Fastfotoalbum fotoboek: snelheid boven alles?Fastfotoalbum fotoboek

Fastfotoalbum is een nieuwe aanbieder in onze test. De naam suggereert dat er snel gedrukt en geleverd kan worden. En niets is minder waar. We bestellen ons fotoboek ben binnen twee dagen ligt deze al op de deurmat. Zo snel hebben wij het nog niet meegemaakt. Vorig jaar waren er twee aanbieders die slechts 3 dagen nodig hadden, maar nu dus een nieuwe recordhouder… Maar of deze snelheid nu zo handig is?

 

Assortiment:

Het assortiment van Fastfotoalbum is op zich prima. Men kan 7 verschillende formaten fotoboeken leveren, maar helaas geldt dat niet voor 3 van de 6 formaten die wij testen. Zo zijn een 21×21 vierkant fotoboek en de twee grote formaten (30×36 staand/liggend) niet leverbaar. Zonde, want dat zijn toch geen hele vreemde formaten.

 

Fastfotoalbum deur

Prijs Fastfotoalbum fotoboek

Fastfotoalbum levert haar fotoboeken tegen prijzen die concurrerend zijn. Men is voor het A4 staand, A4 liggend en de 30×30 vierkant fotoboek niet een van de goedkopere aanbieders, maar zeker ook niet duur. Wil je een A4 liggend fotoalbum, dan is Fastfotoalbum relatief goedkoop.

 

Software FastfotoalbumFastfotoalbum scheef

De software van Fastfotoalbum is een pakket wat we veel zien op de markt. Ook Fotoboeken.nl, Binqy, Big Freddy en Henzo gebruikten het. Het pakket werkt prima voor het maken van een fotoboek, maar er zijn echt wel betere softwarepakketten op de markt. De tekst- en fotobewerkingsmogelijkheden en lay-out opties zijn redelijk. Opties als spellingscontrole en eenvoudig wisselen van foto’s tussen plekken zijn niet aanwezig.

 

Levertijd Fastfotoalbum fotoboek

Fastfotoalbum binding

Binnenwerk komt los van kaft

Zoals gezegd doet Fastfotoalbum haar naam eer aan. Men levert een fotoboek in slechts 2 weekdagen af. Top!

 

 

Kwaliteit

We vinden het erg vervelend om te constateren, maar de kwaliteit van Fastfotoalbum is wat ons betreft echt een aandachtspunt. Het Fastfotoalbum fotoboek werd op afstand als slechtste boek beoordeeld door alle panelleden. De redenen daarvoor waren erg duidelijk. Het boek was met het binnenwerk zo verschrikkelijk slecht en scheef ingeplakt op de kaft dat je er plaatsvervangende schaamte door kreeg. De kleuren van de foto’s in het boeken waren op zich best redelijk, maar eigenlijk heb je al geen zin meer om daar naar te kijken na de teleurstelling van de afwerking.

Fastfotoalbum kaft

Kaft niet netjes. Grote vervorming aan bovenkant

 

Service

De service van Fastfotoalbum is redelijk te noemen. Men biedt de mogelijkheid om je fotoboek af te halen, heeft een aantal handige video’s online staan en heeft diverse opties als het gaat om betalen. De reactietijd op e-mails is verschillend. De meeste mails worden binnen een dag beantwoord, al duurt het bij één mail bijna 4 dagen.

Al met al is er werk aan de winkel voor Fastfotoalbum. Men levert snel, maar kan beter een dagje wachten en eerst controleren of hetgeen de deur uit gaat ook echt goed is.
[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.