Photobox beoordeling 2015Photobox 1

Vorig jaar namen we Photobox voor het eerst op in de fotoboek test.Onze belangrijkste conclusie was toen, dat men goede kwaliteit levert, maar eigenlijk een tikje te duur is. We zullen zien of hier nog verandering in is gekomen dit jaar.

Onze Photobox beoordeling van dit jaar bestaat weer uit het vergelijken van veel criteria. Voor de fotoboek test 2015 hebben we bij Photobox een fotoboek besteld en deze vergeleken op prijs, kwaliteit, service, software en levertijd. Het fotoalbum is een van de ruim 20 fotoboeken in de test van dit jaar.

Dit jaar blijkt dat er ten opzichte van vorig jaar niet heel veel veranderd is. Men levert een prima kwaliteit fotoboek en levert ook snel, maar is relatief duur ten opzichte van andere aanbieders. Daardoor eindigt Photobox op de 15e plek.Photobox

 Levertijd

Wij bestelden in het najaar een fotoboek bij Photobox en zaten vol spanning te wachten hoe lang het zou duren voordat deze afgeleverd werd. Dit bleek een positieve verrassing, want we kregen het boek al na 4 dagen in de bus. Uitermate snel en dus een compliment waard.

Kwaliteit

De kwaliteit van het Photobox fotoboek is goed te noemen. Ons panel van bezoekers van deze site bekeken alle fotoboeken tegelijk. Uitkomst was dat het Photobox fotoboek van alle panelleden een ruime voldoende kreeg. Opmerkingen die werden gegeven gingen met name over de fraaie zwarte binnenkant. Het papier voelde voor één panellid wat te dun, terwijl een ander aangaf dat zij de foto’s wat te “flets” vond.Photobox 3

Prijs Photobox fotoboek

Net zoals vorig jaar valt het ons op dat de prijzen van Photobox aan de hoge kant zijn. Er zijn maar een handvol aanbieders die duurder zijn, maar bij deze aanbieders krijgen we dan ook vaak standaard een platliggend boek en extra dik papier. Wat prijs betreft is er dus nog wel wat werk aan de winkel.

Photobox Software

De Photobox software vind je online. Wij krijgen via onze site erg wisselende opmerkingen overdeze software te horen. De een vindt het geweldig om veel keus in thema’s te hebben, terwijl de ander liever een offline programma prefereert.

Wij vonden het programma van Photobox prima in gebruik. De layoutmogelijkheden, cliparts en achtergronden zijn uitgebreid en datzelfde geldt voor opties als social media integratie en het slepen van foto’s tussen posities. Wat we jammer vinden is dat je geen paginanummers kan toevoegen en er ook geen spellingscontrole op de tekst is.

Photobox 6Service

Voor wat betreft de service hebben we naar diverse onderdelen gekeken. We zien dat Photobox denkt aan haar klant door de optie te bieden om een spoedbestelling te kunnen plaatsen. Daarnaast kan je, als je wilt, je fotoboek ook in cadeaupapier laten inpakken. De klantenservice van Photobox hebben wij ook beoordeeld. Dit door de chat te testen en door diverse mails te sturen. Wat opvalt is dat de reactietijd van Photobox dit jaar een beetje tegenvalt. Zo moesten we bij een mail bijna 5 dagen wachten op respons en bij een andere mail bijna 2 dagen. De chat was echter prima, want medewerkster Brenda was uiterst correct.

Eindoordeel

Photobox is een aanbieder die zichzelf in de middenmoot van onze test nestelt. Op zich helemaal niet gek, maar er was meer mogelijk geweest, wanneer men de prijzen wat zou verlagen en daarmee concurrerender zou worden.

Wil je een fotoalbum maken bij Photobox? Klik dan hier.

[yasr_multiset setid=0]

Een beoordeling over Photobox achterlaten? Doe dat hieronder.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Photobox
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.