Een Fotogoed fotoboek maken: dicht bij de 1e plek

Fotogoed is inmiddels een vaste waarde in de top van onze fotoalbum vergelijking. De vele positieve reacties van klanten op onze review van vorig jaar lijken dit dan ook te bevestigen. Dit jaar consolideert men de twee plek.banner fotogoed

Ten opzichte van vorig jaar zijn er eigenlijk niet heel veel zaken veranderd. De openstaande punten waardoor Fotogoed vorig jaar niet de eerste plaats behaalde heeft men ter harte genomen. fotogoed fotoboek makenZo heeft men gedurende het jaar een online fotoalbum cursus ontwikkeld, waarmee nieuwe gebruikers via Youtube kunnen leren werken met de fotoalbum software. De prijsstelling is gelukkig niet veranderd, want Fotogoed blijft één van de goedkoopste aanbieders in de fotoalbum vergelijking 2014. Waarom dan niet de 1e plek als men beter is op kwaliteit en prijs dan Fotofabriek? Fotofabriek scoort net iets beter op een paar serviceaspecten, (o.a. chat en levertijden) en heeft de Mac software (beta-versie) al online.

Software Fotogoed

De software van Fotogoed is bijzonder uitgebreid, maar daarmee soms ook wat lastiger en minder intuïtief dan bijvoorbeeld de CEWE (Pixum, Fotoalbum.nl) of Albumprinter (Albelli/Hema) software. Voor de consument die alles uit het fotoboek maken wil halen is deze aanbieder echter absoluut een aanrader. Op het gebied van fotobewerking en tekstbewerking levert geen enkele aanbieder een betere prestatie. Daarnaast is men samen met Blurb  één van de weinige aanbieders die een integratie met Adobe Lightroom levert. Voor de starter op het gebied van een fotoboek maken kan de software echter wat overweldigend zijn. Een aantal van onze panelleden vonden de software daarom wat minder gebruiksvriendelijk.

De beste kwaliteit voor fotoboek maken

Was Fotogoed vorig jaar al de beste op het gebied van kwaliteit, ook dit jaar is het Fotogoed fotoboek qua kwaliteit een absolute topper. fotogoed fotoboek makenWij lieten een fotoboek maken met foto’s van een vakantie en bestelden deze bij Fotogoed. Nadat wij het fotoboek ontvingen lieten we deze beoordelen door ons reviewpanel. Natuurlijk samen met alle andere fotoalbums die we maakten. Zij bekeken de betreffende fotoboeken en oordeelden dat het Fotogoed fotoboek kwalitatief de beste was.

 

Levertijden en service

Heb je ervoor gekozen dat je jouw fotoboek wilt maken bij Fotogoed, dan kan je er gerust op zijn dat je een uitstekend fotoboek in huis ontvangt. Je moet er waarschijnlijk wel even op wachten. De drukkerij van Fotogoed staat in Duitsland en het duurt een paar dagen langer voordat je jouw fotoboek in huis hebt. Bij de twee fotoboeken die wij afgelopen jaar bestelden duurde het in totaal 5, respectievelijk 7 werkdagen.

Ook hebben we het afgelopen jaar weer een aantal mails naar Fotogoed gestuurd om te testen hoe snel en correct met een antwoord gaf op de gestelde vragen. Dit beviel ons bijzonder goed. In alle gevallen kregen we snel een uitgebreid antwoord.

De kwaliteit en de combinatie met de lage prijs maakt dat Fotogoed één van de beste aanbieders in onze fotoalbum vergelijking 2014 is en wat ons betreft nog steeds de beste prijs-kwaliteitsverhouding levert.

 

Bekijk reviews van klanten of laat zelf je review over een Fotogoed fotoboek achter. Wij controleren alle reviews bij de betreffende aanbieder.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fotogoed
Average rating:  
 65 reviews
by Anonymous on Fotogoed
Top!

