Disclaimer

Disclaimer Tips Fotoalbum Maken

Onze fotoalbum test is uitgevoerd met de grootste zorg. Wij hebben van de op onze website genoemde aanbieders in het najaar van 2014 een album besteld en deze getest op de door ons weergegeven criteria. Voor wat betreft de fotoalbum kwaliteit hebben wij een panel van bezoekers van onze site alle fotoboeken laten reviewen.

Wij beseffen ons dat in sommige gevallen deze criteria door iemand anders op een andere wijze beoordeeld kunnen worden. Wij passen wijzigingen in softwaremogelijkheden bij de geteste aanbieders niet meer aan gedurende het jaar. Wel proberen wij de prijzen actueel te houden zodat u een goede vergelijking heeft voor het fotoalbum maken. Tips fotoalbum maken is onafhankelijk van fotoalbum aanbieders.

De gemaakte fotoalbum test heeft niet het doel om een volledig beeld te schetsen van alle aanbieders. Wel proberen wij jaarlijks ons overzicht uit te breiden.

Privacy:

Indien u een review achterlaat, dan kan het zijn dat wij uw emailadres en het ordernummer gebruiken om te toetsen bij een leverancier of uw review echt is.

Cookies:

Wij gebruiken cookies om gegevens te verzamelen om zo onze website verder te kunnen verbeteren.

Heeft u tips voor ons? Neem dan contact met ons op.
Copyright
Copyright (C) 2009-2015 Tips FotoAlbum Maken.nl – info @ tipsfotoalbummaken.nl – Alle informatie en materiaal op onze site is door onszelf verzameld en mag niet hergebruikt of bewerkt worden zonder vooraf gegeven schriftelijke toestemming

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.

Shares
Share This