Klein fotoboekje maken

Geen zin in een groot fotoboek? Maar liever een A5 of A6 fotoboekje maken? Er zijn genoeg aanbieders die dit bieden.

 

Klein fotoboekje maken in A5, A6 of kleiner formaat

Als je wel eens een mini fotoboek hebt gemaakt, dan zullen dat over het algemeen de wat grotere, standaard formaten zijn. Daarbij bedoelen wij de A4 staand of liggende fotoboeken, of zelfs nog groter. Niet iedereen weet dat het ook mogelijk is om kleinere fotoboeken te maken.

 

Waarom zou ik een klein fotoboekje willen?

Een kleiner fotoboekje maken brengt een aantal voordelen met zich mee. In de eerste plaats natuurlijk ruimte, want een groot fotoalbum neemt een behoorlijke plaats in. Dat brengt ons gelijk bij een ander voordeel. Een klein fotoboekje stop je zo in je tas, of zelfs achterzak en neem je makkelijk mee wanneer je vrienden, familie of bijvoorbeeld (zakelijke) relaties gaat bezoeken. Tenslotte kan het behoorlijk in de prijs schelen. Een A5 of A6 fotoboekje is een stuk goedkoper dan een groter formaat.

Waar kan ik dan het beste een klein fotoboekje maken?

Het ligt er een beetje aan wat je voor een fotoboekje maken wilt. Gaat het om een hardcover, of een softcover fotoalbum? Gaat het om een fotoboek waar je zelf nog veel wijzigingen aan wilt toevoegen, of wil je deze bijvoorbeeld direct uit je social media foto’s samenstellen?

Wil je vanuit social media een fotoboekje samenstellen, dan kan je dat bij bijvoorbeeld FotofabriekWebprint of Resnap doen. Kies je voor het fotoalbum dat je via software maakt, neem dan eens een kijkje bij Fotogoed. Zij bieden sinds kort kleine formaten fotoboeken aan, tegen zeer gunstige prijzen.

Mini fotoboekje

De beste prijzen voor kleine fotoboekjes:

  • Een fotoalbum Magini vind je bij Webprint al voor €5,49
  • Een pocket fotoboekje (12x16cm) vind je bij Hetfotoalbum al voor €10
  • Bij Fotogoed betaal je slechts €15 voor een A6 fotoboek en minder dan €20 voor een A5 fotoboekje.

 

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.