Al jaren maak ik fotoalbums. Sinds 2015 ben ik overgestapt naar Fotogoed. Bij fotogoed kan je al je inspiratie en creativiteit kwijt. Het is leuk om een bijzonder fotoboek te maken. Bij fotogoed kan je spreken over een kunstwerk. Het werken met de software is makkelijk. Het biedt tegelijkertijd eindeloos veel mogelijkheden. Voor zowel de beginner als iemand die heel veel wil met de software is Fotogoed aantrekkelijk. Het maken van het boek is voor mij al genieten. De service van fotogoed is meer dan goed. Vragen worden zeer snel beantwoord en de extra service is groot, mocht er zich een probleem voordoen.

by Anonymous on Fotogoed

Ik ben al 4 jaar een klant van Fotogoed.nl en ondertussen ben ik ook een klant van Kruidvat en van Webprint geweest, gewoon om de servies te kunnen te vergeleken. De Fotogoed klantenservies is de beste voor me want ik ben altijd zeker dat daar krijg ik een persoonlijke servies en zij doen voor hun klanten noch meer dan in de boekje staat. Zoiets kon ik nergens vinden eerlijk gezegt.Ik zie ook als een grote troef van Fotogoed de prijzen voor fotoboeken die veel, veel lager dan bij de andere firmas.De laatste keer in Februari heb ik binnen 3 dagen mijn grote fotoboek al klaar terug gekregen vanaf Nederland en dat te vergeleken met 8 dagen wachttermijn bij mijn vorige bestelling in December bij Kruidvat in Belgie. De fotoboeken te maken is een creativiteit en het kwaliteit van een boek is voor 90% ook afhangelijk van eigen talent en geduld van de klanten. Ik denk dat de Fotoboek klantenservies die 100% helpt ons te bereiken.

by Anonymous on Fotogoed

Jaren lang samengewerkt met spector. Toen ze overgegaan zijn naar Smartfoto is de kwaliteit enorm achteruit gegaan. Nu heb ik van mijn hart een steen gemaakt en spector vaarwel gezegd en overgegaan naar Fotogoed ( aangeprezen door deze site ). Ik heb er geen spijt van, integendeel : Topkwaliteit, zowel de afwerking, de software , de kleuren...noem maar op, prachtig !

by Anonymous on Fotogoed

Ik heb reeds meerdere albums laten uitprinten bij verschillende firma’s. ik was tevreden en toch is het telkens bij één album gebleven. Toevallig vond ik FotoGoed en die suggestieve naam sprak mij meteen aan en ik heb het erop gewaagd; en of het meegevallen is! Ik heb reeds drie albums laten maken en genoot met grote bijval. Twee nieuwe grote albums liggen op tafel.

Tot mijn grote verrassing is er een menselijk en warm contact gegroeid, wat ik bij geen enkel van de vorige uitgevers heb gevonden. Ik kon mijn bedenkingen en vragen voorleggen en per mail bespreken. Daarvoor mijn beste dank en dat is voor mij ook doorslaggevend om het bij FotoGoed te houden.

by Anonymous on Fotogoed

We zouden een fotoboek maken als afscheids kado voor onze baas. Het moest dus super zijn. Had dit nog nooit gedaan. Dankzij de hulp van de geduldige medewerkers en de handleiding is dit vlot verlopen. De kwaliteit is fantastisch, ik doe dit nog en kan het iedereen aanraden!!!

by Anonymous on Fotogoed

Zeer tevreden over Fotogoed! Perfecte communicatie gehad met de klantenservice, die ons de beste korting gaf voor onze bestelling én vervolgens hun best deden de bestelling enkele dagen voor kerst toch nog in orde te maken! Ze kwam ruim op tijd toe bij ons in perfecte staat!

by Anonymous on Fotogoed

Zeer vlot verlopen en tiptop in orde... zoals gewoonlijk.

by Anonymous on Fotogoed

Fijn dat er gelijk op mijn mails gereageerd werd en mijn fotoalbums met spoed toch nog voor de kerst binnen waren. Prima service en de fotoboeken zijn prachtig voor een zeer redelijke prijs.

Enige opm: de actie van 3=2 werd niet automatisch verwerkt bij de bestelling (ik bestelde 3 albums). Maar na een mailtje werd dat gelijk geregeld.TOP!

by Anonymous on Fotogoed

T.b.v. een fotoboek voor ons 50 jarig bruidspaar, is ons verzoek op een professionele wijze met persoonlijke aandacht behandeld. Met als resultaat een geweldig fotoboek en nog belangrijker: een stralend 50 jarig bruidspaar die het fotoboek koestert. Bedankt! Speciale dank aan Meriam en Eric.

