Foto.com fotoboek maken

Fotoalbum maken bij Foto.com: onze beoordeling

Foto.com is een echte prijsvechter die mede daarom hoog scoort in de vergelijking. Voor wie een eenvoudig fotoalbum maken wil tegen een goede prijs, zit bij Foto.com zeker goed.

De eerste indruk die wij krijgen van Foto.com is niet goed. De website is erg onoverzichtelijk. We laten ons niet uit het veld slaan en gaan verder met het fotoalbum maken. Het aanbod van Foto.com is ruim. Men heeft 9 verschillende soorten fotoalbums, met diverse afwerkmogelijkheden. Zo kan je een spiraal album, een linnen en een hardcover fotoboek bestellen. De fotoboek prijzen van Foto.com zijn vele malen lager dan bij haar concurrenten en dat zal menig consument aanspreken. Je moet wel even goed in de gaten houden dat je voor de basisprijs slechts een fotoboek krijgt met 20 pagina. Het merendeel van de concurrenten biedt 24 of 26 pagina’s als standaard. Een nadeel vinden wij dat de fotoboeken van Foto.com slechts uitbreidbaar zijn tot 60 pagina. Dit is niet veel, als je bekijkt dat aanbieders zoals Pixum en Fotoalbum.nl bijna 100 pagina’s meer in het fotoboek kwijt kunnen.

Foto.com heeft geen software die je kan downloaden, maar biedt een online editor waarmee je een fotoboek maken kan. Deze editor werkt gemakkelijk, maar is zeer beperkt qua mogelijkheden. De achtergronden zijn bijzonder ruimt te noemen, maar wil je tekst of foto’s bewerken, dan zit je bij Foto.com echt niet aan het goede adres. Zelfs een essentiele optie als het uitsnijden van een foto is niet mogelijk.

Wij rondden het fotoalbum maken af en wachten 6 werkdagen voordat wij het fotoboek in de bus ontvangen. Hoewel het fotopapier wat aan de dunne kant is, valt ons de afdrukkwaliteit niet tegen (zeker als je naar de prijzen kijkt).

Net als bij iedere andere aanbieder hebben wij een email gestuurd, met wat relatief eenvoudige vragen. Foto.com reageert binnen een werkdag op een verstuurde e-mail, maar is in het antwoord niet heel klantvriendelijk. Men gebruikt specifieke termen die niet voor iedere klant duidelijk zullen zijn.

Samengevat zijn wij met name erg tevreden over de prijs, maar de softwaremogelijkheden en gemiddelde kwaliteit van de afdruk maakt dat wij Foto.com niet als topper kunnen beoordelen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Foto.com
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.