nageleverd.

Ik ben een zeer tevreden klant die al jaren werkt met Fotogoed en dit zeker nog zal blijven doen.

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed service

Mooi fotoboekje voor een prima prijs. Het bewerkingsprogramma moet je even onder de knie krijgen, maar dan werkt het goed!

Ons boekje ging helaas (buiten de garantie om) kapot; een aantal bladen lieten los. Wij hebben toen een nieuw boekje gekregen. Het contact verliep snel en goed!

by Anonymous on Fotogoed
Prima service

Vor het eerst hier wat besteld, een tuinposter. Kiezen, maken en bestellen ging vlot. Leverin binnen een week. Helaas was er een drukfoutje, wtit vlekje in de blauwe lucht. Verder prima product. Op mijn melding werd binnen een paar minuten gereageerd en een paarvdagen later had ik een nieu perfect product in huis.Het drukfoutje, helaas, werd persoonlijk, snel en goed afgehaneld

by Anonymous on Fotogoed
Altijd hulp als je het nodig hebt

Ik werk al jaren met FotoGoed. In 2010 mijn eerste boek en alle jaren daarna minstens twee boeken. Nooit een reden gevonden om verder te zoeken. Mooie boeken. Mooie afdrukken. En als er iets mis gaat de wil om mee te denken. Last but not least. Een super goede klantenservice

by Anonymous on Fotogoed
Uitstekende service

Ik had kwalitatieve problemen met 1 van de albums die ik besteld had. De opvolging van de klantendienst was uitstekend, zeer vriendelijke behandeling. Een absolute aanrader.

by Anonymous on Fotogoed
Prachtig fotoalbum

Ik bestel al jaren mijn fotoboeken bij fotogoed. Iedere keer is de service top. Erg vriendelijk, een snelle reactie via de mail, zelfs een persoonlijke mail als het boek onderweg is. Er zijn steeds aanbiedingen, o.a. waarbij je drie verschillende boeken kunt bestellen voor de prijs van twee.

De fotoalbums zien er steeds weer prachtig uit en hebben een nagenoeg vlakliggende binding waardoor een grote achtergrondfoto over twee pagina's mooi overkomt. Het programma om het boek te maken is makkelijk in gebruik en heeft met vele mogelijkheden.

Ik ben erg tevreden!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 179 reviews
by Anonymous on Fotogoed
mooi fotoboek

Ik ben erg tevreden met mijn fotoboek van Fotogoed. De foto's zijn mooi en de kaft ook. Het boek kan goed ver opengeslagen worden. De software biedt voor mij voldoende mogelijkheden, al werd deze wel traag nadat ik er veel (grote) foto's in had geladen. De klantenservice is behulpzaam.

by Anonymous on Fotogoed
Sublieme service en topkwaliteit

Reeds enkele malen een bestelling geplaatst van fotoboeken en van wenskaarten. Telkens top kwaliteit en je kan heel creatief jou ontwerp maken. Bij het ontwerpen 1 minpuntje : als je zelf vrij een foto wil plaatsen is het moeilijker om precies uit te lijnen tegenover ander foto's. Ik mis stippellijnen bij de plaatsing.

Verder niets dan lof : goede service, goede prijs,super aanbiedingen. Mails en telefoontjes verlopen heel gemoedelijk, correct en snel. Voor mij heeft Fotogoed een stem gekregen.

Ik ben een tevreden klant.

by Anonymous on Fotogoed
uitstekende service en kwaliteit

Al een 4tal jaar gebruik in Fotogoed en al hun Produkten zijn van uitstekende kwaliteit. Onlangs heb ik voor het eerst hun magazine geprobeerd en het resultaat was super, ook de spiraalalbums zijn mooi en een goedkoop alternatief.

Hun service dienst is heel snel en helpt je onmiddellijk verder bij je vragen

by Anonymous on Fotogoed
Persoonlijke Service & Betrouwbaar

Wij bestellen al tijden fotoboeken bij fotogoed en de producten zijn altijd van goed kwaliteit. De persoonlijke service zorgt ervoor dat we altijd onze bestelling snel binnenkrijgen als dat nodig is. De website is wel wat onduidelijk en het software programma niet het meest gebruikvriendelijke, maar het krijg wel de klus geklaard en het werkt!

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed Tuinposter

Tuinposter besteld voor de zaak, super tevreden, snelle en goede service, goede kwalitei, meer moet dat niet zijn.

by Anonymous on Fotogoed
Gouden Jubileum album

Album goed ontvangen mooi en veilig verpakt, duidelijke info wanneer het in productie gaat en verzonden is ga in de toekomst zeker nog bestellingen doen

by Anonymous on Fotogoed
Het product moet goed zijn

Het team van Fotogoed heeft snel en direct contact (via de mail) met mij als klant. Ik had al goede ervaringen met eerdere fotoboeken van Fotogoed. Helaas waren dit keer niet alle pagina's goed in de rug gelijmd. Na een paar mailtjes over en weer heb ik het boek teruggestuurd en is er een mooi nieuw boek gedrukt. Ik waardeer de klantgerichtheid van Fotogoed zeer. Ze doen er alles aan om de klant een goed product te leveren.

by Anonymous on Fotogoed
uitstekende klantenservice

Uitstekende kwaliteit en uitstekende klantenservice

Ik heb dit keer een ringalbum gemaakt en ben heel tevreden van het resultaat.

by Anonymous on Fotogoed
Niets dan lof voor Fotogoed

Al een hele tijd ben ik klant bij Fotogoed. Onlangs weer een bestelling gedaan 2*4 ofte 8 fotoalbums.

