Als vaste bezoeker van onze site wilde Melanie graag een fotoboek maken. Zij deed dit bij Pixum en liet ons weten wat zij van deze aanbieder vond, door onderstaande review te schrijven. Wil jij ook jouw mening over een aanbieder met ons dReview Pixum fotoboek door Melanie 2elen? Stuur je review dan in via onze contactpagina.

Review Pixum fotoboek door Melanie

Dit jaar maken wij een fotoalbum bij Pixum. Voor het maken van een album kun je ervoor kiezen de software te downloaden of om het album online te maken. Wij hebben voor de eerste optie gekozen en de volledige software gedownload. Dit ging overigens erg gemakkelijk en stond binnen vijf minuten gebruiksklaar op de laptop. De software oogt erg overzichtelijke en het kiezen van een formaat is dan ook zo gedaan. Wij maken een staand fotoalbum op A4 formaat (21×28).

Na het kiezen van de grootte van het album kiezen wij er ook voor om de foto’s zelf in het boek te plaatsen. Ook is er een optie om een assistente van Pixum je foto’s in te laten delen. Je kiest dan een stijl, selecteert de foto’s en Pixum geeft dan vorm aan je album. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Super handig!

Review Pixum fotoboek door Melanie 1Nu gaan we vormgeven en beginnen met de voor,- en achterkant van het album. Er kan 1 grote foto geplaats worden op zowel de voor,- als achterkant. Ook kan er op de voorkant tekst geplaats worden maar dit hoeft dit. Op de rug van het album kan je ook tekst toevoegen en wij kiezen hier dan ook voor. Het indelen van de foto’s gaat gemakkelijk en de software werkt vriendelijk. Je kunt verschillende achtergronden, cliparts, sjablonen en kaders toevoegen. Ook het wijzigen of verplaatsen gaat gemakkelijk. Het album kun je tussentijds gemakkelijk opslaan zodat je gemaakt pagina’s niet verloren kunnen gaan! Na een aantal dagen knutselen aan het album is hij klaar om besteld te worden. Review Pixum fotoboek door Melanie 3Ook dit gaat erg gemakkelijk en is duidelijk aangegeven.

 

 

Het resultaat

Met het resultaat zijn we erg tevreden! Album kwam keurig op tijd aan, stevig verpakt en netjes.
De kwaliteit van de afdruk is goed. Heldere foto’s, kleuren komen goed overeen met het origineel! Ook zijn de foto’s duidelijk zonder ruis en is er geen foutje in het gehele album te bekennen. Absoluut een aanrader.

Eindcijfers:
Kwaliteit: 9
Levertijd: 8
Prijs: 7
Software: 7

Ook een fotoalbum maken bij Bekijk dan de site van Pixum

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.