Fotoboeken.nl: verrassing in de fotoalbum test 2016

Fotoboeken.nl is een nieuwkomer in de fotoalbum test 2016. Fotoboeken.nl achterkantDit jaar hebben we onze fotoalbum vergelijking uitgebreid met liefst 6 nieuwe aanbieders en Fotoboeken.nl is daarvan wellicht de grootste verrassing.

 

Prijs en assortiment

Fotoboeken.nl is een aanbieder die zich heeft gespecialiseerd in fotoboeken. Men biedt 8 verschillende formaten albums. Op zich prima, al was het mooi geweest wanneer men ook het 30×36 staand fotoboek had kunnen leveren.

De prijzen van Fotoboeken.nl zijn niet gek. Voor het 20x20cm fotoboek met meer dan 36 pagina’s behoort men tot de goedkoopste in de test. Het standaard formaat (24p) fotoboek is echter wat aan de dure kant. Maar goed, over het geheel gezien kan je je aan de prijzen van Fotoboeken.nl geen buil vallen.

 

Software Fotoboeken.nlFotoboeken.nl binding

Het is jammer dat Fotoboeken.nl gekozen heeft voor dezelfde software als Binqy, Big Freddy, Henzo en Fast Fotoalbum. Het pakket is gewoonweg minder dan de downloadbare pakketten van CEWE (Pixum, Bol.com en Kruidvat) en het pakket dat Fotofabriek en Fotogoed gebruiken. Ook het pakket van Albelli is beter.

Het grote verschil zit met name in de opties en de gebruiksvriendelijkheid.

 

Levertijd

De levertijd van het fotoalbum van Fotoboeken.nl is net wat langer dan bij veel andere aanbieders. We bestelden ons boek tegelijk met de anderen en moesten 7 dagen wachten voordat we het boek in huis hadden. Er zijn aanbieders die trager zijn, maar het merendeel is sneller.

 

Kwaliteit Fotoboeken.nlFotoboeken.nl molen

Het fotoalbum dat wij begin november bestelden bij Fotoboeken.nl is samen met de andere 29 fotoboeken beoordeeld door ons panel. Ieder boek is op dezelfde wijze opgemaakt met hetzelfde formaat boek en dezelfde foto’s. Wat meteen bij ons panel duidelijk werd is dat Fotoboeken.nl een heel net album levert. Er is veel aandacht besteed aan de binding en afwerking van de binnenkant. De kleuren zijn wel net iets minder als bij bijvoorbeeld AlbelliFotofabriek of Bol.com, maar nog steeds bovengemiddeld goed. Compliment aan Fotoboeken.nl

 

ServiceFotoboeken.nl dorpje

De service van Fotoboeken.nl is getest op diverse criteria en is wat ons betreft redelijk goed. Als we kijken naar de duur van reageren op e-mails, dan valt op dat men niet altijd even snel reageert. Soms duurt het 3 dagen, terwijl we op een ander moment een halve dag hoeven te wachten. Fotoboeken.nl heeft een aantal leuke aanvullende opties op het gebied van service. Zo kan je ook jouw fotoboeken laten maken door een ontwerp team, kan je de bestelling ook bij de eigen drukkerij ophalen en is het mogelijk om met spoed te bestellen. Ook organiseert men fotoalbum cursussen op locatie.

 

Conclusie test Fotoboeken.nl

Fotoboeken.nl is een zeer aangename verrassing in de fotoboek test 2016. Prima kwaliteit, goede prijzen en redelijke service. Nu nog wat sneller leveren en een beter softwarepakket en we hebben een top 3 kandidaat…

[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.