Contactinformatie

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips Fotoalbum maken is een initiatief dat is opgestart vanuit een uit de hand gelopen hobby. KeurmerkWij merkten dat er grote verschillen zijn tussen de diverse fotoalbum aanbieders wanneer wij een fotoalbum maken. We kwamen toen op het idee om onze fotoalbum vergelijking op te stellen. En dat doen we al vele jaren. (sinds 2007). Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen graag met onze bezoekers delen, zodat een fotoalbum maken voor de nieuwe gebruiker de makkelijker wordt. Daarnaast willen we daarmee onze bezoekers van de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de hoogte stellen.

In 2018 hebben wij opnieuw onze test uitgevoerd. Dit jaar is deze fotoboek test uitgebreider dan ooit en hebben we meer dan 90 criteria gebruikt voor de fotoboek vergelijking.

Wij beseffen ons dat er talloze partijen om te testen zijn en dat wij niet volledig zijn in ons overzicht. Gelukkig maar, want anders zou er nooit iets nieuws te melden zijn. Wij proberen in ieder geval elk jaar ons overzicht verder uit te breiden met nieuwe aanbieders om te testen.

 

Fotoboek maken – feedback of ervaringen met ons delen?

Wanneer je ervaringen met ons delen wilt, dan kan je een reactie achterlaten voor ons of een mail sturen via info (@) tipsfotoalbummaken.nl. Wij proberen snel te reageren op vragen die aan ons gesteld worden.  Heb je feedback voor ons of op onze website? Wij stellen dit erg op prijs.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de opslag van mijn e-mailadres en naam voor contactdoeleinden

 

Adverteren op Tips Fotoalbum maken?

Wilt u als bedrijf weten of wij u kunnen opnemen op onze website? Dit is mogelijk, maar onder voorwaarden. Wij zijn een onafhankelijke website en geven ten alle tijde ons eigen oordeel over een fotoboek. Het is niet mogelijk om een positie in onze test te kopen. Wij willen ook nooit een gratis boek testen, omdat dit een verplichting schept richting een aanbieder en wij onafhankelijk willen blijven. Eventuele advertentie-inkomsten worden door ons gebruikt om de fotoalbum tests te kunnen bekostigen, bezoekers af en toe een cadeau te geven en website kosten te betalen.. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Tips fotoalbum maken is een initiatief van BJS Advies, geregisteerd onder KVK 50513087

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.