Fotoboek maken bij Fotoalbum.nl

Voor kwaliteit kan je naar Fotoalbum.nl

Vorig jaar was Fotoalbum.nl een van de hoogvliegers in de fotoalbum vergelijking en ook dit jaar neemt men een positie in de top van de ranglijst in. Fotoalbum.nl is een aanbieder waar je iets meer dan gemiddeld betaalt voor het fotoboek maken, maar die het geld zeker waard is. Dit blijkt ook uit de hoge waardering die de Consumentenbond aan het fotoboek van Fotoalbum.nl gaf. Men werd zelfs prijswinnaar. De kwaliteit die men levert is uitermate goed. Een fotoalbum maken bij Fotoalbum.nl is de investering dubbel en dwars waard.

Uitstekende software

Fotoalbum.nl is een van de aanbieders die gebruik maakt van de software van fotoalbumgigant CEWE. Deze software levert een goede bijdrage aan de resultaten van de fotoboek vergelijking. De mogelijkheden zijn eindeloos, getuige ook de talloze lay-out mogelijkheden per pagina, de vele soorten clipart en de meer dan 250 achtergronden waaruit je kan kiezen bij het fotoboek maken. Ook voor de MAC gebruiker is er software die je kan gebruiken. Ook biedt men de mogelijkheid om het fotoboek te delen met vrienden nadat je deze hebt afgerond. Dit is alvast een leuke preview.

Prima kwaliteit

Wij besloten om een fotoboek te maken, waarbij wij al hetgeen fotoboek maken wij het afgelopen jaar beleefd hebben zouden laten zien. In ons geval een groot platliggend fotoboek, met foto’s van een mooie vakantie, leuke gebeurtenissen en feestjes. Het fotoboek maken duurt altijd eventjes, maar uiteindelijk waren wij tevreden over het resultaat in de software. Nu nog wachten op de werkelijkheid. Na 5 werkdagen ontvingen wij het resultaat en wij waren uitermate tevreden over het resultaat. Fotoalbum.nl investeert duidelijk in een goede afdrukkwaliteit, in tegenstelling tot enkele andere partijen die hun fotoboek maken bij CEWE. Het platliggend fotoalbum geeft het boek een extra dimensie.

Prijs fotoalbum vergelijken: Fotoalbum.nl is prijzig

Een Fotoalbum.nl fotoalbum maken is wel wat duurder dan bij de andere concurrenten uit de top 5. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen dat men lager eindigt dan bijvoorbeeld Albelliof Fotofabriek.

Tegenvallende klantenservice

Net als prijs, kwaliteit en softwaremogelijkheden belangrijk zijn, zo is dat ook voor de service. Bij Fotoalbum.nl viel deze ons helaas tegen. Hoewel men erg leuke features heeft zoals een online webcursus en haar klanten via Facebook en Twitter te woord wil staan, viel ons de wijze van contact zoeken via e-mail erg tegen. Wij probeerden diverse malen via het webformulier contact te zoeken met Fotoalbum.nl, maar ontvingen geen enkele reactie op onze vragen. Erg jammer!

Ondanks deze tegenvallende prestaties op de klantenservice, zijn wij wel van mening dat Fotoalbum.nl een partij is waar u uitstekend een fotoboek maken kan. De kwaliteit is uitstekend, al betaalt u daar wel een paar euro meer voor.

Benieuwd naar andere beoordelingen? Kijkt u dan eens op deze pagina met fotoalbum beoordelingen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fotoalbum.nl
Average rating:  
 1 reviews
by Anonymous on Fotoalbum.nl

Uitermate slechte service fotoalbum

Na betaling via ideal kreeg ik opeens de melding dat de bestelling was afgebroken: dus wel betaald maar ik kreeg geen boek. Simpel dacht ik, ik bel even en dan krijg ik mijn geld wel terug. Nee dus. 'Dat gaat wel een paar weken duren meneer' en 'nee, ik kan niets hierover intern doorgeven' 'u kunt wel een mail sturen en dan moet u het nummer van de order dat begint met 31 meesturen'. Ik heb de mail gestuurd met het gevraagde nr en de andere twee nummers die ik in de order vond erbij. Krijg ik een week later ( een week later!, anno 2013) een reactie: 'wilt u uw klantnummer insturen dan kunnen wij uw probleem oplossen' . Ik heb drie nummers ingestuurd (ordernr, transactienr en weet ik veel wat voor ander nr en nog kan men het nprobleem niet oplossen. Wat een slechte service!

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.