Fotogoed fotoalbum test 2015

De laatste jaren scoorde Fotogoed als een van de beste partijen in onze fotoalbum test. Fotogoed 3 kopieGezien de vele, vele positieve reacties die wij op onze site kregen over deze aanbieder is dat niet ten onrechte. Sterke punten van vorig jaar waren de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, gecombineerd met prima software.

Als we de resultaten van de fotoalbum test 2015 bekijken, dan is dit ook dit jaar de reden dat Fotogoed weer uitstekend presteert in onze fotoboek vergelijking en dus als 2e eindigt.

Kwaliteit

Vorig jaar eindigde Fotogoed op de eerste plek als het gaat om fotoalbum afdrukkwaliteit. Dit jaar oordeelt ons panel van gebruikers dat Albelli en Fotofabriek iets beter scoren, maar dit verschil is wat ons betreft nihil. Ons panel die alle fotoboeken beoordeelde gaf aan unaniem aan dat het een erg fraai boek is, met mooie kleuren en een nette afwerking.

 

Prijs

De fotoalbum prijzen van Fotogoed zijn ten opzichte van vorig jaar iets gedaald. Men is nog steeds goedkoper dan menig ander aanbieder, terwijl er toch echt een betere kwaliteit geleverd wordt. Absoluut een van de sterkste punten van Fotogoed is dan ook deze prijs-kwaliteitsverhouding. Dit jaar hebben we onze prijsvergelijking nog verder uitgebreid en ook de prijzen van een 36 pagina’s hoogglans fotoboek en een 36 pagina’s lay-flat fotoboek meegenomen. Ook voor deze fotoalbums is Fotogoed een van de goedkopere partijen.

Software

De software van Fotogoed is nog steeds hetzelfde als vorig jaar. Dat betekent ook dat de opties nog steeds erg compleet zijn en dat we hier te maken hebben met een van de beste pakketten voor het fotoalbum maken.

Mac software

De Macintosh software van Fotogoed is beperkter dan de Windows software. Fotogoed 4Zo zijn opties als “negatief”, “textuur” en “verloop” niet beschikbaar in de Mac software. Ook zijn de fotobewerking en de tekstbewerking minder uitgebreid.
Deze beperkingen daargelaten, is ook de Macbook software nog steeds erg volledig en beter dan veel andere pakketten.

Levertijd

De levertijd van het Fotogoed fotoalbum was ook dit jaar zoals we gewend waren van Fotogoed. Namelijk 5 werkdagen. Dit is zeer vergelijkbaar met de meeste andere aanbieders en prima.

Service

De service van een fotoalbum aanbieder is voor ons ook een belangrijk criterium in de test. Zo kijken we onder andere naar de klantenservice, naar de online hulp die men biedt en naar extra serviceaspecten als thuiswinkel waarborg en spoedbestellingen.
Bij Fotogoed kan je als klant voor wat betreft service positief verrast worden. Zo zijn er mogelijkheden om maatwerk producten te bestellen (via de klantenservice), kan je een spoedbestelling plaatsen en ook je fotoboeken laten inpakken in cadeaupapier.

Wat ons ook positief verraste was de snelheid waarmee vragen beantwoord worden. De mails die wij naar de klantenservice stuurden werden in alle gevallen binnen een halve dag beantwoord. Vaak zelfs binnen 1,5 uur en ook in het weekend! Wat wij zelf prettig vinden is dat een aanbieder lid is van een webshop keurmerk. Dat is bij Fotogoed het geval.

Eindoordeel

Fotogoed is ook dit jaar weer een van de best presterende aanbieders in de fotoalbum test. Het is jammer dat andere fotoalbum vergelijkingen, zoals die van de consumentenbond, alleen maar kijkt naar de wat bekendere namen. Wij raden Fotogoed in ieder geval van harte aan.

