Albert Heijn fotoboek: niet de beste uit de CEWE stal

Albert Heijn fotoboek: nieuw in de test

Een nieuwkomer in onze fotoalbum test is AH Foto.De grootste kruidenier van Nederland biedt al jaren een fotoservice in samenwerking met CEWE. CEWE is een aanbieder die al jaren in onze test te vinden is. Zij het dit jaar pas voor het eerst ook onder haar eigen naam. Maar Pixum en Kruidvat, maar voorheen ook Fotoalbum.nl en Bol.com leveren ook CEWE fotoboeken.

Het verschil tussen AH Foto en de andere aanbieders die via CEWE leveren zal dus in de details gaan zitten. Dus hoe goed is de klantenservice, wat zijn de kwaliteitsverschillen en welke prijzen worden gehanteerd.

 

Website:

De AH Fotoservice website is overduidelijk ingericht vanuit het CEWE format. Het is weinig origineel, maar de gewenste informatie is te vinden. Wat we wel missen is een overzicht waarin we eenvoudig de fotoboeken kunnen vergelijken op prijzen en met name ook prijzen voor extra pagina’s en levertijden. Ook moet je daardoor best veel klikken tussen de verschillende pagina’s.

 

AH Fotoalbum prijzen

Het Albert Heijn fotoboek is zeker niet de goedkoopste aanbieder. Ook niet wanneer we de CEWE aanbieders onderling vergelijken met elkaar. Dan is AH Foto zelfs duur. Wil je per se een fotoboek van CEWE? Dan ben je zeker €5 tot €10 goedkoper uit dan wanneer je jouw fotoboek bij Pixum of Kruidvat bestelt.

Software

Over de software van AH willen we kort zijn, omdat we eigenlijk dezelfde informatie al weergeven bij onze review van Pixum, CEWE en Kruidvat. De software is uitstekend, gebruiksvriendelijk en vol mogelijkheden (al dan niet betaald).

 

Bestellen en levertijden

Het online bestellen levert bij niemand problemen op, dus ook niet bij AH Fotoservice. Betalen kan via Ideal, Paypal of Creditcard. Na bestellen moesten wij slechts 3 dagen wachten op ons fotoboek. Dat is een prima levertijd en maakt AH een van de snelste leveranciers van Nederland en België!

Albert Heijn fotoboek kwaliteit

Waar we bij Pixum en Kruidvat nog een nette bedrijfsenvelop ontvangen, doet AH Foto niet de moeite om te verhullen dat men samenwerkt met CEWE. De bestelling zit gewoon in een CEWE enveloppe. Netjes ingepakt en ook het fotoboek is nog extra ingesealed in plastic.

Ons panel heeft het fotoboek uitvoerig bekeken en vond het boek over het algemeen goed. Toch zijn er diverse aandachtspunten. Zo laat de binding van het fotoboek iets los aan de bovenzijde. Ook zijn de kleuren soms te warm. Het is net alsof men te hard haar best heeft gedaan om de kleuren uit het boek te laten springen. Met name op huidtinten is dat wat storend. Dat maakt ook dat we het Albert Heijn fotoboek niet bovenin de testresultaten terugvinden.

 

AH Fotoservice?

Het laatste aspect waar wij een aanbieder op beoordelen is service. Daarin valt Albert Heijn in positieve zin op. Men beantwoord vragen uitermate snel. Men biedt leuke extra’s zoals een designservice (voor de consument die zelf geen boek wil maken), online cursussen en de mogelijkheid om een fotoboek gratis af te halen in de winkel (scheelt minimaal €3,74 verzendkosten).

 

Conclusie AH fotoboek

Albert Heijn komt positief uit onze fotoalbum test 2017. De service, levertijd en software is uitstekend. De kwaliteit redelijk goed, maar door de hoge prijzen eindigt men slechts in de middenmoot van onze test. Wil je een AH Fotoboek maken? Dan zou je dat prima kunnen doen.

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

AH Fotoservice
Average rating:  
 0 reviews

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.