Lidl fotoalbum test: positief verrast!

Lidl presteert uitstekend in de fotoalbum test 2018. Het Lidl fotoalbum is goed van kwaliteit en uitstekend geprijsd!

Lidl fotoalbum test

Een positieve verrassing uit de test van dit jaar is Lidl. Vorig jaar eindigde men nog als 19e en viel de kwaliteit een beetje tegen. Lidl heeft dit jaar haar software herzien en blijkbaar ook op andere onderdelen verbeteringen doorgevoerd.

 

Lidl: fotoalbum prijzen

De prijzen van de fotoboeken van Lidl zijn goed te noemen. Lidl heeft een aantal formaten fotoboeken waarvoor men de goedkoopste aanbieder van Nederland is. Dat zijn het 21x21cm en het A4 staand fotoboek met 24 pagina’s. Ook het A4 liggend fotoboek is goed geprijsd. Wanneer we echter het aantal pagina’s laten toenemen, dan zien we dat men nog goedkoop is, maar er aanbieders zijn die betere prijzen hanteren.

Het 30x30cm en A3 liggend fotoboek is wel wat aan de dure kant. Voor de platliggende boeken en de boeken op fotopapier is men middenmoot.

 

Software

De nieuwe software van Lidl is prima en komen we in deze test van=ker tegen. Het is één van de nieuwere versies van de Taopix software. Het gebruiksvriendelijke pakket is bij Lidl zowel online als offline te gebruiken. Qua mogelijkheden is het uitgebreid en zal vrijwel iedereen zich hier uitstekend mee kunnen redden.

Hebben we geen verbeterpuntjes? Toch wel: eigenlijk is het vreemd dat dit pakket nog steeds geen integratie heeft met Social Media als Facebook.

 

Lidl Fotoalbum test: kwaliteit

Kwaliteit is het gebied waar Lidl dit jaar het verschil maakt ten opzichte van vorig jaar. Ons panel is namelijk over de hele linie tevreden. De afwerking van het boek is netjes, de binding ziet er goed uit en de kleuren op de kaft zijn meer dan voldoende. Ook de kleuren van de individuele pagina’s in het boek zien er over het algemeen goed uit.

Er zijn een paar foto’s met daarop personen, waarvan de kleuren van huidstinten iets minder zijn in vergelijking met andere aanbieders. Maar dat doet weinig afbreuk aan het boek. Wat kwaliteit betreft valt Lidl net buiten de top 10, op de 11e positie.

 

Levertijd:

Onze boekbestelling bij Lidl ontvangen wij na 7 dagen (5 werkdagen) thuis. Dat is op zich prima, maar er zijn zeker 15 andere aanbieders die sneller zijn.

 

Service:

Service bestaat voor ons uit meerdere onderdelen. Namelijk de klantenservice, maar ook de diverse opties die op de website worden aangeboden. De klantenservice van Lidl reageert binnen een werkdag op onze vragen en dat is wat we ook mogen verwachten van een fotoalbum leverancier. Qua andere service-opties is er nog een wereld te winnen voor Lidl. Zo biedt men bijvoorbeeld geen fotoalbum cursussen, is er geen mogelijkheid om barcodes en logo’s te verwijderen uit het boek en kunnen we ons fotoboek niet als cadeau laten inpakken.

 

Conclusie:

Lidl maakt een flinke sprong vooruit ten opzichte van vorig jaar en eindigt op een knappe 8e positie. Dat heeft men te danken aan een redelijk goede kwaliteit, een sterk verbeterde software, maar ook goede prijzen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tips Fotoalbum maken
Average rating:  
 0 reviews
  • Kwaliteit 74,9% 74,9%
  • Prijs 90% 90%
  • Software 87% 87%
  • Levertijd 80% 80%
  • Service 57% 57%

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.