Fotofabriek is een aanbieder die bijzonder hoog aangeschreven staat als het gaat om fotoafdrukken of fotoalbums. Dit blijkt ook uit onze fotoalbum test. Wij wilden ook graag weten of dit geldt voor de afdrukken van foto op canvas doek. Gelukkig stelde Fotofabriek ons niet teleur. Men leverde het allermooiste doek uit onze foto op canvas vergelijking. Met recht een ware herinnering op linnen!

Kwaliteit van de afdruk

Wij kozen er voor om onderstaande foto te laten afdrukken op canvas. Foto op canvas - vruchten

Dit is een vakantiefoto van een stapel vruchten. Wij bestelden bij Fotofabriek een 40×40 afdruk van deze vruchten en maakten een uitsnede van deze foto. Het resultaat staat onder. De foto is bijzonder mooi van kleur afgedrukt. De kleuren lijken niet helemaal identiek, maar spatten van het canvasdoek af. Ook de afwerking op de achterkant is fraai. Het doek is mooi opgespannen.

 

Het resultaat

Foto op canvas vergelijken fotofabriek

 

Formaten canvas

Fotofabriek is helaas wat beperkt in haar aanbod canvasdoeken. Wil je een foto op canvas bij Fotofabriek bestellen, dan heb je de keuze uit een 6 tal doeken. Hiermee is Fotofabriek de aanbieder met het minste aanbod.

Levertijd in werkdagen

De levertijd van Fotofabriek is geweldig. Wij bestellen op dinsdag aan het eind van de middag een doek en hebben deze op donderdag al in huis. Met 2 werkdagen is men de snelste leverancier van alle onderzochte aanbieders.

Service

Om een beeld te vormen over de kwaliteit van de klantenservice hebben wij iedere aanbieder een email gestuurd met daarin een vraag over een van hun producten. Toen wij Fotofabriek vroegen naar de levertijd van een van de fotoproducten kregen wij binnen 5 minuten een reactie. Ook al was het avond.

Gemiddelde prijsstelling ten opzichte van concurrentie

Ten opzichte van haar concurrentie doet Fotofabriek het ook qua prijs uitstekend. Men behoort steevast tot de goedkoopste aanbieders in de formaten doeken die men aanbiedt.

Afwerkmogelijkheden foto op canvas

Bij iedere aanbieder hebben we gekeken of we het doek ook in een 2, 3 of 4 luik konden bestellen en of het mogelijk is om een 4cm frame te nemen in plaats van de standaard van 2 cm. Bij Fotofabriek is dat helaas niet mogelijk en biedt men alleen het 2cm frame.

Fotobewerkingsmogelijkheden

Bij iedere aanbieder in deze foto op canvas test hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de foto nog te bewerken wanneer we deze hadden opgeladen.

  • Kleuren aanpassen: Fotofabriek biedt je de mogelijkheid om je foto in de      standaard kleur of deze in een sepia variant af te drukken.
  • Foto spiegelen: het spiegelen van een foto op het canvas is een standaard optie bij Fotofabriek. Wij vinden dit erg prettig, omdat je dan zelf de mogelijkheid hebt om jouw canvasdoek zo mooi mogelijk te maken.
  • Kaders en achtergronden toevoegen: in sommige gevallen kan het leuk zijn om een foto in een leuk kader te plaatsen en/of een mooie achtergrond achter je foto te zetten. Bij Fotofabriek kan je dit echter niet doen.
  • Tekst toevoegen: veel mensen willen op een foto op canvas ook een kleine tekst plaatsen, bijvoorbeeld het jaar waarin de foto genomen is. De software van Fotofabriek is er voor geschikt om deze tekst toe te voegen. Wel zo handig.
  • Uitsnede maken: een van de belangrijkste dingen die je moet kunnen aanpassen is de uitsnede van een foto. Je kan dan zelf bepalen hoe je jouw foto op linnen vorm wilt geven. Bij Fotofabriek kan je dit zeer eenvoudig doen.

Bezoek de website van Fotofabriek en bestel jouw foto op canvas doek. Wil je meer canvas foto vergelijken? Bekijk dan de foto op canvas vergelijking.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fotofabriek Canvas
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.