Blokker fotoboek maken

Een Blokker Fotoboek maken? Bekijk de test

Dit jaar hebben we voor het eerst een Blokker fotoboek gemaakt. Na veel vragen van onze bezoekers besloten we ook Blokker mee te nemen in de fotoboek vergelijking 2013. Wanneer we op de site van Blokker komen voor het fotoboek maken, dan valt het ons op dat deze weliswaar overzichtelijk is (fotoservice staat gelijk rechts), maar dat deze op de fotoservice pagina niet heel transparant is. Zo kan je bijvoorbeeld geen prijslijsten per type boek vinden, zijn de verzendkosten niet zichtbaar en weet je dus eigenlijk niet waar je aan toe bent. Na veel uitzoekwerk en fotoboek vergelijken waarderen wij Blokker op de 12e plek in de fotoalbum test 2013.

Blokker gebruikt software en afdrukservice MyPhotofun

Wanneer we de software van Blokker downloaden zien we meteen dat het de software van MyPhotofun is. Dit komt vooral omdat we overal verwijzingen zien naar MyPhotofun, in plaats van naar de Blokker site. Over deze software zijn we redelijk tevreden, dus wat dat betreft zijn we al blij.  De software van Blokker (MyPhotofun) is prima, zij het wat minder duidelijk en handig dan die van aanbieders als Albelli en Fotoalbum.nl.

Zo zijn de fotobewerkingsmogelijkheden aanzienlijk minder dan bij andere afdrukservices. Ook is de tekstbewerking minder en kan je minder soorten achtergronden, layoutmogelijkheden en clipart vinden. Erg jammer vinden wij het ook dat men het foto-videoboek dat zo uniek is aan MyPhotofun niet in het assortiment van Blokker heeft opgenomen.

Opvallend vinden wij dat de Help functie in de software niet werkt. Deze verwijst naar een niet bestaande pagina op de Blokker site.

Kwaliteit Blokker fotoalbum maken

Er belangrijk bij het maken van een fotoboek is blokker fotoboek makennatuurlijk de kwaliteit. Wij hadden al goede ervaringen bij MyPhotofun en dus waren de verwachtingen hoog gespannen voor Blokker. Wij bestelden ons fotoboek net na de kerst en hoopten deze natuurlijk snel te kunnen ontvangen. Toch duurde dit wat langer dan wij verwacht hadden, namelijk 8 werkdagen. Dit is toch wel wat langer dan bij de meeste andere aanbieders. De kwaliteit maakte echter veel goed. Wij vonden dat het fotoalbum niet onderdeed voor bijvoorbeeld Albelli en dat men dus een prima kwaliteit fotoboek leverde.

Prijs fotoalbum maken bij Blokker

Wil je een fotoboek maken bij Blokker, dan zal je er achter komen dat men qua prijs wat duurder is dan de meeste aanbieders. Omdat MyPhotofun de leverancier is van de fotoboeken is dit wel verklaarbaar. De fotoboeken van MyPhotofun zijn namelijk net wat groter dan bij de meeste andere aanbieders.

Al met al is onze conclusie over Blokker dat men een goede kwaliteit fotoboek levert, maar dat je daar ook wel wat meer voor betalen moet. Bezoek de site van de site van Blokker voor het maken van een fotoalbum.

Beniewd naar andere fotoboek ervaringen?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Blokker
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.