Over heel de lijn ben ik uiterst tevreden.

De kwaliteit van sommige foto’s was niet het van het maar Fotogoed heeft er het best mogelijke van gemaakt.

En dan de levering. Ik bestelde op zaterdag 25februari, op 3 maart ‘s morgens werden de albums bij mij thuis reeds geleverd.

Dat is heel snel.

De weekendformule was ook heel interessant. Komt op regelmatige basis tweemaal per maand terug.

Pol verschuere, Brugge

by Anonymous on Fotogoed
Mooie produkten en ook een zeer goede klantenservice!

Producten zijn erg mooi, ik ben zeer tevreden. Afgelopen keer een productie op hout gehad die -door de gebruikte foto- tegenviel. Na contact met de klantenservice tot een goede oplossing gekomen.

by Anonymous on Fotogoed
Oswald van geboorte tot veertiger

De vejaardagskalender is mooi geworden. Ook het foto-album. Een kritisch punt is, dat het oplijnen van de foto's moeilijk ging. Daar ben ik lang mee aan het puzzelen geweest. Vandaar ik niet voor de 4 sterren ga.

Hopelijk wordt dit in de toekomst beter!

Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Het op de hoogte houden van de producten tussen de bestelling en bezorging was goed! Ze werden gelijk bezorgd met 10 dagen.

Succes verder!

by Anonymous on Fotogoed
TOP!

Al een jaar of zes maak ik al mijn fotoboeken met de Fotogoed software. De software is makkelijk te gebruiken, al ontdek ik toch nog steeds weer nieuwe mogelijkheden (kleine dingen, maar toch). De boeken zijn prachtig, maar misschien wel het allerbelangrijkste: de klantenservice is echt onovertroffen. Binnen de kortste keren is er een antwoord bij vragen of problemen, of concrete hulp. Mijn laatste fotoboek was opeens niet meer compatibel met de software. Geen idee wat er aan de hand was, maar na de nodige inspanningen van de klantenservice (concept via wetransfer naar ze gestuurd, en teruggekregen, en advies over de installatie op mijn computer) kon ik toch weer verder.

by Anonymous on Fotogoed
Top service, goede producten, fijne prijs

Ik bestel jaarlijks 1 of meerdere fotoalbums bij fotogoed en ben keer op keer enorm tevreden over het product, de kwaliteit en vooral de service.- Kwaliteit: stevige albums, tekst en foto's zeer scherp, veel keuze uit extraatjes

- Levertijd: prima

- Prijs: SUPER, regelmatig leuke acties waar eigenlijk altijd voor ieder wat wils bij zit

- Service: meest vriendelijke, snelle en aangename klantenservice waar ik ooit mee in aanraking ben gekomen. Bij vragen en problemen snel en uitgebreid antwoord. (eenmalig wat inkt op de kaft van mijn album gehad en na retourzendig had ik binnen 4 werkdagen mijn album met nieuwe kaft terug in huis)

- Softwaremogelijkheden: zeer ruim! Veel lettertypes, clipart,kaders, ... alles wat ik nodig heb.

by Anonymous on Fotogoed
super kwaliteit

Ben al jaren een zeer trouwe fan van fotogoed. Overzichtelijk fotoprogramma, snelle levering en zeer goede kwaliteit. Fijn is dat ze de mogelijkheid bieden om maxi albums te maken met 160 pagina's, sommige bedrijven bieden dit niet aan.

De kwaliteit van de afdrukken zijn zeer goed als je het bv vergelijkt met de albums van bv de Hema. Levering zeer snel. Albums zijn wel aan de prijzige kant maar als je je abonneert op de nieuwsbrief komen en goede aanbiedingen met kortingscodes voorbij.

by Anonymous on Fotogoed
Topkwaliteit

mooie kwaliteit van alle fotomateriaal die ik tot nu toe bestelde (maxi-fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en kaartspel) goede prijs-kwaliteit verhouding en steeds weer zeer snelle persoonlijke mailservice bij correcties/onregelmatigheden

by Anonymous on Fotogoed
Geweldige service

Na 5 albums besteld te hebben bij FOTOGOED kan ik wel stellen dat de service en kwaliteit zeer goed zijn. Ik ben een meer dan tevereden klant en heb niet de behoefte om te veranderen van leverancier. Dankuwel FOTOGOED.

