Wij ontvingen een fotoalbum review over Albelli van Ellen. Ellen schreef haar ervaringen op en wilde deze graag met ons en jullie delen.

Albelli fotoalbum review door EllenAlbelli fotoalbum review Ellen

Ik ben een tevreden gebruiker.

Het bewerkingsprogramma
Het feit dat je het bewerkingsprogramma via internet of op je eigen computer kan gebruiken vind ik een prettige keuze. Mijn ervaring is dat het werken via internet trager gaat en mijn voorkeur gaat daarom uit naar het downloaden van het programma op de eigen computer. Het programma laadt onmiddellijk alle foto’s uit de bibliotheek en als je daarin een map maakt voor de foto’s voor het betreffende album dan werkt het snel en erg overzichtelijk.

Na even oefenen met de keuzes uit de menu/werkbalken bovenin en die aan de rechterzijde dan wijst e.e.a zichzelf. Het programma werkt prettig, snel en goed. Heel fijn zijn de creatieve mogelijkheden, zoals het plaatsen van een foto op een enkele of op een dubbele pagina. Je kunt de foto vervagen door via de schuAlbelli fotoalbum review Ellen 4ifbalk aan de rechterzijde de transparantie in te stellen.

Zodoende kun je met eigen foto’s een mooie achtergrond maken. Ook het inzoomen op details geeft mogelijkheden om je boekje een bijzonder effect te geven. Er zijn ook voldoende mogelijkheden om uit de Albelli achtergronden (clipart), randen en frames te kiezen. Ik heb in het programma niets gemist.

Bestellen, aflevering en kwaliteit

Na de bestelling krijg je onmiddellijk een bevestiging via de email. Daarna word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Je kunt zelf op hun website inloggen om de voortgang te volgen. Het boekje werd afgeleverd op de toegezegde dag.

Mijn keuze was een boekje met 24 bladen op glanspapier en vlakliggend gebonden. Albelli fotoalbum review Ellen 2Dat is de duurste uitvoering, maar geeft absoluut een extra mooi resultaat. De kwaliteit van het boekje vind ik over het algemeen prima, de foto’s en het papier zien er professioneel uit en het bindwerk (vlakligging) is mooi en stevig. De kleuren zijn natuurlijk en alle foto’s zijn scherp.

De prijs/kwaliteit verhouding vind ik ruim voldoende tot goed (7,5-8) en als vaste klant kun je af en toe een kortingscode krijgen van 15 of 20%.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.