Aldi fotoboek: prima prestatie voor deze nieuwkomer op prijs en kwaliteit

Aldi Fotoservice: prijsvechter met goede kwaliteit

In ons jubileumjaar maakt Aldi haar debuut in de fotoalbum test. Aldi fotoalbumAldi biedt haar fotoboeken aan via Medion, het huismerk waaronder veel Aldi producten verkocht worden. Wie de daadwerkelijke drukker is van Aldi is ons niet helemaal duidelijk.

 

Website Aldi foto

De website van Aldi is overzichtelijk. Echt mooi willen we deze niet noemen, maar is dat dan ook echt belangrijk? We kunnen de fotoboeken makkelijk vinden en dat is het belangrijkste. Men biedt veel verschillende soorten fotoboeken, namelijk hardcover, softcover, spiraal, schrift, linnen en ook fotopapier. Je kan ook een prijslijst vinden, al is deze niet echt praktisch.

 

Prijzen fotoboekenAldi fotoalbum

Wil je de prijzen van de Aldi fotoboeken met elkaar vergelijken, dan is dit niet erg makkelijk. Gelukkig hebben wij het werk voor je gedaan en 6 verschillende formaten (hardcover) fotoboeken met elkaar vergeleken.

Van Aldi verwacht je dat dit een goedkope aanbieder is en dat blijkt ook te kloppen. We vinden in onze gehele test slechts een handvol aanbieders die goedkoper zijn. Dat geldt met name trouwens voor het 21x21cm en het A4 staand fotoalbum.

 

Software

De software van Aldi is een pakket dat we nog niet eerder zijn tegengekomen. Dat is leuk, want op een gegeven moment weet je de mogelijkheden van de diverse pakketten wel en wordt je nauwelijks nog verrast.

Het pakket werkt gebruiksvriendelijk en is qua opties redelijk voorzien. Fotobewerking kan tot op zekere hoogte en ook tekstbewerking is niet gek.

Toch missen we wel een aantal makkelijke en soms zelfs noodzakelijke opties. Aldi fotoboekZo kan je niet simpel foto’s wisselen tussen twee verschillende fotokaders, is er geen mogelijkheid om foto’s van internet of social media (Facebook, Instagram) in te laden. Ook paginanummers toevoegen kan niet. Verder vallen het aantal opmaakmogelijkheden van de pagina’s tegen.

 

Bestellen en levering

Een bestelling plaatsen bij Aldi gaat makkelijk. Dit kan via Ideal, Paypal, Creditcard en Acceptgiro. De levertijd van Aldi is goed, want na 5 werkdagen hebben we het fotoboek in huis. Dit is ongeveer hetzelfde als het merendeel van de leveranciers.

 

Kwaliteit Aldi fotoalbumAldi fotoboek

Het Aldi fotoalbum is ingepakt in een kartonnen doos en tevens daar binnenin in een plastic verpakking. Hoewel het stevig verpakt is, oogt het niet heel netjes.
Het fotoboek van de Aldi is volgens ons panel niet slecht van kwaliteit. Maar om het boek nu goed te noemen, gaat ons panel wat te ver. Zo zijn de bladzijden iets krom getrokken en zijn de kleuren niet super mooi. Ze zijn vooral soms wat aan de roze kant en vaak wat donker. Wat wel positief gewaardeerd wordt, is de kaft. Ons panel waardeert het fotoboek met een 7.

 

De service van Aldi

Wie wel eens in een Aldi is geweest weet dat je qua service niet altijd alles kan verwachten.Aldi fotoboekDat is immers ook een deel van het concept. Maar hoe zou dit zijn voor de fotoboekenservice? Te beginnen bij de reactietijd van de klantenservice. Deze kunnen we niet anders dan uitstekend beoordelen. In alle gevallen krijgen we binnen een paar uur reactie op onze vragen.

Als we echter verder kijken naar andere serviceaspecten, dan valt Aldi wel wat tegen. Er worden geen aanvullende services aangeboden.

 

Conclusie Aldi fotoboek

Het fotoboek van Aldi komt goed uit de bus. Voor een nieuwkomer in de fotoalbum test presteert men prima en eindigt men dankzij de goede prijs en een redelijk goede kwaliteit op een knappe positie aan de bovenkant van de middenmoot.

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Aldi fotoservice
Average rating:  
 0 reviews

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.