Yoursurprise fotoalbum review 2015

Voor de fotoboek test 2015 hebben we een Yoursurprise fotoalbum review geschreven. Het fotoboek van Yoursurprise is vergeleken met ruim 20 andere fotoboeken. Vorig jaar eindigde deze aanbieder op de 13e plek in onze vergelijking. Het sterkste punt van Yoursurprise was haar klantenservice.

Dit jaar hebben we Yoursurprise op nog meer criteria vergeleken dan vorig jaar en dus waren we erg benieuwd hoe deze aanbieder van cadeauartikelen zou presteren. Dat bleek niet tegen te vallen. Men biedt een prima service, maar heeft de pech dat men relatief duur is en daarom aan de onderkant van de middenmoot eindigt. Yoursurprise

Prijs en aanbod

Op het gebied van prijs is Yoursurprise  wat duurder dan de meeste andere aanbieders. En als je dan meeneemt dat je bij Yoursurprise geen fotoboeken met glanspapier of layflatbinding kan bestellen, dan vinden wij dat wel een beetje jammer. Van de 10 fotoboeken die we dus kunnen vergelijken, is men maar bij 2 boeken goedkoper, dan de gemiddelde prijs van alle aanbieders.

Yoursurprise software online

De software van Yoursurprise staat volledig online. Dat maakt dat het maken van een fotoboek eenvoudig is, of je nu met een Macbook een Windows pc werkt. Wat opvalt aan de software is dat deze redelijk wat opties biedt, maar dat het aantal cliparts en achtergronden nihil is. Erg vreemd, want met name achtergronden zijn over het algemeen bij gebruikers erg geliefd.

Zelf vinden wij het niet prettig dat je vooraf alle foto’s die je mogelijk nodig hebt, naar de server moet opladen. Je weet immers vaak niet welke foto’s je wel of niet wilt gebruiken.

Levertijd

Het fotoboek dat we bij Yoursurprise bestelden werd na 7 dagen thuis afgeleverd. Dit is op zich niet gek, ware het niet dat er aanbieders zijn die aanzienlijk sneller leveren.

Kwaliteit

Het Yoursurprise fotoboek wordt niet in een eigen drukkerij gefabriceerd. Het drukken is namelijk uitbesteed aan Smartphoto. Een aanbieder die je ook in onze test terug vindt. Zowel Yoursurprise als Smartphoto komen dit jaar wat minder uit de test als vorig jaar. Het ontvangen fotoboekje is duidelijk minder van kwaliteit dan andere boeken die we binnen kregen. Dit zit niet zo zeer in de kleuren, die op zich redelijk goed zijn, maar met name in de binding die na slechts enkele weken al slijtage laat zien. Jammer.

Service

Voor onze fotoboek test 2015 hebben wij natuurlijk ook Yoursurprise getest op een aantal serviceaspecten. Zo hebben wij de klantenservice getest via mail en de chat en ook hebben we telefonisch contact gehad. Via mail reageerde men over het algemeen erg snel. Eén maal zelfs binnen 10 minuten. Daarnaar waren wij te spreken over de chat. Al moesten we wel twee keer proberen om contact te krijgen. De mevrouw op de online chat was erg vriendelijk en hielp ons snel op weg.

Eindoordeel

Als we alle criteria die we gebruiken bij het fotoboeken vergelijken naast elkaar zetten, dan valt het op dat Yoursurprise helaas niet een van de partijen is die we aan de top van onze vergelijking vinden. Dat heeft er, zoals gezegd, mee te maken dat het fotoboek wat wij bestelden kwalitatief wat minder was. Daarnaast is Yoursurprise voor een fotoalbum relatief duur. Wel willen we aangeven dat we de klantenservice van Yoursurprise als een van de best presterende beoordelen.

Wil je een fotoboek maken bij Yoursurprise? Klik dan hier

[yasr_multiset setid=0]

Jouw beoordeling over Yoursurprise achterlaten? Doe dat hieronder.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Yoursurprise
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.