Fotoboek maken vergelijken? Bekijk de uitslag van de fotoalbum test 2014.

Je bekijkt nu de fotoalbum test van 2014. Wil je de test van 2015 zien? Klik dan hieronder.

Bekijk de Fotoalbum test 2015

Benieuwd naar de resultaten van 2014? Lees dan verder.

Het wordt inmiddels een traditie: het fotoboek maken vergelijken. Voor het 7e jaar op rij gingen we een groot aantal fotoboeken vergelijken. Het fotoboek maken via internet en downloadbare software is nog steeds in opmars en dus is het goed om te weten welke fotoboek aanbieders beter presteren dan andere aanbieders.

Wil je een online fotoalbum maken, dan kost dat immers geld. Net als vorig jaar ging de strijd voornamelijk tussen Fotogoed en Fotofabriek, maar bleek ook Webprint een geduchte concurrent. Uiteindelijk waren het slechts enkele details die maakten Fotofabriek net iets beter bleek dan Fotogoed. Fotogoed was met name op kwaliteit en prijs de beter, terwijl Fotofabriek wat meer service-opties heeft, de beta-versie van Mac software ter beschikking heeft gesteld en net iets sneller reageerde op de mails die wij t.b.v. onze test stuurden.banner fotogoed

Bekijk de fotoboek testresultaten:

Benieuwd naar onze criteria en de uiteindelijke uitslag? Kijk dan snel verder. Je kan hieronder en hiernaast de diverse resultaten van onze fotoboek maken vergelijking lezen. Door op onderstaande afbeelding te klikken kan je de totale fotoboek vergelijking bekijken. Klik vervolgens nogmaals op de afbeelding op de totale fotoalbum maken vergelijking beter zichtbaar te maken. Fotoalbum test 2014

Wil je meer informatie over een specifieke aanbieder? Klik dan achter de aanbieder op review en bekijk onze beoordeling over deze aanbieder. Wil je de aanbieders onderling vergelijk op prijs, kwaliteit en bijvoorbeeld softwaremogelijkheden? Klik dan op de hierboven genoemde categorieen

1:Fotofabriekfotoalbum maken vergelijkenBekijk onze review
2:Fotogoedfotoboek maken vergelijkenBekijk onze review
3:Webprintfotoboek maken vergelijkenBekijk onze review
4:Albellifotoalbum test 2014Bekijk onze review
5:Blurbfotoboek vergelijkenBekijk onze review
6:Pixum fotoboek makenBekijk onze review
7:Binqyfotoboek makenBekijk onze review
8:MyPhotofunfotoboek test 2014Bekijk onze review
9:Bol.comfotoalbum makenBekijk onze review
10:Fotoalbum.nl fotoboek vergelijkingBekijk onze review
11:HEMA fotoalbum vergelijkenBekijk onze review
12:Yoursurprisefotoboek makenBekijk onze review
13:Photoboxfotoboek makenBekijk onze review
14:Smartphoto Bekijk onze review
15:BlokkerBekijk onze review
16:TicTacPhotofotoboeken vergelijkenBekijk onze review
17:Big Freddy Bekijk onze review
18:Foto.comfotoalbum testBekijk onze review

Fotoalbum Test verantwoording

Net als andere jaren hebben wij onze fotoalbum test opgebouwd uit diverse onderdelen, te weten:

Voor de onderdelen prijs, software en service hebben wij gebruik gemaakt van neutraal te meten criteria. Hierdoor konden wij het fotoboek maken vergelijken. Voor prijs zijn de totale prijzen van een vijftal formaten fotoboeken in kaart gebracht. Hierbij zijn we uitgegaan van de prijzen van een hardcover fotoboek, met fotocover en inclusief verzendkosten. We hebben deze prijzen berekend aan de hand van een 36 en een 60 pagina groot fotoboek. Door de prijzen op deze wijze te berekenen ontstaat een neutrale fotoboek vergelijking tussen anders niet te vergelijken aanbieders.

Voor service hebben wij op diverse momenten in het afgelopen jaar klantvragen gesteld aan de betreffende aanbieders. Wij hebben gekeken naar de snelheid van reageren, de bereikbaarheid en de klantvriendelijkheid.

Daarnaast hebben wij de diverse opties om de aanbieder te benaderen meegenomen in de fotoboek test. Wil je een fotoboek maken, dan kan de klantenservice een belangrijke rol spelen bij de betreffende keuze voor een aanbieder. Waar kan je het beste fotoboek maken? Bekijk onze test 🙂 Voor het onderdeel software hebben wij gekeken naar een groot aantal software opties. Dit jaar hebben wij daar onder andere de integratie met Social media aan toegevoegd. Kan je bijvoorbeeld Facebook foto’s inladen in het fotoalbum? Daarnaast hebben we gekeken naar enkele andere onderwerpen. Kan je bijvoorbeeld een fotoboek maken op de iPad?

Het onderdeel kwaliteit is dit jaar beoordeeld door een groep bezoekers van onze website. Zij hebben onafhankelijk van elkaar alle 18 fotoboeken thuis gekregen en daarbij een cijfers gegeven aan de diverse fotoboeken. Zo keken zij onder andere naar de afwerking van de cover en de binnenkant, maar ook naar de kleuren van de foto’s, het papier en de afdrukkwaliteit.

Voor een ieder die echt een online fotoboek maken wil, hebben we een aparte vergelijking.

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.