Big Freddy fotoalbum test 2017: net te veel bedenkingen

Big Freddy fotoboek: op bijna alle vlakken gemiddeld

 

Big Freddy zien we nu al vele jaren terug in onze fotoalbum vergelijking. Wat meestal opvalt is dat men toch relatief laag eindigt. Meestal heeft dat te maken met prijs-kwaliteitverhouding. We hoopten dat we dit jaar een andere conclusie konden trekken, maar helaas bleek uit de test anders.

 

Website

De website van Big Freddy is vrolijk en pas geleden helemaal herzien. De fotoboeken zijn niet het primaire product van deze aanbieder. Men richt zich namelijk meer op wanddecoratie. Dat vertaalt zich erin dat de fotoboeken wat lastiger te vinden zijn. Big Freddy biedt (slechts) 6 verschillende formaten fotoboeken.

 

Prijzen fotoboeken

De prijzen van de Big Freddy fotoalbums zijn niet heel concurrerend. Sterker nog: men is zelfs wat aan de dure kant. Over het geheel gezien zijn er maar een handvol aanbieders die duurder zijn. Dat heeft er deels mee te maken dat Big Freddy uitsluitend platliggende boeken aanbiedt en daardoor in de basisprijs al wat hoger zit. Wil je een A3 liggend fotoboek, dan kies je voor een goed geprijsd boek.

Software

De software van Big Freddy is gebruiksvriendelijk. Wil je erg veel opties, dan kan je beter bij een andere leverancier kijken. Maar als je gewoon een leuk fotoboek maken wilt, dan zit je bij Big Freddy goed.

Bestellen en levertijd

Het bestellen van een fotoboek bij Big Freddy gaat prima. Er zijn tal van betaalmogelijkheden, zoals Ideal, Credit Card, achteraf betalen, Paypal en overboeking. Geen enkel probleem dus.

De levertijd van Big Freddy is de grootste tegenvaller bij de leverancier. Het duurt liefst 13 werkdagen voordat wij ons fotoboek ontvangen.

Kwaliteit

Het fotoboek van Big Freddy wordt door Henzo afgedrukt. Dat zien we aan de betaalbevestiging die we ontvangen.
Het boek is net als het fotoboek van Henzo netjes ingepakt in een stevige verpakking en in noppenfolie. Kans op beschadiging lijkt 0 en blijkt ook 0 te zijn.

Het fotoboek zelf en de kwaliteit van de foto’s blijken niet foutloos te zijn.Zo is het papier van het fotoboek krom getrokken, waardoor het boek een golvend geheel krijgt. Ook de kleuren zijn niet super. Dat komt omdat ze mat afgedrukt zijn. toch zijn er ook panelleden die wel enthousiast worden van het platliggende karakter en de matte kaft. Een kwestie van smaak dus. Over het geheel gezien krijgt het boek van Big Freddy niet het volle aantal punten en eindigt men qua kwaliteit onderin de middenmoot.

Service

De klantenservice van Big Freddy reageert erg snel op e-mails. Dat is een compliment waard! Verder is het een leuke optie dat je jouw cadeau kan laten inpakken. Mocht je onverhoopt in een discussie met Big Freddy raken, dan zorgt het Webshop keurmerk ervoor dat jouw belangen goed behartigd worden.

Conclusie Big Freddy fotoboek:

Het Big Freddy fotoalbum is kwalitatief niet slecht, maar zeker ook niet erg goed. Doordat de prijzen wat aan de hoge kant zijn en ook de software niet super is, eindigt Big Freddy wederom aan de onderkant van onze test.

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Big Freddy fotoboek
Average rating:  
 0 reviews

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.