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fotogoed
Average rating:  
 179 reviews
by Anonymous on Fotogoed
mooi fotoboek

Ik ben erg tevreden met mijn fotoboek van Fotogoed. De foto's zijn mooi en de kaft ook. Het boek kan goed ver opengeslagen worden. De software biedt voor mij voldoende mogelijkheden, al werd deze wel traag nadat ik er veel (grote) foto's in had geladen. De klantenservice is behulpzaam.

by Anonymous on Fotogoed
Sublieme service en topkwaliteit

Reeds enkele malen een bestelling geplaatst van fotoboeken en van wenskaarten. Telkens top kwaliteit en je kan heel creatief jou ontwerp maken. Bij het ontwerpen 1 minpuntje : als je zelf vrij een foto wil plaatsen is het moeilijker om precies uit te lijnen tegenover ander foto's. Ik mis stippellijnen bij de plaatsing.

Verder niets dan lof : goede service, goede prijs,super aanbiedingen. Mails en telefoontjes verlopen heel gemoedelijk, correct en snel. Voor mij heeft Fotogoed een stem gekregen.

Ik ben een tevreden klant.

by Anonymous on Fotogoed
uitstekende service en kwaliteit

Al een 4tal jaar gebruik in Fotogoed en al hun Produkten zijn van uitstekende kwaliteit. Onlangs heb ik voor het eerst hun magazine geprobeerd en het resultaat was super, ook de spiraalalbums zijn mooi en een goedkoop alternatief.

Hun service dienst is heel snel en helpt je onmiddellijk verder bij je vragen

by Anonymous on Fotogoed
Persoonlijke Service & Betrouwbaar

Wij bestellen al tijden fotoboeken bij fotogoed en de producten zijn altijd van goed kwaliteit. De persoonlijke service zorgt ervoor dat we altijd onze bestelling snel binnenkrijgen als dat nodig is. De website is wel wat onduidelijk en het software programma niet het meest gebruikvriendelijke, maar het krijg wel de klus geklaard en het werkt!

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed Tuinposter

Tuinposter besteld voor de zaak, super tevreden, snelle en goede service, goede kwalitei, meer moet dat niet zijn.

by Anonymous on Fotogoed
Gouden Jubileum album

Album goed ontvangen mooi en veilig verpakt, duidelijke info wanneer het in productie gaat en verzonden is ga in de toekomst zeker nog bestellingen doen

by Anonymous on Fotogoed
Het product moet goed zijn

Het team van Fotogoed heeft snel en direct contact (via de mail) met mij als klant. Ik had al goede ervaringen met eerdere fotoboeken van Fotogoed. Helaas waren dit keer niet alle pagina's goed in de rug gelijmd. Na een paar mailtjes over en weer heb ik het boek teruggestuurd en is er een mooi nieuw boek gedrukt. Ik waardeer de klantgerichtheid van Fotogoed zeer. Ze doen er alles aan om de klant een goed product te leveren.

by Anonymous on Fotogoed
uitstekende klantenservice

Uitstekende kwaliteit en uitstekende klantenservice

Ik heb dit keer een ringalbum gemaakt en ben heel tevreden van het resultaat.

by Anonymous on Fotogoed
Niets dan lof voor Fotogoed

Al een hele tijd ben ik klant bij Fotogoed. Onlangs weer een bestelling gedaan 2*4 ofte 8 fotoalbums.

Over heel de lijn ben ik uiterst tevreden.

De kwaliteit van sommige foto’s was niet het van het maar Fotogoed heeft er het best mogelijke van gemaakt.

En dan de levering. Ik bestelde op zaterdag 25februari, op 3 maart ‘s morgens werden de albums bij mij thuis reeds geleverd.

Dat is heel snel.

De weekendformule was ook heel interessant. Komt op regelmatige basis tweemaal per maand terug.

Pol verschuere, Brugge

by Anonymous on Fotogoed
Mooie produkten en ook een zeer goede klantenservice!

Producten zijn erg mooi, ik ben zeer tevreden. Afgelopen keer een productie op hout gehad die -door de gebruikte foto- tegenviel. Na contact met de klantenservice tot een goede oplossing gekomen.

by Anonymous on Fotogoed
Oswald van geboorte tot veertiger

De vejaardagskalender is mooi geworden. Ook het foto-album. Een kritisch punt is, dat het oplijnen van de foto's moeilijk ging. Daar ben ik lang mee aan het puzzelen geweest. Vandaar ik niet voor de 4 sterren ga.

Hopelijk wordt dit in de toekomst beter!

Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Het op de hoogte houden van de producten tussen de bestelling en bezorging was goed! Ze werden gelijk bezorgd met 10 dagen.

Succes verder!

by Anonymous on Fotogoed
TOP!

Al een jaar of zes maak ik al mijn fotoboeken met de Fotogoed software. De software is makkelijk te gebruiken, al ontdek ik toch nog steeds weer nieuwe mogelijkheden (kleine dingen, maar toch). De boeken zijn prachtig, maar misschien wel het allerbelangrijkste: de klantenservice is echt onovertroffen. Binnen de kortste keren is er een antwoord bij vragen of problemen, of concrete hulp. Mijn laatste fotoboek was opeens niet meer compatibel met de software. Geen idee wat er aan de hand was, maar na de nodige inspanningen van de klantenservice (concept via wetransfer naar ze gestuurd, en teruggekregen, en advies over de installatie op mijn computer) kon ik toch weer verder.

by Anonymous on Fotogoed
Top service, goede producten, fijne prijs

Ik bestel jaarlijks 1 of meerdere fotoalbums bij fotogoed en ben keer op keer enorm tevreden over het product, de kwaliteit en vooral de service.- Kwaliteit: stevige albums, tekst en foto's zeer scherp, veel keuze uit extraatjes

- Levertijd: prima

- Prijs: SUPER, regelmatig leuke acties waar eigenlijk altijd voor ieder wat wils bij zit

- Service: meest vriendelijke, snelle en aangename klantenservice waar ik ooit mee in aanraking ben gekomen. Bij vragen en problemen snel en uitgebreid antwoord. (eenmalig wat inkt op de kaft van mijn album gehad en na retourzendig had ik binnen 4 werkdagen mijn album met nieuwe kaft terug in huis)

- Softwaremogelijkheden: zeer ruim! Veel lettertypes, clipart,kaders, ... alles wat ik nodig heb.

by Anonymous on Fotogoed
super kwaliteit

Ben al jaren een zeer trouwe fan van fotogoed. Overzichtelijk fotoprogramma, snelle levering en zeer goede kwaliteit. Fijn is dat ze de mogelijkheid bieden om maxi albums te maken met 160 pagina's, sommige bedrijven bieden dit niet aan.

De kwaliteit van de afdrukken zijn zeer goed als je het bv vergelijkt met de albums van bv de Hema. Levering zeer snel. Albums zijn wel aan de prijzige kant maar als je je abonneert op de nieuwsbrief komen en goede aanbiedingen met kortingscodes voorbij.

by Anonymous on Fotogoed
Topkwaliteit

mooie kwaliteit van alle fotomateriaal die ik tot nu toe bestelde (maxi-fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en kaartspel) goede prijs-kwaliteit verhouding en steeds weer zeer snelle persoonlijke mailservice bij correcties/onregelmatigheden

by Anonymous on Fotogoed
Geweldige service

Na 5 albums besteld te hebben bij FOTOGOED kan ik wel stellen dat de service en kwaliteit zeer goed zijn. Ik ben een meer dan tevereden klant en heb niet de behoefte om te veranderen van leverancier. Dankuwel FOTOGOED.

by Anonymous on Fotogoed
goede service en kwaliteit

Voor deelname aan een kunstbeurs heb ik bij Fotogoed een serie boekjes laten drukken. Omdat de levertijden wegens de Kerst langer waren en de boekjes later dan de beurs dreigden te worden afgeleverd, hebben de medewerkers van Fotogoed er alles aan gedaan om mijn bestelling toch nog op tijd te laten komen. Ik ben zeer blij met deze service geweest. Fotogoed denkt met de klant mee, en de mensen van de klantenservice reageren zeer snel op vragen per mail, zelfs in het weekend en 's avonds laat! De kwaliteit van de boeken vind ik ook erg goed. In het verleden werden de boeken een beetje donker gedrukt, nu echter wat lichter viel mij op.

by Anonymous on Fotogoed
fotoboek

Wij kregen deze week een prachtige fotoboek toegestuurd, met de nodige info voor het openen. Dit is zeer nuttig. Ook de snelle levertijd is een pluspunt voor jullie! Ook is er een zeer goede en snelle communicatie bij fotogoed. Een vraag ivm de lopende kortingen: binnen het uur reeds antwoord! Bedankt, wij bestellen zeker nog een vakantiefotoboek bij jullie! Blijf zo verder doen.

by Anonymous on Fotogoed
top bedrijf

Uitstekende service, erg tevreden over de kwaliteit.

