Een Photobox fotoboek maken: prima boek, maar wel wat duurder

Photobox is een nieuwe deelnemer aan de fotoalbum test 2014. Wij gingen een fotoboek maken bij deze aanbieder en testten zoals gebruikelijk zowel het boek, de prijsstelling, de service en de software.

Prijzen voor het fotoalbum maken bij Photobox

Als we de fotoboek prijzen vergelijken voor 5 formaten fotoboeken en 2 verschillende diktes, dan zien we dat Photobox helaas niet zo goedkoop is dan dat we vooraf misschien van een 100% online aanbieder hadden verwacht. Partijen als Binqy, Fotogoed en het sterk vergelijkbare Webprint zijn een stuk goedkoper. Sterker nog: alleen foto.com bleek duurder dan Photobox en dat is eigenlijk wel jammer, want kwalitatief levert men een uitstekend boek.

Kwaliteit en levertijd

Over de levertijd van Photobox vallen weinig bijzonderheden te melden. Wij bestelden ons boek in het weekend en hadden deze keurig voor het volgende weekend in de bus liggen. Prima dus. Wanneer we het fotoboek laten beoordelen door ons testpanel dan valt het op dat zij de meeste boeken ongeveer gelijkwaardig waarderen. Er zijn weinig enorme uitschieters. Dat geldt ook voor het fotoboek van Photobox. photobox fotoboek maken

Service

Heb je het over de service van een fotoalbum aanbieder, dan kan menig partij een voorbeeld nemen aan Photobox. Tot 3 maal toe reageerde men binnen een halve dag op onze klantvraag. Een uitstekende prestatie en bijzonder klantgericht. Daarnaast is men ook nog eens zeer goed bereikbaar via de handige chatfunctie op de website.

Software

Wij hebben natuurlijk al sinds 2007 de fotoalbum test gehouden. Het is een verademing om te zien dat de online software zich steeds verder ontwikkeld. Als we namelijk kijken naar de software van Photobox dan zien we dat deze qua mogelijkheden niet gek veel onderdoet voor de “traditionele” downloadsoftware van partijen als Albelli en Fotoalbum.nl. Wel zijn er nog verbeteringen te behalen op spellingscontroles en tekstbewerkingmogelijkheden.

Al met al vinden wij Photobox een welkome aanvulling op de fotoalbum test van 2014. Men scoort overal gemiddeld of net boven gemiddeld en dat maakt dat men ook in de middenmoot van de test eindigt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Photobox
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.