Yoursurprise fotoalbum test

Yoursurprise maakt er geen geheim van dat haar fotoboeken bij Smartphoto gedrukt worden.Yoursurprise deurMen gebruikt ook de Smartphoto software en hanteert ook vergelijkbare prijzen. Het assortiment fotoboeken ziet er netjes uit, maar is met 7 boeken wel wat minder dan we bij veel andere aanbieders zien.

 

Prijs Yoursurprise fotoalbum

De prijzen voor de  Yoursurprise fotoboeken zijn wat ons betreft te hoog. Er is slechts 1 aanbieder in onze test (Apple) die over de hele linie duurder is. Dat maakt dat Yoursurprise eigenlijk geen goede optie is om een fotoboek te maken. Er zijn 28 aanbieders die goedkoper zijn en een groot deel daarvan levert een vergelijkbare of betere kwaliteit.Yoursurprise binnenkant

 

Software

De software van Yoursurprise is zoals gezegd vrijwel identiek aan die van Smartphoto. Het enige verschil zit in een aantal achtergronden en layout mogelijkheden. Je kan je fotoboek online maken en dat werkt prima. Voor een online pakket biedt men veel en is men een zeer goede keuze. Nu nog de mogelijkheid creëren om paginanummers toe te voegen en de fotobewerkingsmogelijkheden wat uitbreiden en men wordt een concurrent van de offlinepakketten.

 

Levertijd Yoursurprise fotoalbum

De levertijd van Yoursurprise is prima. We ontvangen ons fotoboek namelijk na 7 dagen in huis. Dat is weliswaar wel wat langer dan bij andere aanbieders, maar het had ook slechter gekund.

 

Kwaliteit Yoursurprise fotoalbumYoursurprise dorpje

De kwaliteit van het Yoursurprise fotoalbum is niet slecht, maar zeker ook niet het beste wat we tegengekomen zijn. Het binnenwerk zou beter ingelijmd kunnen worden en de kleuren mogen wat ons betreft wat helderder.

 

Service

Waar Smartphoto de mogelijkheid heeft om met spoed een fotoboek te bestellen, is dat bij Yoursurprise niet mogelijk. Wel kan je bij Yoursurprise voor snelle vragen contact zoeken via de chat. Dat werkt prima en men is erg behulpzaam. Daarnaast blijkt men ook snel te reageren via e-mail. Men zou nog wat kunnen verbeteren door bijvoorbeeld ook cursussen toe te voegen aan de service. Toch treffen we hier een zeer goede service die zeker een compliment waard is.

 

Conclusie Yoursurprise

Yoursurprise weet ons niet in de positieve zin van het woord te verrassen. Men is helaas veel te duur en levert ook nog eens geen top kwaliteit. We zien, anders dan de goede service, geen goede reden om een fotoalbum te maken bij deze aanbieder, aangezien er voldoende andere opties zijn.

 

[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.