Inmiddels al heel wat fotoboeken naar tevredenheid gemaakt en besteld bij Fotogoed.

by Anonymous on Fotogoed
Verjaardags album

Ik had een fotverslag gemaakt van een verjaardag (90 jarige).En daarvan een fotoboek bij Fotogoed besteld. Netjes op tijd binnen, niets mee aan de hand. Ongeveer een maand later voor kerstmis aan de betreffende persoon gegeven, die er erg blij mee was. Maar dat duurde maar een paar uur, het album viel uit elkaar. Meteen contact gezocht was buiten kantooruren. Maar binnen een uur was er een antwoordt. Alles werd zeer correct geregeld en afgehandeld. Prima service. En prima fotoalbum.

by Anonymous on Fotogoed
prachtig boek!

Het fotoboek, op A-vier formaat, met harde kaft, dat ik bij Fotogoed heb laten maken is echt heel erg mooi geworden. Ik ben hier erg blij mee!

De kleuren zijn goed, de afwerking van het fotoboek heel netjes.

Ik ga zeker hier meer bestellen!

Prima service.

by Anonymous on Fotogoed
Top service en kwaliteit

Als professionele fotograaf laat ik regelmatig boeken drukken bij Fotogoed. Mijn klanten zijn zeer lovend over de kwaliteit (papierkwaliteit, kleuren, afwerking, de vernieuwende flat lay techniek etc.) en zien een duidelijke kwaliteitsverschil tegenover andere grotere spelers op markt.Vorig jaar heb ik o.a. 150 boeken laten drukken voor een commerciële klant in de aviation industrie. Deze boeken worden momenteel nog steeds gebruikt om te geven aan hun zakelijke contacten.Fotogoed is tevens zeer sterk in persoonlijke klantenservice. Ze zijn makkelijk te bereiken en ze nemen helpen altijd verder met al uw vragen.Absolute aanrader voor mensen die kwaliteit belangrijk vinden!Mijn voorkeur: Linnen omslag, flatlay, Mat Deluxe papier, 28 x 33 cm lightroom book

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed, nr.1 in Kwaliteit & Service

Van de consumentenbond kregen wij de naam door van FOTOGOED. Eigenlijk moet men de naam veranderen in FOTOFANTASTISCH. Uit ervaring (Fotoboek aangemaakt ter herinnering aan het overlijden van onze moeder) kunnen wij zeggen, zoek niet verder! De prijs, kwaliteit, mogelijkheden, snelheid, software ... in 1 woord FANTASTISCH. Men komt de afspraken na en de service ligt op een zeer hoog niveau. Veel dank aan Suzanne en Martijn van Fotogoed, men begreep hoe moeilijk en emotioneel het onderwerp was van onze fotoboeken en zij gingen hier met zoveel respect mee om. Dikke pluim aan jullie. M.vr.gr. Fam. J.Timman

by Anonymous on Fotogoed
Fantastische service

2 jaar geleden al eens een boek bij fotogoed laten maken. Na onze vakantie in Toscane wederom een fotoboek gemaakt. programma om t te maken is eenvoudig, ik was aangemeld voor de neiuwsbrief en kon zodioende gebruik maken van een mooie kortingsactie deze maand. na enkele dagen kwam het fotoboek binnen, helaas waren de laatste pagina's niet goed gelijmd, waardoor ze eruit scheurden. Contact gezocht met fotogoed, en meteen goede reactie en nog belangrijker actie. Open en heldere communicatie en enkele dagen later kostelloos een nieuw boek op de deurmat welk goed gelijmd was. Topservice. En uiteraard niet geheel onbelangrijk..prachtig kwaliteit album. Ga hier zeker vaker bestellen.

by Anonymous on Fotogoed
Vakwerk

Na drie albums kan ik alleen de goeie reviews beamen: mooie kwaliteit, correcte service en snelle levering. En niet te streng zijn voor Karin die een foutje maakte.

by Anonymous on Fotogoed
Prachtig boek, topservice!

