Smartphoto blijkt een degelijke middenmotor bij het canvas foto vergelijken. Men is beperkt in haar aanbod canvasdoeken, maar levert een redelijk goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Formaten canvas

Met slechts 7 formaten canvasdoeken is Smartphoto een van de aanbieders met de minste mogelijkheden voor haar klanten.

Levertijd in werkdagen

De levertijd van Smartphoto is gemiddeld. Na 5 werkdagen krijgen wij de canvas thuis afgeleverd.

Kwaliteit van de afdruk

Smartphoto heeft een goede afdrukkwaliteit. Het doek is mooi opgespannen en de kleuren op het canvas zijn goed.

Service

Om een beeld te vormen over de kwaliteit van de klantenservice hebben wij iedere aanbieder een email gestuurd met daarin een vraag over een van hun producten. Bij Smartphoto krijgen we na exact 1 werkdag een antwoord. Het antwoord is inhoudelijk juist, maar we zijn niet helemaal tevreden over de formulering. Men verwijst naar de website, terwijl wij eigenlijk het antwoord in de mail hadden verwacht.

Gemiddelde prijsstelling ten opzichte van concurrentie

Smartphoto is een van de duurdere aanbieders. Bij de 7 formaten foto op canvas komen ze steevast in de onderste regionen uit qua prijs. Dit heeft mede te maken met de verzendkosten die relatief hoog zijn.

Afwerkmogelijkheden foto op canvas

Bij iedere aanbieder hebben we gekeken of we het doek ook in een 2, 3 of 4 luik konden bestellen en of het mogelijk is om een 4cm frame te nemen in plaats van de standaard van 2 cm. Smartphoto heeft deze mogelijkheden niet.

Fotobewerkingsmogelijkheden

Bij iedere aanbieder in deze foto op canvas test hebben we gekeken naar de mogelijkheden om de foto nog te bewerken wanneer we deze hadden opgeladen.

 • Kleuren aanpassen:
  Bij Smartphoto kan je de foto omzetten naar zowel sepia, zwart wit als een olieverfvariant. Hierdoor heb je extra opties om jouw foto op canvas extra mooi gemaakt.
 • Foto spiegelen
  Het spiegelen van een foto is bij Smartphoto niet mogelijk.
 • Kaders toevoegen
  In sommige gevallen kan het leuk zijn om een foto in een leuk kader te      plaatsen. Dit kan bij Smartphoto niet.
 • Tekst toevoegen
  Veel mensen willen op een foto op canvas ook een kleine tekst plaatsen,      bijvoorbeeld het jaar waarin de foto genomen is. Bij Smartphoto kan je makkelijk teksten toevoegen.
 • Achtergrondkleur instellen
  Als je ervoor kiest om jouw herinnering op linnen niet helemaal over het      canvasdoek te plaatsen, dan wil je mogelijk een extra achtergrondkleur      toevoegen die het geheel net wat fleuriger maakt dan het standaard wit. Smartphoto biedt deze mogelijkheid en dat is erg prettig.
 • Uitsnede maken
  Wij hebben het al in meerdere reviews aangegeven. Het maken van een eigen uitsnede vinden wij erg belangrijk bij het bestellen van een herinnering op linnen. Bij Smartphoto kan je eenvoudig zelf je uitsnede maken.

Al met al zijn wij redelijk tevreden over Smartphoto.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Smartphoto canvas
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.