Albelli fotoboek maken

Beoordeling Albelli fotoalbum

De winnaar van de fotoalbum test 2012 is Albelli. Albelli is een partij die op alle fronten goed scoort en daarmee (op punten) nipt eindigt boven partijen als Fotogoed en Fotofabriek. Opvallend is dat de meeste winst van Albelli zit in de uitgebreide mogelijkheden van de fotoalbum software, terwijl de prijs en kwaliteit van een Albelli fotoalbum iets achterloopt op haar directe concurrentie.albelli fotoalbum

Laten we beginnen met onze ervaring bij het fotoboek maken. Albelli heeft een divers aantal fotoalbums en talloze andere fototoepassingen. Je kan maar liefst 9 formaten Albelli fotoboeken maken met diverse afwerkingsmogelijkheden, zoals softcover, hardcover en leer. Wij maakten een hardcover Albelli fotoalbum van 30×30 centimeter met enkele mooie vakantiefoto’s.

De intuïtieve software maakte dit makkelijk en geeft ons ook een aantal leuke opties zoals integratie met Google afbeeldingen (handig als je een extra foto wilt toevoegen). De fotobewerkingsmogelijkheden bij het maken van een Albelli fotoboek zijn niet zo uitgebreid als bij enkele andere aanbieders, maar ruim voldoende voor het merendeel van de mensen die een fotoalbum maken willen. Ben je MAC gebruiker? Ook dan kan je de software van Albelli gebruiken.

Wij ontvangen ons Albelli fotoboek na 5 werkdagen en zijn tevreden over de afdrukkwaliteit. De foto’s van ons Albelli fotoalbum hebben mooie kleuren en spatten van de pagina af. Het Albelli fotoboek zelf ziet er ook netjes uit.

Geweldige ervaring bij de klantenservice

Net als bij iedere aanbieder testen wij de klantenservice. De resultaten zijn bijzonder goed te noemen. Om 19:26 verstuur ik een email met daarin een drietal vragen. Om 19:30 heb ik een inhoudelijk correcte reactie.

Dit is de vierde keer dat wij een fotoalbum bij Albelli bestellen en wederom zijn wij erg blij met het totaalpakket. Wanneer je een fotoalbum maken wilt, eenvoudige software wil en toch van alle gemakken voorzien wilt zijn, dan ben je dus bij Albelli aan het juiste adres.

Benieuwd naar andere ervaringen? Bekijk onze resultaten bij het fotoalbum maken vergelijken, of de afzonderlijke beoordelingen.

 

Gebruikersbeoordelingen:

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Albelli
Average rating:  
 7 reviews
by Anonymous on Albelli

Albelli is prijzig, maar daar krijg je zeker wat voor.

Ik heb een XL album besteld, en was daar niet tevreden over. Een aantal foto's waren wazig afgedrukt, en er liepen op twee pagina's vreemde strepen. Een week na mijn bestelling kwam er een nieuwe actie; twee dezelfde voor de prijs van één! Ik deed mijn beklag, kon natuurlijk het boek opsturen en kon voor hetzelfde geld twee boeken bestellen! Wat een service. Nu ben ik 100% tevreden met het product, en met de klantenservice. Want ik vind dit een zeer loyale oplossing!

by Anonymous on Albelli

Wij maken erg veel fotoboeken en het merendeel heb ik bij Albelli laten maken. De kwaliteit vinden wij erg goed. Bij mij blijft er tijdens het maken van het fotoboek alleen een zeer hinderlijke 'percentagebalk' op het fotoboek zichtbaar. Deze verschijnt pas na het maken van een aantal pagina's en is niet meer weg te krijgen. Weet niet of ik de enige ben die hier last van heeft?

Verder, klantenservice werkt snel en ging ook snel in op mijn klacht over de onduidelijkheid van een kortingsactie. Kon het alsnog omzetten naar een andere kortingscode. Wel een zeer verveelde stem van de medewerker die ik als storend ervaarde. Maar de service vond ik goed geregeld.

by Anonymous on Albelli

Om die redenen, waarom Albelli nr 1 in de test is, heb ik enkele jaren geleden voor Albelli gekozen. De software werkt snel; dat is uiterst plezierig, want een fotoboek maken moet wel leuk blijven.

Twee keer een klacht gehad over de afwerking; dat werd genereus, zonder zeuren en vlot opgelost door een nieuw boek te sturen.

by Anonymous on Albelli

Ik heb laatst een platliggend fotoboek (digitaal druk) bij Albelli besteld en ik vond de kwaliteit van de foto's een beetje tegenvallen. Met dezelfde foto's had ik al een keer eerder een fotoboek gemaakt voor mijn vriend bij Pixum en hier vond ik de foto's veel mooier overkomen. Albelli heeft wel een erg vriendelijke klantenservice, na mijn verhaal mocht ik mijn fotoboek terugsturen en opnieuw bestellen op hoogglans papier. Hierdoor kwamen mijn foto's gelukkig wel beter over. Toch zou ik voor een volgend fotoboek voor Pixum kiezen.

by Anonymous on Albelli

Het is even door de frustraties heenbijten, want

- mijn zorgvuldig op volgorde gebrachte map met foto's werd kriskras door elkaar heen gedownload zodat al mijn foto's weer door elkaar heen stonden. Rampzalig om weer de betreffende fotogroepen bij elkaar te zoeken.

- software erkent pdf-bestanden niet als foto/afbeelding. Dat maakt dat ik bepaalde bestanden (muziekbalk en pfd van uitnodiging die opgemaakt is met een Mac) niet kon uploaden.... maar als je die weet te omzeilen heb ik na een dag hard werken een fotoboek in elkaar gedraaid.

Vooralsnog tevreden en heb goede hoop op een voorspoedige afwikkeling (gezien de andere revieuws).

by Anonymous on Albelli

Wij hadden ons vakantiealbum bij Albelli laten afdrukken, maar enkele foto's waren niet mooi geworden. Toen ik hier een vraag over stuurde kregen wij het boek gewoon nog een keer toegestuurd. Super!

by Anonymous on Albelli

Ik heb al meerdere malen mijn foto's laten afdrukken in een fotoalbum bij Albelli en ben tot dusver steeds erg tevreden.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.