Met behulp van een heldere instructie een prachtig boek van 160 pagina's kunnen maken, dat we 4x hebben besteld via een gemakkelijke procedure. In vergelijking met andere aanbieders is de prijs van een maxi album goed. Bovendien krijg je veel tips en heb je veel mogelijkheden voor een mooie opmaak met verbeterde foto's.

Toen bij een van de boeken de pagina's niet helemaal goed gelijmd bleken, is dit via e-mailcontact heel snel en op een persoonlijke, hartelijke manier opgelost. Geen geneuzel over garantie of waar de fout ligt, gewoon geregeld. Geeft vertrouwen voor een volgende bestelling!

by Anonymous on Fotogoed
Geweldig

Ondanks mijn slechte "oude" foto's" schitterend boek geworden: nog nooit zoiets gedaan. goed telefonisch hulp gehad van klantenservice. Nu in de aanbieding, durfde ik het wel te proberen. Heel tevreden over het resultaat. Zit wel wat tijd in, moet het ff door hebben.

by Anonymous on Fotogoed
Goede service

Het is een prachtig boek geworden ..... en een geweldige prijs/kwaliteitverhouding..... volgende keer weer....

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed is erg goed

Een tijd lang heb ik met myphotobook gewerkt, tot ik Fotogoed ontdekte. Niet alleen omdat zij het voor mij ideale formaat boeken maken (hardcover L, 24 x 24; dat formaat vind je bij niemand anders) maar ook door de perfecte afdrukkwaliteit en de ongelooflijk prettige klantenservice ben ik voor (foto)goed overgestapt naar Fotogoed. Aanbevolen dus!!!

by Anonymous on Fotogoed
Top service

Vlak voor de kerst heb ik 2 kalenders besteld als kerstcadeau. Aangezien ik vanaf mijn werk de gemaakte ontwerpen niet kon uploaden heb ik gebeld met fotogoed. Na overleg heb ik de bestanden met wetransfer gestuurd en heeft fotogoed ze voor mij in mijn account geplaatst, waarna ik ze op tijd kon bestellen om de kalenders nog op tijd voor de kerst binnen te hebben.

Op het laatste moment leek de levering voor kerst toch nog mis te lopen doordat een apparaat benodigd bij het samenstellen van de kalenders kapot was gegaan. Doordat er op het laatste moment druk is overgewerkt, waren de kalenders uiteindelijk de dag voor kerst, dus prima op tijd, binnen.

De kwaliteit was, zoals ik al eerder had ervaren, uitstekend.

Leuk detail is dat bij fotogoed ook achter de kalender zelf (de dagen) een foto als achtergrond geplaats kan worden. Dit is iets dat ik bij andere aanbieders nog niet tegen ben gekomen.

Fotogoed, nogmaals bedankt voor de fijne service en de mooie kalenders. Tot een volgende keer.

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed

Goede kwaliteit van de fotoboeken. Ook afhandeling van vragen is goed en snel. 1x problemen gehad met de levering, door fout postbedrijf. Maar goed opgelost door fotogoed. Programma om boeken te maken werkt goed.

by Anonymous on Fotogoed
uitstekende service

Ik kan Fotogoed zeker aanbevelen. Zelfs tijdens de drukke kerstperiode is de klantendienst heel snel en efficiënt. Ik had een probleem met verwisseling omslagen van 2 albums, dit kon ik kosteloos terugzenden en enkele dagen later had ik al mijn mooie albums in de bus. Ook in het verleden bij vragen kreeg ik steeds heel snel antwoord met de juiste oplossing.

by Anonymous on Fotogoed
reisboekje Koblenz,Plechtige Communie Matice en 30 jarig Huwelijk Annick en Philippe

