Fotoboek maken iPad

Wil je zelf een fotoboek maken, maar dan het liefst terwijl je gewoon op de bank zit? Je kunt je foto’s al veel langer in een boek opnemen door gebruik te maken van je computer, maar ook de iPad biedt tegenwoordig uitstekende mogelijkheden.

Je kunt vanuit iPhoto van Apple al langere tijd een fotoboek maken en er daarmee voor zorgen dat je je mooiste herinneringen af kunt laten drukken. Uiteraard kun je ook een fotoboek maken waarin je de foto’s op een rij zet. Het is daarnaast mogelijk om verschillende effecten toe te voegen en de foto’s net wat meer uitstraling mee te geven. Ook zijn er fotoalbum aanbieders, zoals HEMA en Webprint die een handige app aanbieden. Bekijk daarvoor ook eens onze fotoboek app vergelijking en bekijk waar je je fotoboek laten drukken kan.

Fotoboek maken op de bank

Je kunt zelf een fotoboek maken, terwijl je gewoon onderuit op de bank zit. Het is niet langer nodig om hiervoor hulp in te schakelen en je hoeft dankzij de iPad niet eens meer achter de computer plaats te nemen. Wat dat betreft was het maken van een fotoboek nog nooit zo gemakkelijk en kan ook jij dit. Je kunt zelf je fotoboek maken op de iPad door gebruik te maken van de applicatie van Apple, of bijvoorbeeld de app van de HEMA of Webprint te downloaden en te installeren.

Handige Hema app

De verschillende aanbieders van fotoboeken bieden je ook steeds vaker de mogelijkheid om je fotoboek op de iPad te maken. Je zorgt er daarmee voor dat je niet meer achter je computer hoeft te gaan zitten, maar je de foto’s heel eenvoudig in het beeld kunt slepen. Zet ze op de juiste plaats en maak ze groter of kleiner. Je kunt eenvoudig je fotoboek maken op je iPad en het resultaat direct aan anderen laten zien. Geef de iPad door of deel een screenshot, zodat jullie samen kunnen beslissen wat de juiste selectie van foto’s is. Bestel vervolgens via de app en ga je fotoboek laten drukken.

Bestellen en ontvangen

Ben je klaar met je fotoboek op de iPad? Dan kun je deze heel eenvoudig bestellen en je fotoboek laten drukken. Je kunt dit doen vanuit de HEMA  of Webprint app die je in de App Store kunt vinden, maar uiteraard ook vanuit een van de andere apps die er beschikbaar zijn. Vervolgens zorgt de drukker ervoor dat je boek gedrukt wordt en je er na een paar dagen zelf doorheen kunt bladeren. Je kunt wat dat betreft een fotoboek maken op je iPad, waar en wanneer je dat wilt. Zit je lekker onderuit op de bank of heb je een lange rit in de trein voor de boeg? Werk dan aan je fotoboek en zorg voor een prachtig resultaat.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.