by Anonymous on Fotogoed
goede service en kwaliteit

Voor deelname aan een kunstbeurs heb ik bij Fotogoed een serie boekjes laten drukken. Omdat de levertijden wegens de Kerst langer waren en de boekjes later dan de beurs dreigden te worden afgeleverd, hebben de medewerkers van Fotogoed er alles aan gedaan om mijn bestelling toch nog op tijd te laten komen. Ik ben zeer blij met deze service geweest. Fotogoed denkt met de klant mee, en de mensen van de klantenservice reageren zeer snel op vragen per mail, zelfs in het weekend en 's avonds laat! De kwaliteit van de boeken vind ik ook erg goed. In het verleden werden de boeken een beetje donker gedrukt, nu echter wat lichter viel mij op.

by Anonymous on Fotogoed
fotoboek

Wij kregen deze week een prachtige fotoboek toegestuurd, met de nodige info voor het openen. Dit is zeer nuttig. Ook de snelle levertijd is een pluspunt voor jullie! Ook is er een zeer goede en snelle communicatie bij fotogoed. Een vraag ivm de lopende kortingen: binnen het uur reeds antwoord! Bedankt, wij bestellen zeker nog een vakantiefotoboek bij jullie! Blijf zo verder doen.

by Anonymous on Fotogoed
top bedrijf

Uitstekende service, erg tevreden over de kwaliteit.

Inmiddels al heel wat fotoboeken naar tevredenheid gemaakt en besteld bij Fotogoed.

by Anonymous on Fotogoed
Verjaardags album

Ik had een fotverslag gemaakt van een verjaardag (90 jarige).En daarvan een fotoboek bij Fotogoed besteld. Netjes op tijd binnen, niets mee aan de hand. Ongeveer een maand later voor kerstmis aan de betreffende persoon gegeven, die er erg blij mee was. Maar dat duurde maar een paar uur, het album viel uit elkaar. Meteen contact gezocht was buiten kantooruren. Maar binnen een uur was er een antwoordt. Alles werd zeer correct geregeld en afgehandeld. Prima service. En prima fotoalbum.

by Anonymous on Fotogoed
prachtig boek!

Het fotoboek, op A-vier formaat, met harde kaft, dat ik bij Fotogoed heb laten maken is echt heel erg mooi geworden. Ik ben hier erg blij mee!

De kleuren zijn goed, de afwerking van het fotoboek heel netjes.

Ik ga zeker hier meer bestellen!

Prima service.

by Anonymous on Fotogoed
Top service en kwaliteit

Als professionele fotograaf laat ik regelmatig boeken drukken bij Fotogoed. Mijn klanten zijn zeer lovend over de kwaliteit (papierkwaliteit, kleuren, afwerking, de vernieuwende flat lay techniek etc.) en zien een duidelijke kwaliteitsverschil tegenover andere grotere spelers op markt.Vorig jaar heb ik o.a. 150 boeken laten drukken voor een commerciële klant in de aviation industrie. Deze boeken worden momenteel nog steeds gebruikt om te geven aan hun zakelijke contacten.Fotogoed is tevens zeer sterk in persoonlijke klantenservice. Ze zijn makkelijk te bereiken en ze nemen helpen altijd verder met al uw vragen.Absolute aanrader voor mensen die kwaliteit belangrijk vinden!Mijn voorkeur: Linnen omslag, flatlay, Mat Deluxe papier, 28 x 33 cm lightroom book

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed, nr.1 in Kwaliteit & Service

Van de consumentenbond kregen wij de naam door van FOTOGOED. Eigenlijk moet men de naam veranderen in FOTOFANTASTISCH. Uit ervaring (Fotoboek aangemaakt ter herinnering aan het overlijden van onze moeder) kunnen wij zeggen, zoek niet verder! De prijs, kwaliteit, mogelijkheden, snelheid, software ... in 1 woord FANTASTISCH. Men komt de afspraken na en de service ligt op een zeer hoog niveau. Veel dank aan Suzanne en Martijn van Fotogoed, men begreep hoe moeilijk en emotioneel het onderwerp was van onze fotoboeken en zij gingen hier met zoveel respect mee om. Dikke pluim aan jullie. M.vr.gr. Fam. J.Timman

by Anonymous on Fotogoed
Fantastische service

2 jaar geleden al eens een boek bij fotogoed laten maken. Na onze vakantie in Toscane wederom een fotoboek gemaakt. programma om t te maken is eenvoudig, ik was aangemeld voor de neiuwsbrief en kon zodioende gebruik maken van een mooie kortingsactie deze maand. na enkele dagen kwam het fotoboek binnen, helaas waren de laatste pagina's niet goed gelijmd, waardoor ze eruit scheurden. Contact gezocht met fotogoed, en meteen goede reactie en nog belangrijker actie. Open en heldere communicatie en enkele dagen later kostelloos een nieuw boek op de deurmat welk goed gelijmd was. Topservice. En uiteraard niet geheel onbelangrijk..prachtig kwaliteit album. Ga hier zeker vaker bestellen.

by Anonymous on Fotogoed
Vakwerk

Na drie albums kan ik alleen de goeie reviews beamen: mooie kwaliteit, correcte service en snelle levering. En niet te streng zijn voor Karin die een foutje maakte.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.