Wij hebben een goede service genoten, ook al was er iets misgegaan met de covers, deze missing hebben ze gratis hersteld en verzonden. Het eindresultaat zijn 3 prachtige boeken van 30 x 30 softcover, 3 halen = 2 betalen, fantastishe kwaliteit en mooie uitvoering. Zelfs op oudejaarsavond deden de men de moeite om al mijn vragen te beantwoorden, jullie zijn een superteam, chapoo!!! Wij zijn zeer tevreden klanten en wij gaan in de toekomst alvast nog samenwerken. Mijn volgende boeken staan al klaar om weer af te drukken. Lieve mensen bedankt voor de mooie boeken. Het is ook een gemakkelijk programma om mee te werken en je kan er heel veel mee doen. Een aanrader voor iedereen!!!

by Anonymous on Fotogoed
Biografie

Ik heb mijn biografie geschreven en voorzien van foto's laten drukken bij fotogoed. 154 pagina;s in een 30x30 cm album met fotohoekjes. Het was een enorm karwei maar het resultaat is fantastisch. Dankzij de begeleiding van de medewerkers van fotogoed heb ik er met veel plezier aan kunnen werken. Het zijn kanjers en weten hoe het werkt. Ik beveel jullie aan met stip voor mij werken bij fotogoed kanjers die snappen hoe het werkt.

by Anonymous on Fotogoed
Netjes opgelost

Goede ervaring met fotogoed. Na fouten in het fotoboek en met communicatie na elkaar toe, heeft fotogoed uiteindelijk een super mooi boek geleverd. Zeer tevreden.

by Anonymous on Fotogoed
Meer dan zomaar een boek bestellen!

Ik heb al vele sites gebruikt om fotoboeken te maken. FOTOGOED is niet alleen gebruiksvriendelijk, snel te downloaden, maar ook uiterst betrouwbaar. De kwaliteit is zeer goed. Wat je op het scherm ziet, en wat je op papier ontvangt, is net hetzelfde. Daarnaast wens ik en dikke pluim te geven aan de medewerkers! Snelle reactie bij een probleem (was nu leverprobleem, ligt aan de vervoerder!) Daarnaast volgen zij ook actief een probleem op, en schuiven het niet van zich af. Dat noem ik pas klantenservice! Ik ben zelfs zo tevreden dat mijn volgende bestelling alweer onderweg is!

by Anonymous on Fotogoed
SUPER service!!

Wij zijn heel tevreden over de service van FOTOGOED!

Onlangs hebben we ons 4e album via Fotogoed laten ontwikkelen. De laatste keer was er iets niet helemaal goed gegaan; het kaft was niet zoals we gehoopt hadden: de afbeelding stond niet goed gecentreerd. Toen we dat per mail als reactie gaven, kregen we een heel mooi aanbod om het te laten herstellen. Helaas was de mail bijna aan onze aandacht ontglipt. Maar dankzij meerdere herinneringen van Fotogoed, konden we gelukkig alsnog gebruik maken van het aanbod. Ook kreeg we meteen allerlei tips hoe we een dergelijke fout in de toekomst konden voorkomen.

Helaas ging het weer niet helemaal goed maar juist daardoor kwam de GEWELDIGE service van Fotogoed wel extra goed uit de verf. Ze hebben er echt alles aan gedaan om ons z.s.m. een goed album te leveren en informeerden ons voortdurend over de status. Echt SUPER!!!

En afgelopen week lag dan ons album, helemaal naar wens, op de deurmat

by Anonymous on Fotogoed
Fotoalbum

Mooi afgewerkt, goede kwaliteit en goede prijs

by Anonymous on Fotogoed

Super kwaliteit! Keer op keer. Onze eerste bestelling was een prachtig album, bestelling 2 waren diverse alu-wanddecoraties die goed in de smaak vielen als kerstcadeautjes voor de familie en bestelling 3 was een alu-wanddecoratie voor ons eigen. Deze hangt mooi te pronken in onze keuken.

by Anonymous on Fotogoed
Mooie kwaliteit, uitstekende service

Mooie albums, keer op keer

by Anonymous on Fotogoed
weer een prachtig album, snel geleverd

Gebruiksvriendelijk programma. Geheel naar wens een fotoalbum kunnen maken. Album spoedig ontvangen en is weer prachtig. Goede kwaliteit foto's en tekst. Prettige klantenservice, spoedige reactie per mail.

by Anonymous on Fotogoed
Uitstekende service en opvolging

Programma werkt goed en intuïtief. De optie foto verbeteren werkt goed. We hadden nog een foutje gezien na bestelling en dit kon na een kleine administratiekost nog in orde gebracht geworden. Het product werd snel en proper afgeleverd. Zeer goede klantendienst, mijn probleem werd extreem snel behandeld!

by Anonymous on Fotogoed
tevreden klant

Het derde jaar op rij fotoalbums van 2016 voor de familie

gemaakt en iedereen was enthousiast over zijn Kerstgeschenk.