TOP service, prima kwaliteit.

by Anonymous on Fotogoed

We hadden voor Fotogoed gekozen om album te bestellen, op basis vanandere positieve reviews. Techniek voor opmaak album en de kwaliteit vanhet album zijn uitstekend. Maar er is meer: de levering moest vrij snel gebeuren en ook dat is gelukt. Bovendien verliep de communicatie hierover zeer goed.eenaanrader.

by Anonymous on Fotogoed

Heb als eerste mijn buurvrouw geholpen met haar fotoboeken en daarna een foto op canvas besteld voor mezelf om kado te geven...Deze was prachtig..

Daarna begonnen fotoboeken te maken voor mijn 2 zoons..fotodesigner is een duidelijk programma en zeer prettig om mee te werken...De levering was grandioos snel...Wat zien de boeken er mooi uit...Ook de foto's die een slechte resolutie hadden zijn er mooi in gekomen....Fotogoed bedankt voor de mooie boeken en de snelle service....Gaan zeker meer bij jullie bestellen..Wens jullie hele Fijne Feestdagen en een goed 2015...

by Anonymous on Fotogoed

Snelle reacties van de klantenservice. Ik had het boek echt voor een bepaalde gelegenheid nodig. Er leek steeds iets fout te gaan bij het uploaden daarom een paar keer de klantenservice gemaild. Door Sinterklaas waren ze een avond niet te bereiken en was ik bang dat ik daardoor het boek niet op tijd binnen zou krijgen. Onnodig want het was er eerder dan ik had verwacht. Helemaal top! En prima kwaliteit. Duidelijke handleidingen beschikbaar om alle mogelijkheden te kunnen benutten.

by Anonymous on Fotogoed

Aangezien mijn voorkeur naar een platliggend fotoboek uitgaat, heb ik al een paar maal voor een goedkoper platliggend album gekozen: het spiraalalbum A4, met de optie De LUXE glans. 120 prachtige pagina's. Vooral de optie: foto verbeteren in het programma is geweldig. Het laat je foto's stralen!

Alleen zou de spiraal iets groter van doorsnee mogen zijn, aangezien 120 pagina's niet helemaal goed afgedekt worden door de coverpagina's (of de coverpagina's een paar milimeter groter maken. Ik heb dit fotogoed al eens doorgegeven, toen tijdens verzending een kleine beschadiging ontstaan was.

Ik kon het boek terugsturen om het opnieuw af te laten drukken. Regelmatig leuke kortingsacties.

Er blijkt altijd iemand per mail te bereiken als je vragen hebt.

Een echte aanrader.

by Anonymous on Fotogoed

Ook nu weer kwam ik in tijdnood. Een album van 80 pagina's maken is veel werk! Daar ik het album wilde gebruiken als cadeau op een feestje, hulp gevraagd aan het Fotogoed Team. Snel antwoord terug dat ze gingen proberen mijn order er op tijd doorheen te krijgen. Ook s'avonds laat krijg je nog antwoord. Fantastisch!. Op maandag bestelling geplaatst en op donderdag kwam de bestelling binnen. De kwaliteit van de hoogglans uitvoering is schitterend. Zonder meer aanbevolen. Miriam Cees, dank dank! Rob

by Anonymous on Fotogoed

Om de kwaliteit van mijn fotoalbums te kunnen vergelijken heb ik deze keer een fotoalbum van 30x30 cm bij Fotogoed besteld. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, het fotoboek is erg mooi geworden: de kleuren zijn heel goed weergegeven, de afdruk is verfijnd, het standaard papier heeft een mooie zijdeglans, de inbinding is goed, en de vragen die ik in het begin nog had zijn heel plezierig beantwoord. De software is snel en eenvoudig te gebruiken. Kortom bij Fotogoed krijg je een prachtig fotoboek thuisgestuurd.

by Anonymous on Fotogoed

Een oplage van 80 stuks was een hele klus. Daarbij is er vanuit fotogoed prima ondersteuning geleverd: meedenken, oplossingsgericht, altijd bereikbaar en aanspreekbaar. Het resultaat mag er zijn. Ik heb 80 zeer positieve reacties gekregen, ook over de kwaliteit van het fotoalbum.

