Bol.com fotoboek: prima kwaliteitBol.com fotoboek test

Bol.com is een van de aanbieders die haar fotoboeken laat afdrukken bij CEWE. Dat betekent eveneens dat je het CEWE softwarepakket erbij krijgt en dat is een pre. In onze fotoalbum test 2016 is Bol.com een van de best presterende aanbieders. Dat komt metname door een zeer goede score op het onderdeel kwaliteit.

 

Prijs en assortiment

Bol.com biedt 9 formaten fotoboeken, waarvan het merendeel ook als hardcover te krijgen is. Bol.com heeft de prijzen van de CEWE fotoboeken goed bekeken en hier een handigheidje op uitgehaald. Door lage verzendkosten te hanteren weet men de prijzen voor het grootste deel concurrerend te houden en niet iets goedkoper dan Pixum en Kruidvat aan te bieden.Bol.com fotoalbum

Software

De CEWE software is een prima pakket dat zowel voor Mac, Windows, als online te krijgen is. Al heeft Bol.com de online optie nog niet ingeschakeld. Wil je dit wel, dan kan je beter naar Pixum gaan. De CEWE software is gebruiksvriendelijk en erg compleet. Eigenlijk kan je hier geen verkeerde keuze mee maken. Je vindt er veel verschillende mogelijkheden om je fotoboek naar je eigen smaak in te delen.

 

Levertijd Bol.com fotoboek

De levertijd van de CEWE boeken van Bol.com is wat langer dan van andere aanbieders. Niet schrikbarend hoor, maar wel 6 dagen. Dat is toch iets langer dan veel andere fotoboek centrales.

 

Kwaliteit Bol.com fotoboek

Bol.com is wat ons betreft een van de grootste verrassingen in de fotoalbum test 2016. Bol.com fotoboekMen krijgt van ons panel hoge cijfers voor het Bol.com fotoboek. Niet alleen de binding van het album en de afwerking van het binnenwerk wordt als erg mooi beoordeeld. Ook de kleuren van zowel huidtinten als in het algemeen worden erg positief beoordeeld. Een meer dan degelijk fotoboek!
 

Service

De service van Bol.com werd vorig jaar door ons wat lager aangeslagen. Dit jaar doet men het stukken beter. Men reageert uitermate snel op e-mails (soms zelfs binnen 3 minuten) en ook via chat is men goed bereikbaar. Men geeft je de mogelijkheid om een spoedbestelling te doen en dat is niet iets wat we vaak zien in combinatie met CEWE. Wat ons wel een beetje tegenvalt zijn de beperkte betalingsmogelijkheden. Je kan alleen Ideal of creditcard gebruiken. Dat is jammer, want normaal gesproken is Bol.com flexibeler.

Conclusie over het Bol.com fotoboek

Bol.com doet het beter dan vorig jaar in onze fotoalbum test. Men levert een zeer goede kwaliteit, een goede service en heeft een prima softwarepakket. Van de CEWE aanbieders is Bol.com de goedkoopste optie. Start nu met maken van je Bol.com fotoboek

[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.