Fotoalbum.nl fotoalbum maken

Een fotoalbum maken bij Fotoalbum.nl: ja of nee

Onze conclusie is ja. Fotoalbum.nl is een uitstekende aanbieder die het goed heeft gedaan in de fotoalbum test 2012. Wel was men vorig jaar nog nummer 2 in de fotoalbum vergelijk 2011 en is men dus dit jaar twee plekjes gedaald. Dit heeft mede te maken met de prijsstelling ten opzichte van Fotogoed en Fotofabriek.

Compleet aanbod
Fotoalbum.nl heeft een compleet aanbod fotoboeken. Je kan kiezen uit 8 verschillende formaten en 4 verschillende soorten afwerking (linnen, hardcover, softcover en kunstleer). Wat wij begin 2012 nog missen in het assortiment is het volledig platliggende fotoalbum. In de loop van 2012 is het het platliggende fotoboek wel toegevoegd.

Groot boek mogelijk

Bij Fotoalbum.nl krijg je bij een basis fotoalbum 24 pagina’s. Dit kan je uitbreiden tot een verbluffend aantal van 154 pagina’s. Hiermee is men een van de weinige aanbieders die een dergelijke dikte kan leveren. Veel aanbieders gaan niet veel verder dan 80 tot 120 pagina’s. Een uitbreiding met 2 pagina’s kost €1,49.

Een Fotoalbum.nl fotoalbum is helaas duurder dan de directe concurrenten, maar wij moeten ze zeker nageven dat je dit terugziet in de kwaliteit van het fotoalbum. Hier wordt duidelijk niet op bezuinigd.

Persoonlijk vinden wij de CEWE software van Fotoalbum.nl (ook gebruikt door Pixum en Post.nl) erg makkelijk werken, maar net niet zo eenvoudig als de Albumprinter software die Albelli hanteert. De fotoalbum software van Fotoalbum.nl heeft meer dan 250 verschillende achtergronden en evenzoveel opties om je fotoalbum nog leuker te maken. Prettig aan Fotoalbum.nl is dat ze standaard software hebben voor de iMac.

Na het fotoboek maken was het voor ons nog 4 werkdagen wachten totdat wij ons fotoalbum ontvingen. Een behoorlijk snelle levertijd dus.

De afdrukkwaliteit van een Fotoalbum.nl fotoboek is uitstekend. De foto’s zijn mooi van kleur en strak afgedrukt. Ook het papier is van goede kwaliteit. Ook de omslag en het boek is netjes afgewerkt.

Vergelijkbaar met de andere aanbieders hebben wij ook geprobeerd een indicatie te krijgen van de klantenservice van Fotoalbum.nl. Deze bleek goed te zijn. Na een korte wachttijd krijgen we inhoudelijk goede antwoorden.

Fotoalbum.nl is wat ons betreft een uitstekend alternatief voor het fotoalbum maken en zeker een partij die de moeite waard is om eens uit te proberen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fotoalbum.nl
Average rating:  
 5 reviews
by Anonymous on Fotoalbum.nl

Meerdere albummen gemaakt en steeds op fotopapier,telkens ook zonder binnenaad dus vlakliggend. De fotoboeken waren telkens niet goedkoop maar het waren altijd super mooie boeken. Mijn fotoboeken blijven tot nu toe nog altijd mooi.Hun webcursus is zeker een aanrader en zeer flexibel om te volgen. Je krijgt direct goesting om aan een mooi boek te beginnen en zo tot een mooi geheel te komen.

by Anonymous on Fotoalbum.nl

We zijn enorm tevreden over de kwaliteit van Fotoalbum.nl. In tegenstelling tot wat er in de test staat, kunnen hier wel vlakliggende fotoalbums gemaakt worden. Het enige kritiekpuntje dat wij hebben is dat na verloop van tijd de fotopapierbladen krom trekken.

by Anonymous on Fotoalbum.nl

vorig jaar een dik 30 x 30 album gekocht, op fotopapier; een flinke uitgave dus! Investeer dan als aanbieder ook een stevige verpakking. Ik heb het album 2 x terug gestuurd omdat het tijdens transport beschadigd was. Ik ben enorm tevreden over de kwaliteit en daarom loopt nu een nieuwe bestelling. Ik hoop dat ze iets met de klacht van toen hebben gedaan!

by Anonymous on Fotoalbum.nl

Even een opmerking. Fotoalbum.nl heeft we degelijk platliggende albums! Wij bestellen al jaren bij hen en met volle tevredenheid. Prachtige albums van echt fotopapier op 30x30cm en helemaal open te klappen.

by Anonymous on Fotoalbum.nl

Beste lezer, ik wil mijn ervaringen ook graag met jullie delen. Ik heb voor het eerst een fotoalbum gemaakt. Hierbij heeft mij de webcursus van Fotoalbum.nl erg geholpen. Zij hebben alles stap voor stap uitgelegd, erg handig voor mensen zoals ik die er iets minder ervaring mee hebben. Daarom geef ik 4 sterren.

Groet, Linda

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.