by Anonymous on Fotogoed

Ik ben erg tevreden over Fotogoed, een echte aanrader!De kwaliteit is super. De foto's worden helder afgedrukt, dikke/stevige pagina's, duidelijke tekst etc.De software is gemakkelijk in gebruik en biedt voldoende opties om je eigen creativiteit naar voren te laten komen.Ook de prijs valt bij Fotogoed vergeleken met andere aanbieders mee. Het blijft prijzig om een fotoboek te maken, maar met deze kwaliteit is het de prijs meer dan waard.Tot slot ben ik ook tevreden over de service van Fotogoed. Snelle reacties gehad op mijn emails en netjes geholpen.

by Anonymous on Fotogoed

Als zeer veeleisende klant koos ik voor mijn derde album weer voor een Hardcover XXL liggend album met vlakliggende binding (met op elke pagina een zwarte achtergrond en zwarte schutbladen voor en achter). Het kost iets meer maar het eindresultaat mag gezien worden.Eens je de zeer uitgebreide software onder de knie hebt kom je tot een werkelijk schitterend resultaat.

Ik kreeg steeds een zeer vriendelijk en professioneel antwoord op de door mij telefonisch of per mail gestelde vragen en ben dan ook vanaf nu een vaste klant bij Fotogoed.

Ik zou echt niet weten waarom ik ergens anders zou gaan voor het maken van een volgende fotoboek.

by Anonymous on Fotogoed

Ik was wat laat met het indienen van mijn album en moet zeggen dat fotogoed.nl echt moeite heeft gedaan om mijn album op tijd te krijgen. (er was ook nog een technisch probleem bij de drukker ) Ik kon via mails tot s'avonds laat converseren met fotogoed.nl om tot snelle oplossing te komen om toch nog deze album te kunnen ontvangen voor mijn familiefeest. Ik was versteld van hun snelheid.En, het resultaat was héél mooi. Ik blijf fotogoed.nl (ver)trouw.

bedankt

by Anonymous on Fotogoed

Met hulp van de gebruiksvriendelijke en zeer uitgebreide software kwam ik tot een schitterend eindresultaat. Bij het eerste album waren de foto's niet perfect afgedrukt. Heb dit per mail laten weten. Na het beschrijven en het doormailen van enkele minder gelukte afdrukken kreeg ik enkele dagen later een nieuw album toegezonden van onberispelijke kwaliteit.

by Anonymous on Fotogoed

Een fijn programma om mee te werken, zeer snelle reactie per mail, mooie afwerking van het boek, snelle levertijd. Al met al een tevreden klant.

by Anonymous on Fotogoed

Tot mijn verbazing werd een vraag, op zondag gesteld, nog diezelfde avond beantwoord.

Vlot geleverd en prachtig van kwaliteit. Het "de luxe matte papier" is een aanrader.

Software is, na enige oefening, goed mee te werken.

by Anonymous on Fotogoed

Fantastisch om te ervaren als het resultaat van jouw eigen creatie de verwachtingen overtreft!

Dit boek zegt zoveel meer als enkele plaatjes...ik verheug me op mijn volgende album!

by Anonymous on Fotogoed

Voor het eerst een maxi XXL fotoboek laten maken met 160 pagina's.

Kwaliteit super.

Mooi uitgevoerd , mooie kleuren.

Levertijd 3 dagen en netjes afgeleverd.

Veel mogelijkheden om een prachtig boek te maken.

Zelfs de foto's kunnen nog verbeterd worden met de druk op 1 knop.

Klantenservice krijgt van mij ook een compliment.Volgende boeken ga ik daar zeker laten maken.

ook de pris goed.

20 procent korting gehad ( aktie)Wil je een boek laten maken..............daar laten doen.

by Anonymous on Fotogoed

Had tijdens het maken een vraag die heel snel werd opgepakt zodat ik weer verder kon. Eindresultaat is een prachtig boek geworden. Super tevreden over service, snelheid en kwaliteit.

by Anonymous on Fotogoed

In één woord SUPER!!

Het boek is erg mooi geworden, zelfs de foto's die matig waren en met de mobiel gemaakt waren zijn er goed uitgekomen!

Wat ik fijn vond is dat er geen lelijke barcode op je kaft staat en dat je verschillende mogelijkheden hebt om je foto erop te zetten.

De service was voor ook super ik kreeg snel reactie.

