Beoordeling Canvasfoto met wissellijst

Canvasfoto met wissellijst is een van de (vele) internetmerken van de aanbieder Fotogeschenk. Deze partij heeft een bijzonder uitgebreid aanbod canvasfoto’s. De diverse submerken, zoals Actiecanvas en Canvasfoto op extra dik houten frame hebben exact dezelfde afdrukkwaliteit, maar verschillen onderling enigszins van prijs en bewerkingsmogelijkheden. Canvasfoto met wissellijst zit in een luxer segment door de mooie houten baklijst en komt daardoor in de middenmoot van onze foto op canvas vergelijking.

Formaten canvas

Canvasfoto met wissellijst heeft een erg uitgebreid aantal formaten. Wil je een herinnering op linnen bestellen dan kan je uit meer dan 70 verschillende formaten kiezen. Daarnaast kan je ook nog eens “niet standaard” formaten foto op canvas doek bestellen als je wilt.

Levertijd in werkdagen

De levertijd van Canvasfoto met wissellijst is erg goed. Na slechts 3 werkdagen ontvangen wij de herinnering op linnen thuis.

Kwaliteit van de afdruk

De afdrukkwaliteit van Canvasfoto met wissellijst is goed. We bestelden een mooie vakantie foto in het formaat 50x50cm.

Service

Om een beeld te vormen over de kwaliteit van de klantenservice hebben wij iedere aanbieder een email gestuurd met daarin een vraag over een van hun producten. Aan Canvasfoto met wissellijst vroegen wij of het nog uitmaakt in afdrukkwaliteit via welke subpartij wij een bestelling plaatsten. We kregen na een paar uur een nette reactie dat de canvasdoeken op dezelfde printers en tegen dezelfde kwaliteit afgedrukt worden. Wel gaf men eerlijk aan dat de afwerking bij Actiecanvas wat minder is, omdat de zijkanten niet bedrukt worden.

Gemiddelde prijsstelling ten opzichte van concurrentie

De prijsstelling van Canvasfoto met wissellijst is behoorlijk hoger dan de meeste andere aanbieders. Dat is op zich ook erg logisch, omdat men alleen een foto op canvas doek levert die is verfraaid met een mooie houten baklijst.

Afwerkmogelijkheden foto op canvas

Bij iedere aanbieder hebben we gekeken of we het doek ook in een 2, 3 of 4 luik konden bestellen en of het mogelijk is om een 4cm frame te nemen in plaats van de standaard van 2 cm. Canvasfoto met wissellijst levert alleen 2cm frames, maar met een mooie 3cm baklijst. Een 2/3/4 luik maken is bij deze aanbieder niet mogelijk.

Fotobewerkingsmogelijkheden

Bij iedere aanbieder in deze foto op canvas test hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de foto nog te bewerken wanneer we deze hadden opgeladen. De software van fotogeschenk/Canvasfoto met wissellijst is beperkt qua mogelijkheden. Zo kunnen we alleen de uitsnede van de foto bepalen en een foto is zwart-wit of sepia laten afdrukken. Foto’s spiegelen, teksten toevoegen en kaders behoren niet tot de mogelijkheden.

Bezoek de website van Canvasfoto met wissellijst

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Canvasfoto met wissellijst canvas
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.