Ik bestel voor de jaaralbums altijd een maxi-album van 23cm x 23cm: een ideaal formaat! Mooi voor een solo portret, maar ook meerdere foto's op 1 pagina, vallen niet te klein uit. En vanaf nu geleverd met vlakliggende binding. Ook de prijs voor zo'n dik album valt geweldig mee. Ik kan de maxi-albums van Fotogoed aan iedereen aanbevelen!

by Anonymous on Fotogoed
geweldige kwaliteit en servic

Naast een geweldige kwaliteit van het fotoboek (tegen een schappelijke prijs) ben ik ook zeer goed en snel geholpen door de klantendienst wanneer ik vragen had. Ik had ook al ervaringen met fotoboeken van Apple of Hema, maar fotogoed staat voor mij zeker op nummer 1!

by Anonymous on Fotogoed
Goede kwaliteit en prettige service

Inmiddels een aantal fotoboeken gemaakt met Fotogoed. En ik ben dik tevreden. Goede service en goede kwaliteit. Alle formaten heb ik nu een keer gemaakt en allen zijn goed.

by Anonymous on Fotogoed
Haast!

Het was weer zover. Ik besloot een album voor een afscheid nemend bestuurslid te maken. Het valt me elke keer weer tegen hoeveel werk het is om een mooi album te maken. Denk dat ik wel weer 6 uur bezig ben geweest. Het was het laatste weekend voor de Kerst..Album geupload naar Fotogoed. Toch maar mail gestuurd voor de zekerheid. Kunnen jullie mijn album vóór de Kerst klaar hebben? Snel als altijd kwam er een antwoord.."we hebben uw album gratis prioriteit gegeven". Er zouden nog diverse ongevraagde mails volgen over de voortgang. Het album kwam op tijd binnen. En dat allemaal tijdens de piekweek voor Kerst. Grote klasse Fotogoed..mijn hartelijke dank!

by Anonymous on Fotogoed
Zeer tevreden!

Al jaren vaste klant voor mijn jaarlijkse fotoboeken bij Albelli maar omdat de prijs zi aantrekkelijk was, nu toch het risico genomen bij Fotogoed te bestellen. 6 fotoboeken besteld en deze zijn van zeer goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden en Fotogoed heeft er zeker een nieuwe jaarlijkse klant bij!

Prijs-kwaliteit zijn ze uitstekend op beide vlakken!

by Anonymous on Fotogoed
Album en canvas fotogoed

We hebben zonet ons trouwalbum en foto op canvas besteld bij Fotogoed en zijn super tevreden met het resultaat. De software is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden, scherpe prijzen, vriendelijke klantenservice en zeer snelle levering ondanks de feestdagen. Vooral: het resultaat is prachtig. De kleuren komen heel mooi uit (ook van het canvas, in tegenstelling tot een andere aanbieder bij wie we eerst iets bestelden) en de inbinding is heel netjes. Het enige dat ik een klein beetje miste is een tool om de foto's automatisch uit te lijnen, maar dit is enkel nodig als je de sjablonen niet gebruikt. We plaatsen onze volgende bestelling alleszins hier!

by Anonymous on Fotogoed
Al lange tijd erg tevreden over Fotogoed

Ik werk al jarenlang met Fotogoed.

Stabiele internetomgeving, intuïtieve manier van werken, Snelle uploadtijden,goede service als je eens ergens van af wil wijken, Persoonlijke benadering, regelmatig goede kortingsacties die de moeite waard zijn. Kwaliteit altijd goed. Ik zou Fotogoed aan iedereen aanbevelen.

by Anonymous on Fotogoed
Super kwaliteit en service

Wederom een top levering van FotoGoed. Ik was eigenlijk te laat met bestellen, om nog op tijd te leveren. Toch heeft FotoGoed in deze drukke kerstperiode mijn bestelling geleverd. Zó vriendelijk aan de telefoon, zó klantvriendelijk. Foetogoed doet echt alles wat mogelijk is voor de klant.