Fotogoed is zeker een aanrader!

by Anonymous on Fotogoed

Op zondagmiddag contact per email, woensdag 2 speciale fotoboeken al in huis voor een nette prijs. Kwalitatief zeer goed en snelle communicatie. Kon ook in PDF vorm aanleveren. Voor herhaling vatbaar!

by Anonymous on Fotogoed

Voor de vierde keer een boek besteld bij Fotogoed en opnieuw een schitterende ervaring:

- kwaliteit van afwerking is TOP;

- vlotheid waarmee je een eigen creatie kan maken;

- Snelheid en responstijd bij vragen en/of aanpassingen is zeer snel. (gevraagde aanpassing moest om 21h binnen zijn ; ik was te laat want was 21:30 en toch werd de aanpassing nog die avond doorgevoerd. Waar krijg je dit gedaan !

- snelheid van leveren: 3 dagen. SuperDank aan het ganse fotogoed team !!

by Anonymous on Fotogoed

3 foto boeken besteld bij Fotogoed. ik vond de software erg duidelijk, de mogelijkheden meer dan voldoende, en de kwaliteit erg goed. Ook bij andere aanbieders wel eens een fotoboek gemaakt, maar tot op heden bij Fotogoed de beste kwaliteit ontvangen!

ik heb een MAXI Hardcover A4 staand gekocht.

by Anonymous on Fotogoed

Fotogoed levert in mijn ogen de beste prijs / kwaliteit verhouding.

Ook de service was zeer goed!

Ik zal daarom fotogoed aanbevelen bij familie en vrienden.Doe zo verder!!!

by Anonymous on Fotogoed

Voor mijn moeder haar 60e verjaardag wilde ik graag een mooi boek met van alle dierbaren een klein stukje over haar en een foto. Doordat ik niet alles op tijd had binnengekregen, was een fotoboek bestellen bijna onmogelijk. Door de topservice van Fotogoed (Cees) heb ik het nog op tijd binnen gekregen ondanks de late bestelling. De kwaliteit was super! Fotogoed heeft echt laten zien wat service is en dat zie je nog zelden ergens. We waren al klant en ik blijf voortaan bij Fotogoed bestellen! - Ninja

by Anonymous on Fotogoed

De fotoalbums zagen er prima uit, zeer goede kwaliteit. Bovendien waren ze binnen enkele dagen geleverd! Zeer tevreden

by Anonymous on Fotogoed

Op aandringen van de kinderen en nog meer van de kleinkinderen, mijn eerste fotoboek. Het was een denderend succes voor hen. De afwerking was perfect en alles was binnen redelijke termijn bij ons geleverd. Ik ben nogal actief met grafische programma's en vond fotodesigner een prima tool voor de aanmaak van een album. In meerder opzichten sluit het aan bij de methodieken van professionele lay-out programma's zoals o.m. CorelDraw.

by Anonymous on Fotogoed

Het moest snel, het moest mooi en het moest goed en Fotogoed deed het precies zo. We hadden voor een commerciele presentatie 10 boeken nodig en zonder de inzet van fotogoed was het nooit gelukt dit op tijd en zo fraai geregeld te krijgen. Niets dan lof en pluimen dus.

by Anonymous on Fotogoed

Top service, super mooie kwaliteit! Maandag avond laat besteld, mail gestuurd of ik het uiterlijk die maandag erop kon ontvangen, wat denk je, donderdag toen ik thuis kwam had ik ze in de brievenbus :-))) Complimenten en een dikke pluim!

by Anonymous on Fotogoed

september 2014: Heb voor het eerst een fotoboek gemaakt en dat is goed gelukt, ben heel blij met de kwaliteit van de foto's en de hulp die ik kreeg van Fotogoed! Daarom schrijf ik deze review: ik wil Fotogoed graag aanbevelen.

by Anonymous on Fotogoed

Een fotoboek ter gelegenheid van een afscheid bevatte bijdragen van veel collega's. Veel komt dan op het laatste moment en dus werd het resultaat ook pas laat (3 dagen voordat het klaar moest zijn) voor productie ingediend.

De service was geweldig: aandacht voor de kwaliteit en tegelijk zeer veel medewerking om de deadline te halen. Het boek was op tijd klaar, zag er heel erg mooi uit en de ontvanger had niet blijer kunnen zijn met de warme persoonlijke inhoud.

