Photobox fotoboek recensie: prima kwaliteit, net iets te duur

Photobox fotoboek: graag geziene gast in onze fotoalbum test

We hebben Photobox nu al verschillende jaren in onze fotoboek vergelijking staan. En tot dusver zijn we altijd tevreden geweest over Photobox. Meestal zien we deze aanbieder ergens midden in onze testresultaten terugkomen. Ook dit jaar is dat het geval. Men eindigt op de 20e positie. De redenen daarvoor leggen we hieronder uit. 

 

 

Website Photobox

De website van Photobox is eigenlijk nooit hetzelfde. Dat komt door het grote assortiment fotoproducten en de vele leuke acties die men heeft. Er gaat eigenlijk geen dag voorbij zonder dat je een goede deal kan sluiten bij Photobox.

De fotoboeken maken een belangrijk deel uit van het Photobox assortiment. Je kan er 8 verschillende formaten fotoboeken vinden. Het is wel even zoeken als je de verschillende soorten fotoboeken met elkaar wilt vergelijken. Daarvoor bestaat geen handig overzicht. Je zal echt per boek moeten bepalen wat de prijzen zijn voor extra pagina’s, foto-omslagen en verzending. Gelukkig hebben wij het werk voor je gedaan.

 

Prijzen fotoboeken Photobox

De fotoboeken van Photobox zijn zeker niet de goedkoopste die je in onze fotoalbum test zult vinden. Sterker nog: er zijn slechts enkele aanbieders die duurder zijn. Zo ben je voor een A4 liggend fotoboek met een foto-omslag al snel €15 tot €20 meer kwijt. Dat is natuurlijk veel te veel. Photobox prijst zich daarmee een beetje uit de markt.

 

Bestellen en levertijd

Het bestellen van een Photobox fotoboek gaat makkelijk. Het wijst zich eigenlijk vanzelf. Je kan betalen via Ideal, Paypal en met een Credit Card. Wij kiezen voor Ideal en worden keurig verder geholpen.

Nadat wij onze bestelling plaatsten (en dat deden we bij bijna alle aanbieders op dezelfde dag), moesten we 5 werkdagen wachten voordat het fotoboek werd afgeleverd.

Kwaliteit

De kwaliteit van het fotoboek laten we beoordelen door ons panel. De kwaliteit van de verpakking niet, dat bekijken we zelf. Daarbij valt het op dat het fotoboek netjes is ingepakt. Het zit ten eerste in een stevige kartonnen verpakking en is daarnaast ook nog ingepakt in folie, met een kartonnen achterkant. Goed geregeld!

Ons panel krijgt alle 33 fotoboeken, dus ook het Photobox fotoboek mee. Daarbij valt het op dat het boek positief beoordeeld wordt. Wel zijn er een aantal opmerkingen. Zo wordt de achterkant van de kaft niet als mooi ervaren. Dat komt doordat er een zeer groot logo van Photobox op staat en de kaft ook niet helemaal gevuld is (en kan worden) met een eigen foto. Verder oogt de kaft wat donkerder dan bij andere aanbieders.

De kleuren van de foto’s zijn prima. Datzelfde geldt voor foto’s waar huidskleuren op staan. Wat ons panel erg mooi vindt is de zwarte binnenkant van het boek. Dat geeft het boek een luxe uitstraling.

 

Service

De service van Photobox wordt gemeten op verschillende criteria. Zo blijkt wederom dat de klantenservice ons binnen een mum van tijd antwoord. De chat functioneert ook goed, al is deze niet altijd beschikbaar. Het is verder mogelijk om je fotoboek te delen met anderen (nadat deze af is).

 

Conclusie Photobox fotoboek:

Het Photobox fotoboek is kwalitatief prima in orde. Er zijn wel wat opmerkingen over de kaft, maar dat levert geen hele grote minpunten op. Waar het voor Photobox een beetje misgaat is de prijs. Men is gewoon te duur in vergelijking met andere aanbieders die kwalitatief evengoede of betere boeken leveren.

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Photobox fotoboek
Average rating:  
 0 reviews

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.