Fotogeschenk fotoalbum beoordeling: goedkope leverancier met snelle service.

Fotogeschenk zet zichzelf in de markt als een aanbieder met een prima prijs voor haar fotoboeken. Kwalitatief mag het allemaal nog wel iets beter.

Fotogeschenk fotoalbum test

Het Amsterdamse Fotogeschenk is sinds vorig jaar weer terug in onze fotoalbum test. Hoewel men zich in eerste instantie meer specialiseert in wanddecoratie, is het fotoboek sinds bijna twee jaar terug in het assortiment. Hiervoor heeft men een samenwerking opgezet met Gigaprint uit Almere. Gigaprint opereert in de markt onder de namen MyPhotofun en hetFotoalbum.

 

Prijzen Fotogeschenk fotoalbum

Fotogeschenk heeft wat prijs betreft een goede samenwerking gevonden met MyPhotofun. De fotoboeken zijn zeer gunstig geprijsd en dat is absoluut een pluspunt. Wat assortiment betreft zou men wellicht nog wat meer producten kunnen toevoegen, want we missen een A3 staand en liggend fotoboek. Ook biedt men uitsluitend het 30x30cm fotoboek in de platliggende variant aan. Andere platliggende fotoalbums zijn er momenteel (nog) niet.

 

Software

De software die door Fotogeschenk wordt aangeboden is gebruiksvriendelijk. Deze is beschikbaar in zowel een downloadvariant, als online. Wel is het zo dat de online software een wezenlijk ander pakket is. Qua opties zijn beide pakketten niet zo uitgebreid als de software van CEWEAlbelli of Fotofabriek.

 

Levertijd

Fotogeschenk levert redelijk snel, namelijk binnen 5 weekdagen. Er zijn aanbieders die sneller leveren, maar zeker ook aanbieders die meer tijd nodig hebben.

 

Kwaliteit Fotogeschenk fotoalbum

Het fotoboek van Fotogeschenk is op het eerste gezicht geen slecht boek, maar we constateren wel enkele slordigheden. Zo is de binding niet helemaal netjes en is het boek iets scheef ingelijmd op de kaft. Het grootste minpunt is wat ons panel betreft de kaft. Deze is echt veel te licht afgedrukt.

Tot die conclusie komt ook iedereen binnen ons panel. De kleuren in het boek zelf zijn verder meer dan voldoende. Smaken verschillen echter. De een waardeert de kleuren van de foto’s als een voldoende, terwijl een ander ze erg mooi vindt. Dat is dan ook de charme van het werken met een panel.

 

Service

De klantenservice van Fotogeschenk verdiend een groot compliment. Men reageert erg snel op e-mails. Je kan er bijna op wachten.

Wat andere service-opties betreft kunnen er nog wel wat verbeteringen worden doorgevoerd. Men biedt geen cursussen aan, een cadeauverpakking is helaas niet mogelijk en ook de ontwerpservice, die MyPhotofun wel biedt, is niet beschikbaar.

 

Conclusie:

Fotogeschenk levert een redelijk goed product en eindigt op de 11e plek. Dat komt mede door de gunstige prijzen en door een klantenservice die uiterst snel reageert. Toch is er nog genoeg te winnen, met name op het gebied van kwaliteit. Bezoek de website van Fotogeschenk

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fotogeschenk fotoalbum
Average rating:  
 0 reviews
  • Kwaliteit 68% 68%
  • Prijs 88% 88%
  • Software 82% 82%
  • Levertijd 85,7% 85,7%
  • Service 68% 68%

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.