Samen met de gebruikersvriendelijke software was fotogoed voor mij een ontdekking. Ik heb alleen maar zeer positieve ervaringen.

by Anonymous on Fotogoed

Eind augustus weer een fotoboek(8ste) aangekregen: alles piekfijn afgeprint, zelfs de kleuren waren identiek aan mijn in juli bestelde album. Ik kies telkens voor het Maxi Album met spiraal en als optie deluxe mat papier.

Fotogoed is voor mij de beste keuze: prima kwaliteit van de afgedrukte foto's, aangename dikte van papier (deluxe mat), en absoluut de laagste prijs. Verder persoonlijke hulp bij vragen per email, snel en afdoend.

Enkel nog verbetering mogelijk bij het maken van het album: meer sjablonen aanbieden per hoeveelheid foto's.

Voor mij absoluut nummer 1.

by Anonymous on Fotogoed

Voor het eerst zaken gedaan met Fotogoed omdat ik een absoluut topresultaat nodig had voor een Zwart-Wit fotoboek. En ik kan niet anders zeggen dan dat het resultaat echt geweldig is. De kwaliteit is top. Ook de persoonlijke service in de communicatie is echt goed. Belangrijk pluspunt is dat je voordat het drukproces begint nog een link aangeboden krijgt om alles te checken. Precies op tijd daarom nog een storend foutje ontdekt zonder tijd- en kostenverlies.

Volgende bestelling gaat weer naar Fotogoed!

by Anonymous on Fotogoed

Ik ben een zeer tevreden klant!!!

Gemakkelijk programma om mee te werken, vriendelijke persoonlijke aanpak en schitterend resultaat!

Kortom, een aanrader voor wie nog twijfelt!

by Anonymous on Fotogoed

Ook ons tweede Fotogoed boek (liggend A4, Deluxe glans papier) is weer briljant. Super service, een correctie kon op laat moment nog worden verwerkt, en snel bezorgd. Ik zoek niet meer verder en blijf bij Fotogoed!

by Anonymous on Fotogoed

Het maken van het foto-album gaat uitstekend. de software werkt goed. Ook de bewerkingstools zijn behoorlijk uitgebreid. Er kan iedere keer vergeleken worden met de oorspronkelijke situatie. Ook heel plezierig is dat de medewerkers per bestelling kijken wat de beste kortingsmogelijkheid is. De kwaliteit van de afdrukken is zeer fraai en kwam goed overeen met het beeld dat ik voor ogen had. Dat alles binnen een week na bestellen binnen is, is heel plezierig.

by Anonymous on Fotogoed

Heb reeds mijn 7de Maxi-album met spiraal besteld. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de fotoafdrukken en over de kwaliteit van het papier: ik koos deluxe mat voor familiefoto's en glanspapier voor mijn reisreportages. En bij die kwaliteit hoort nog een zeer interessante prijs, je vind nergens beter! Ook een pluspunt is het snel en accuraat antwoorden bij hulpvragen via e-mail.

Er is nog 1 punt dat kan verbeterd worden: ik had graag meer keuze in de voorgestelde layouts. En indien mogelijk ook een coherente en afwisselende layout die voor een heel fotoboek kan gebruikt worden. Met bepaalde lijnen die op elk blad terugkomen, maar toch een andere indeling hebben. Nu ben ik verplicht om zelf layouts te maken en dat is toch tijdrovend. Maar al bij al een héél tevreden Fotogoedklant!

by Anonymous on Fotogoed

Deze maand fotoalbum laten maken bij fotogoed. De kwaliteit is zeer goed en goede klantenservice. Ik zal zeker opnieuw een beroep doen op Fotogoed voor het maken van mijn volgende fotoalbum!

by Anonymous on Fotogoed

Algemeen tevreden over de site, software en klantendienst. Had wat problemen met eerste boekje, maar deze werden direct opgelost. Erg blij hulp gekregen te hebben voor mijn eindwerk 😉

by Anonymous on Fotogoed

Snelle service en goede kwaliteit!

