Apple fotoboek maken

 

Apple fotoboek maken: prima kwaliteit

Apple verpakking

Een andere nieuwkomer in onze fotoalbum test 2016 is Apple. Apple is misschien een vreemde eend in de bijt, omdat het de enige aanbieder is die geen mogelijkheid biedt om een fotoboek te maken op een Windows pc, online of via een App. Toch kregen wij enorm veel vragen via de email om ook Apple mee te nemen in de test. U vraagt, wij draaien…

 

Assortiment fotoboeken Apple

Wij maakten ons Apple fotoboek via de Macbook Pro en zagen dat er een beperkt assortiment is.
Het maken van een Apple fotoboek kan je doen via het programma Foto’s.Apple bindingJe kan kiezen uit 5 verschillende formaten. Deels wat afwijkend van de standaard formaten. Opties als hoogglans fotopapier of een platliggend boek kent men niet. Ook zijn de staande fotoalbums niet aanwezig. Een beetje vreemd is dat wel.

 

Prijs Apple Fotoboek

Uiteraard hebben we ook de prijzen van de Apple fotoboeken vergeleken met de andere aanbieders. We kunnen er lang omheen draaien, maar dat doen we niet. Apple is echt duur. Als je bijvoorbeeld een 21×21 fotoboek wilt bestellen van 24 pagina’s, dan betaal je bij Apple minimaal €10 meer dan bij andere aanbieders.

 

Software

De software van Apple is prima en geïntegreerd in de Mac. Je kan met de Mac eenvoudig de foto’s kwalitatief verbeteren en bewerken.

 

Levertijd en kwaliteitApple binnenkant

De levertijd van het Apple fotoboek is prima. Wij ontvingen het boek na 6 dagen in huis. Daarmee kregen wij meteen de grootste verrassing, want Apple zou Apple niet zijn als er een stuk beleving werd toegevoegd aan het fotoboek. Het is namelijk prachtig ingepakt en doet je in eerste instantie denken aan een gekochte iPad of Macbook. Compliment voor deze unieke ervaring en beleving! Daar scoren jullie pluspunten mee.

De kwaliteit van het fotoboek zelf is eveneens erg goed. Ons reviewpanel vindt het boek een van de mooiste uit onze test. Deels komt dat door de extra omslagkaft, maar ook de fraaie grijze binnenkant voegt wat extra’s toe. De omslagkaft wordt trouwens niet door iedereen in het panel positief gewaardeerd.Een iemand vond het helemaal niets. De kleuren van de foto’s in het Apple fotoboek zijn mooi, al zijn ze soms wat rood.Apple molen 2

 

Service

De service van Apple is relatief beperkt als je tenminste kijkt naar de fotoproducten. Op de site van Apple is het lastig informatie vinden en eenvoudig via e-mail contact zoeken is niet mogelijk.

 

Conclusie Apple fotoboek

Als echte Apple fans is het moeilijk om kritiek te hebben. Toch doen we dat wel. Hoewel de kwaliteit van het Apple fotoboek echt goed is, zijn er gewoon meer dan genoeg aanbieders die een vergelijkbare kwaliteit bieden, maar dan wel voor een veel betere prijs. Wij adviseren je om je heil eens te zoeken bij bijvoorbeeld onze top 3: FotofabriekFotogoed of Albelli

 

Kwaliteit

Levertijd

Prijs

Service

Softwaremogelijkheden

Gemiddelde

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.