Fotoalbum.nl valt terug in fotoalbum test 2014

De afgelopen jaren was Fotoalbum.nl altijd één van de best presterende aanbieders voor wat betreft het fotoboek maken. Dit jaar vinden we Fotoalbum.nl wat lager terug op de algemene ranglijst. Dit vinden wij natuurlijk erg jammer, maar het is verklaarbaar. De prijzen van Fotoalbum.nl zijn namelijk erg hoog in vergelijking met andere aanbieders. Je betaalt al snel €6 tot €8 meer voor een A4 fotoalbum bij Fotoalbum.nl dan bijvoorbeeld bij Fotofabriek of Fotogoed. Daarnaast stelde Fotoalbum.nl wat teleur op kwaliteit en op service. Dit in tegenstelling tot de meest recente test van de Consumentenbond.

De fotoalbum software van Fotoalbum.nl is één van de beste op de markt. Layout mogelijkheden, fotobewerkingsmogelijkheden te over en ook nog eens super gebruiksvriendelijk. Top!

Kwaliteit van het fotoboek maken bij Fotoalbum.nl

Fotoalbum.nl schermt ermee dat men één van de beste aanbieders van Nederland is. Fotoalbum.nl fotoboek makenFotoalbum.nl fotoboek makenNiet voor niets eindigde het CEWE fotoboek (dat is niet per se hetzelfde als het album van fotoalbum.nl) hoog in de test van de Consumentenbond. Toch waren onze panelleden het hier niet helemaal mee eens. Er zat bijvoorbeeld een grote streep door een van de pagina’s en de binnenkant van het boek vond het merendeel van onze beoordelaars niet mooi. “Het oog wil ook wat. Ik vind de gestreepte binnenkant niet mooi en zelfs goedkoop ogen”, schreef een panellid. “De foto’s zijn wel erg mooi van kleur”, schreef een ander. Wisselende reacties dus.

Het fotoboek ontvingen wij trouwens na 5 werkdagen thuis. Dit is vergelijkbaar met de meeste andere aanbieders.

Fotoalbum prijzen Fotoalbum.nl

Hoewel de CEWE boeken van Fotoalbum.nl  andere jaren goed uit de test kwamen is het wat prijs betreft bij Fotoalbum.nl al wel enkele jaren hetzelfde. Men is gewoon te duur, want voor dezelfde kwaliteit kan je bij Pixum een goedkoper CEWE fotoboek krijgen. Het zou mooi zijn wanneer Fotoalbum.nl voor volgend jaar op het gebied van prijs een concurrerende partij wordt.

De service van Fotoalbum.nl

Fotoalbum.nl maakt voor klantvragen gebruik van de klantenservice van CEWE. Natuurlijk zal dit gemakkelijker zijn, maar dat wil zeker niet zeggen dat dit kwalitatief beter is. Wij stuurden namelijk op diverse momenten in het jaar naar alle leveranciers een aantal vragen en kwamen tot de conclusie dat het gemiddeld 2,5 tot 4 dagen duurt voordat je een inhoudelijke reactie ontvangt. Eigenlijk vinden wij dat wat te lang. Wat wel erg positief is aan Fotoalbum.nl is dat men uitstekende cursussen biedt voor haar gebruikers.

Onze conclusie is dat Fotoalbum.nl wat lager in de fotoalbum test staat dan dat we gewend zijn van deze partij. De redenen daarvoor zijn helder, maar eigenlijk vinden we dat wel jammer, want we weten dat men over het algemeen kwalitatief goede fotoboeken levert. Een fotoboek maken bij Fotoalbum.nl kan wat ons betreft daarom prima. Nu nog wat aan de prijs doen en wellicht vinden we Fotoalbum.nl dan volgend jaar weer wat hoger in onze ranglijst.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

fotoalbum.nl
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.