In 2012 een fotoalbum laten maken, eerste boek was helaas niet van goede kwaliteit (bladen lieten los) maar 1 telefoontje en een nieuw album kwam kostenloos onze kant op.Deze maand drie nieuwe fotoalbums gemaakt en besteld bij fotogoed, mijn oordeel: Perfecte kwaliteit en super snelle service! Fijn programma om het fotoalbum te maken, goede controle door fotogoed en indien nodig advies, zeer toegankelijke klantenservice. Kortom voor een goede kwaliteit fotoalbum met indien nodig goede klantenservice; ga naar Fotogoed!

by Anonymous on Fotogoed

Een fijne ontdekking: gebruiksvriendelijke tool, duidelijke website, zeer snelle levering en bovenal een heel mooi resultaat!

by Anonymous on Fotogoed

Voor het eerst een fotoboek laten maken en het resultaat is werkelijk super!Iedereen die het ziet is laaiend enthousiast.

Ook de service na verkoop, benodigd vanwege mijn eigen domme fout door het niet maken van een back-up, is super!

Volgende boek is in de maak en komt zeker weer bij Fotogoed vandaan!

by Anonymous on Fotogoed

Zeer goede service, bedankt voor de persoonlijke aanpak en hulp. Was een spoedopdracht, zeer goed afgehandeld en het was op tijd! Mooi boek geworden!

by Anonymous on Fotogoed

Het was weer even geleden dat ik nog een fotoalbum gemaakt had. De firma waar ik vroeger mee werkte is er niet meer, dus ben ik op zoek gegaan naar een andere leverancier, kwam zo bij FotoGoed terecht. Toevallig moest ik 3 albums maken, en er was juist een actie 3 voor de prijs van 2. Met een beetje tijdsdruk ben ik eraan begonnen. Software is duidelijk en niet moeilijk, met tips waar het anders fout kan gaan. Het resultaat was zeer mooi. Snelle levering, goede kwaliteit, een aanrader!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 56 reviews
by Anonymous on Fotogoed

Ik moest/mocht vorig schooljaar het jaarboek maken voor onze laatstejaars. Zonder enige ervaring in fotosoftware had ik toch een heel mooi resultaat. Dankzij de gebruiksvriendelijke designer en de top-service (veel kunst -en vliegwerk door late bestelling en grote oplage)is alles helemaal in orde gekomen. Een aanrader!!

by Anonymous on Fotogoed

Dit is de beste fotocentrale die ik tot op heden heb gebruikt. De foto's zijn van perfecte kwaliteit, zeker als je de foto's laat afdrukken op hoogglans papier, een prachtig perfect resultaat.De klantenservice is super. Er wordt binnen 24 uur gereageerd op vragen en opmerkingen. Door een eigen fout was mijn fotoalbum beschadigd. Fotogoed heeft het album voor een zeer klein bedrag gerepareerd. Daarbij hebben ze ook de portokosten op zich genomen.

Klasseservice!

by Anonymous on Fotogoed

Wij zochten naar de mogelijkheid om een A4 spiraal album te maken en vonden dit bij Fotogoed. Het downloaden van het programma ging prima, en het gebruiksgemak was groot. Ik genoot van de vele mogelijkheden en het resultaat was prachtig! Zeer goede service, prima en snel, vriendelijk emailcontact. We komen zeker terug!

by Anonymous on Fotogoed

Bij Fotogoed twee liggende A4 fotoalbums besteld. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit, de albums zijn erg mooi geworden. Verder een hele goede services, de medewerkers zijn erg behulpzaam en nemen ruim de tijd je te helpen en tips te geven. Verder heeft fotogoed een goed ontwerp programma, helaas alleen nog geen programma beschikbaar voor de Mac. Echt een aanrader!

by Anonymous on Fotogoed

Afgelopen maand heb ik een A3 verjaardagskalender besteld. Omdat ik deze in InDesign gemaakt had wilde ik weten welke PDF instellingen ik moest kiezen. Dit werd vriendelijk via email beantwoord door de klantenservice. En heel makkelijk is de redelijk grote PDFfile via WEtransfer naar de klanten service gegaan, gechecked en een week later ontving ik een prachtig exemplaar. Precies zoals ik het ontworpen had met prachtige kleuren en op kwalitatief papier.

Super tevreden dus en meteen anderen aangespoord om ook bij Fotogoed te bestellen. Mijn volgende bestelling staat al klaar: uitnodigingen voor het lentefeest van de dochter met weer een eigen ontwerp.

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.