Fotoalbum maken bij Yoursurprise: terug van weggeweest

Terug van weggeweest is wat we denken bij de fotoalbum test van Yoursurprise. In de allereerste fotoalbum vergelijkingen namen wij Yoursurprise altijd mee. Daarna verdween men uit het zicht, mede omdat de fotoboeken tijdelijk niet beschikbaar waren. Dit jaar keert men echter terug en doet men het helemaal niet gek. Als aanbieder van cadeauproducten heeft Yoursurprise ervoor gekozen om haar fotoboeken door Smartphoto te laten maken. Deze aanbieder is ook in onze test meegenomen en eindigt prima. Wil je een fotoalbum maken bij Yoursurprise, dan bestel je dus eigenlijk de fotoboeken van Smartphoto.

Fotoalbum prijzen

De prijzen van de fotoalbums van Yoursurprise zijn iets hoger dan de prijzen van Smartphoto. In vergelijking met andere aanbieders betekent dit dat men een gemiddelde prijsstelling heeft. Er zijn aanbieders die goedkoper zijn bij het fotoalbum maken, maar zeker ook aanbieders die aanzienlijk hogere prijzen hanteren. Op zich kan je dus prima een fotoalbum maken bij Yoursurprise.

De foamcover oogt wat goedkoop. Jammer, want verder is het een mooi fotoboek

Fotoboek maken bij Yoursurprise: redelijk goed

Het fotoboek dat we bij Yoursurprise bestelden wordt opvallend snel afgeleverd. Yoursurprise fotoalbum makenIn 4 werkdagen ligt het boekje bij ons thuis. De fotoboeken van Yoursurprise zijn op zich prima van kwaliteit. De foto’s zijn goed van kleur en de afwerking aan de binnenkant is prima. Waar ons panel, die de fotoboeken vergelijken, echter over viel, was de buitenkant. De cover van het Yoursurprise fotoalbum is namelijk wel hardcover, maar heeft ook iets van foam in zich. Dit maakt dat het boek “wat goedkoop oogt”, aldus meerdere panelleden.

 

De service van Yoursurprise

Opvallend aan de fotoalbum test 2014 is dat Yoursurprise beter presteert dan Smartphoto. Dit heeft met name te maken met het onderdeel service. Yoursurprise is wat beter te bereiken dan Smartphoto en reageert ook net wat sneller op klantvragen via e-mail.

Over het geheel gezien kunnen we concluderen dat de redelijke prijzen en goede service ervoor zorgen dat de net wat mindere cover gecompenseerd wordt en Yoursurprise dus op een goede positie in de middenmoot eindigt.

 

Laat hieronder jouw beoordeling van Yoursurprise achter

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Yoursurprise
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.