De kwaliteit van de producten is ook perfect. De software om de foto's te bewerken is uitgebreid, handig en met een duidelijke handleiding. Grote keus diversealbums te maken, of andere items zoals kalenders, of foto's op hout, cadeaus etc.l

Kortom ik ben uitermate tevreden met FotoGoed en voor mij hét bedrijf om mijn fotocreaties aan te geven, wetende dat het resultaat ervan perfect is.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 65 reviews
by Anonymous on Fotogoed
Top!

Al jaren maak ik fotoalbums. Sinds 2015 ben ik overgestapt naar Fotogoed. Bij fotogoed kan je al je inspiratie en creativiteit kwijt. Het is leuk om een bijzonder fotoboek te maken. Bij fotogoed kan je spreken over een kunstwerk. Het werken met de software is makkelijk. Het biedt tegelijkertijd eindeloos veel mogelijkheden. Voor zowel de beginner als iemand die heel veel wil met de software is Fotogoed aantrekkelijk. Het maken van het boek is voor mij al genieten. De service van fotogoed is meer dan goed. Vragen worden zeer snel beantwoord en de extra service is groot, mocht er zich een probleem voordoen.

by Anonymous on Fotogoed

Ik ben al 4 jaar een klant van Fotogoed.nl en ondertussen ben ik ook een klant van Kruidvat en van Webprint geweest, gewoon om de servies te kunnen te vergeleken. De Fotogoed klantenservies is de beste voor me want ik ben altijd zeker dat daar krijg ik een persoonlijke servies en zij doen voor hun klanten noch meer dan in de boekje staat. Zoiets kon ik nergens vinden eerlijk gezegt.Ik zie ook als een grote troef van Fotogoed de prijzen voor fotoboeken die veel, veel lager dan bij de andere firmas.De laatste keer in Februari heb ik binnen 3 dagen mijn grote fotoboek al klaar terug gekregen vanaf Nederland en dat te vergeleken met 8 dagen wachttermijn bij mijn vorige bestelling in December bij Kruidvat in Belgie. De fotoboeken te maken is een creativiteit en het kwaliteit van een boek is voor 90% ook afhangelijk van eigen talent en geduld van de klanten. Ik denk dat de Fotoboek klantenservies die 100% helpt ons te bereiken.

by Anonymous on Fotogoed

Jaren lang samengewerkt met spector. Toen ze overgegaan zijn naar Smartfoto is de kwaliteit enorm achteruit gegaan. Nu heb ik van mijn hart een steen gemaakt en spector vaarwel gezegd en overgegaan naar Fotogoed ( aangeprezen door deze site ). Ik heb er geen spijt van, integendeel : Topkwaliteit, zowel de afwerking, de software , de kleuren...noem maar op, prachtig !

by Anonymous on Fotogoed

Ik heb reeds meerdere albums laten uitprinten bij verschillende firma’s. ik was tevreden en toch is het telkens bij één album gebleven. Toevallig vond ik FotoGoed en die suggestieve naam sprak mij meteen aan en ik heb het erop gewaagd; en of het meegevallen is! Ik heb reeds drie albums laten maken en genoot met grote bijval. Twee nieuwe grote albums liggen op tafel.

Tot mijn grote verrassing is er een menselijk en warm contact gegroeid, wat ik bij geen enkel van de vorige uitgevers heb gevonden. Ik kon mijn bedenkingen en vragen voorleggen en per mail bespreken. Daarvoor mijn beste dank en dat is voor mij ook doorslaggevend om het bij FotoGoed te houden.

by Anonymous on Fotogoed

We zouden een fotoboek maken als afscheids kado voor onze baas. Het moest dus super zijn. Had dit nog nooit gedaan. Dankzij de hulp van de geduldige medewerkers en de handleiding is dit vlot verlopen. De kwaliteit is fantastisch, ik doe dit nog en kan het iedereen aanraden!!!

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.