Hetfotoalbum fotoboek: goedkope fotoboeken!

Hetfotoalbum deur

Hetfotoalbum is een nieuwkomer in onze test. Men is een onderdeel van en/of laat haar boeken maken bij Gigaprint, het moederbedrijf achter MyPhotofun. Men pretendeert de goedkoopste leverancier in de markt te zijn. Dat is natuurlijk altijd nog maar de vraag en zeer afhankelijk van het product dat je kiest, maar eerlijk is eerlijk: als wij alle prijzen van de fotoboeken en aanbieders met elkaar vergelijken, dan is het Hetfotoalbum fotoboek voor de meeste boeken inderdaad de goedkoopste aanbieder uit onze test. Wel vinden we de website onduidelijk en is men niet transparant over meerprijzen voor bijvoorbeeld hoogglans papier of betalingsmogelijkheden.

 

Assortiment Hetfotoalbum

Wat voor ons een nadeel is, is het beperkte aantal formaten fotoboeken. Zo kan je bijvoorbeeld geen 36×30 staand of liggend fotoboek bestellen en heeft men maar voor één fotoboek de optie om een platliggende uitvoering te kiezen.Hetfotoalbum molen

Net als bij MyPhotofun wijken de formaten fotoboeken af van de meeste andere aanbieders. De boeken zijn over het algemeen net iets groter, wat natuurlijk leuk is, maar minder praktisch als je in je kast altijd hetzelfde formaat fotoboek wilt hebben staan.

 

Software

De software van MyPhotofun, die dus ook door Hetfotoalbum gebruikt wordt, is op zich een prima pakket met de meest belangrijke opties. Het aantal lay-out mogelijkheden is goed en ook kan je foto’s in beperkte mate bewerken. Wat wij echter een nadeel vinden is dat de software alleen beschikbaar is voor Windows en niet online of voor Mac beschikbaar is. Gelukkig kunnen wij zelf op onze Mac ook Windows draaien, maar dat geldt vast niet voor iedereen. Daar ligt nog een behoorlijke verbeterkans.

Hetfotoalbum achterkant

Levertijd Hetfotoalbum fotoboek

De levertijd van het door ons bestelde Hetfotoalbum fotoboek is goed. We bestelden begin november ons fotoboek en ontvingen deze na 5 (week)dagen in huis. Netjes ingepakt.

 

Kwaliteit Hetfotoalbum fotoboek

Hetfotoalbum binding

De afwerking aan de binnenkant kan beter. Linksboven laat het binnenwerk al weer los.

De kwaliteit van het fotoboek van Hetfotoalbum is redelijk te noemen.Blijkbaar gaat er iets niet helemaal lekker in de productie, want net als bij MyPhotofun en Blokker (die allemaal afdrukken bij Gigaprint in Almere) laat de binnenkant van de fotoboeken enigszins los bij de binding. Dat is jammer, want de zwarte binnenkant geeft het boek een mooie uitstraling. Sommige foto’s komen bij Hetfotoalbum minder goed uit de verf als bij andere aanbieders. Dat lijkt met name bij de wat rodere kleuren te zijn.

 

Service

De service van Hetfotoalbum is oke, maar kan beter. Er zijn voldoende betaalmogelijkheden, maar qua bereikbaarheid en ondersteuning valt er nog wel een slag te slaan. Zo kan je bijvoorbeeld niet via chat contact opnemen en als we via mail contact zoeken, dan duurt het bij één van de verstuurde e-mails bijna 3 dagen voordat we reactie krijgen.

Conclusie Hetfotoalbum fotoboek

Ben je op zoek naar een goede prijsvechter die een goedkoop fotoboek levert tegen een redelijk goede kwaliteit? Dan zit je bij Hetfotoalbum goed. Start nu meteen met het maken van je fotoboek bij Hetfotoalbum.

[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.