Post.nl Fotoservice fotoalbum maken

Fotoalbum maken bij Post.nl : beperkte service

Post.nl (voorheen TNT) is al jaren aan de weg aan het timmeren voor haar fotoproducten en dus ook voor het fotoalbum maken. Men gebruikt dezelfde software als Fotoalbum.nl en Pixum. Wij zijn eigenlijk altijd tevreden over de fotoalbum kwaliteit, maar de fotoalbum prijzen, de levertijd en service viel ons tegen.

 

Post.nl heeft met 7 verschillende formaten fotoboeken een redelijk aanbod in huis. De meeste concurrenten hebben overigens wat meer formaten. Je kan bij Post.nlkiezen voor verschillende covers: linnen, (kunst)leer, hardcover en softcover.

Wanneer je een fotoalbum bestellen wilt, dan krijg je bij Post.nl direct 26 pagina’s in je fotoboek. Best veel vergeleken met andere afdrukservices. Je kan je fotoalbum uitbreiden tot 130 pagina’s, maar dan betaal je wel een meerprijs van €1,25 per 2 bladzijden.

De fotoboek prijzen bij Post.nl vallen ons een beetje tegen. Er zijn slechts 3 aanbieders (Smartphoto, HEMA en MyPhotofun) die hogere prijzen hanteren. Dit maakt dat Post.nlwat ons betreft voor het fotoalbum maken wat minder interessant wordt.

Post.nl maakt gebruik van de bekende CEWE software, die ook door Pixum en Fotoalbum.nl gebruikt wordt. De software heeft erg veel mogelijkheden en is bovendien ook nog eens gebruiksvriendelijk. Een goede keuze dus voor klanten die net wat meer uit hun fotoalbum willen halen.

Van een aanbieders die gespecialiseerd is in verzending en levering van poststukken hadden wij eigenlijk verwacht dat wij ons fotoalbum wat sneller in huis zouden hebben. Het duurt 7 werkdagen alvorens het fotoboek thuis bezorgd wordt. De fotoalbum levertijd valt dus tegen.

Gelukkig constateren we dat de kwaliteit van het fotoalbum goed is. Het fotoboek ziet er netjes afgewerkt uit en de foto’s zijn fraai van kleur.

De echte tegenvaller bij Post.nl is de service. Het verzenden van een klantvraag via de website is helaas niet mogelijk. Ook niet wanneer we met andere browsers proberen of vanaf een andere lokatie. Sterker nog: we proberen het enkele weken later nog en ook dat lukt niet. Er staat geen melding op de website dat je geen klantvraag kan insturen en dat valt ons erg tegen.

Al met al doet Post.nl  het natuurlijk prima bij het fotoalbum maken vergelijken. Aspecten als prijs en service zijn echter wel heel belangrijk voor veel klanten, dus daarmee snijdt men zichzelf in de vingers.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Post.nl
Average rating:  
 0 reviews

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.