Fotogoed, betrouwbaar en altijd goed

Zeg je Fotogoed, dan zeg je een prima prijs-kwaliteitsverhouding met een uitstekende service. Dat is tenminste onze ervaring en dat is ook wat wij terugkrijgen van bezoekers van onze website. Niet voor niets zijn er talloze positieve ervaringen dieFotogoed met ons gedeeld worden. Ook in de fotoalbum test 2016 bewijst Fotogoed weer dat men een uitstekende keuze is. Men eindigt na Fotofabriek op een knappe tweede plek.

 

Assortiment

Fotogoed biedt, naast talloze fotoproducten ook een ruim aantal fotoboeken. Niet alleen qua formaten, maar ook met verschillende diktes. Zo kan je enorm voordelig een extra dik maxi fotoboek maken. Van alle 30 geteste aanbieders is Fotogoed het bedrijf dat de meeste keuze biedt. Men kan alleen (nog) geen 21×21 layflat fotoboek bieden.

Prijs

De prijs van de Fotogoed fotoboeken is goed te noemen. Natuurlijk zijn er altijd prijsvechters zoals Hetfotoalbum die goedkoper zijn. Maar het merendeel van de aanbieders in onze test is duurder dan Fotogoed. De beste deal maak je op de grote formaten fotoboeken, 36×30 staand en liggend. Bij deze fotoboeken behoort men tot de goedkoopste aanbieders.

Fotogoed molen

Software

Evenals vorig jaar kunnen we niet anders dan tevreden zijn over de software van Fotogoed. Deze is beschikbaar voor Windows en Mac en is bijzonder uitgebreid te noemen. Zeker wanneer je de expertmodus aanzet kan je zowel op fotobewerking, als op tekst en opmaak veel extra’s toevoegen aan je fotoboek. Een verbeterpuntje zit nog op het aantal lay-outmogelijkheden. Waar een andere aanbieder er met dezelfde software een kleine 200 heeft, houdt het bij Fotogoed op bij iets meer dan 30 stuks.

 

Levertijd Fotogoed fotoboekFotogoed deur

Ook de levertijd van Fotogoed is prima te noemen. Wij bestelden een fotoboek en ontvingen deze na 5 weekdagen in huis. Dat is beter dan een groot deel van de andere geteste aanbieders.

Kwaliteit

Op het onderdeel kwaliteit scoorde Fotogoed de afgelopen jaren uitstekend. Het is dan altijd afwachten hoe men het er dit jaar vanaf brengt. Ons reviewpanel is daarin Fotogoed verpakkingenigzins verdeeld. Eigenlijk vind iedereen het fotoboek van Fotogoed kwalitatief goed. De foto’s zijn mooi, de afwerking en de binding zijn netjes. Toch zit er een klein stukje van de kaft niet helemaal goed vastgelijmd aan het binnenwerk. Dat laat een beetje los en maakt dat sommige panelleden Fotogoed net iets lager beoordelen dan bijvoorbeeld Albelli of Bol.com.

 

Service

Op het onderdeel service is Fotogoed een voorbeeld voor menig ander aanbieder. Men is uitermate snel in het reageren op vragen via e-mail en is ook in de weekenden bereikbaar. Qua betalingsmogelijkheden heeft men veel opties en kan er meer dan bij andere gevestigde namen. Wil je een maatwerk product maken, dan denkt men mee en zijn er veel mogelijkheden. Wat ons betreft klasse.

Net zoals vorig jaar biedt Fotogoed je veel waar voor je geld. Je krijgt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en als je er niet uitkomst staat er een goede klantenservice voor je klaar. Maak nu je fotoboek bij Fotogoed

[yasr_multiset setid=0]

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tips Fotoalbum maken
Average rating:  
 0 reviews
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 179 reviews
by Anonymous on Fotogoed
mooi fotoboek

Ik ben erg tevreden met mijn fotoboek van Fotogoed. De foto's zijn mooi en de kaft ook. Het boek kan goed ver opengeslagen worden. De software biedt voor mij voldoende mogelijkheden, al werd deze wel traag nadat ik er veel (grote) foto's in had geladen. De klantenservice is behulpzaam.

by Anonymous on Fotogoed
Sublieme service en topkwaliteit

Reeds enkele malen een bestelling geplaatst van fotoboeken en van wenskaarten. Telkens top kwaliteit en je kan heel creatief jou ontwerp maken. Bij het ontwerpen 1 minpuntje : als je zelf vrij een foto wil plaatsen is het moeilijker om precies uit te lijnen tegenover ander foto's. Ik mis stippellijnen bij de plaatsing.

Verder niets dan lof : goede service, goede prijs,super aanbiedingen. Mails en telefoontjes verlopen heel gemoedelijk, correct en snel. Voor mij heeft Fotogoed een stem gekregen.

Ik ben een tevreden klant.

by Anonymous on Fotogoed
uitstekende service en kwaliteit

Al een 4tal jaar gebruik in Fotogoed en al hun Produkten zijn van uitstekende kwaliteit. Onlangs heb ik voor het eerst hun magazine geprobeerd en het resultaat was super, ook de spiraalalbums zijn mooi en een goedkoop alternatief.

Hun service dienst is heel snel en helpt je onmiddellijk verder bij je vragen

by Anonymous on Fotogoed
Persoonlijke Service & Betrouwbaar

Wij bestellen al tijden fotoboeken bij fotogoed en de producten zijn altijd van goed kwaliteit. De persoonlijke service zorgt ervoor dat we altijd onze bestelling snel binnenkrijgen als dat nodig is. De website is wel wat onduidelijk en het software programma niet het meest gebruikvriendelijke, maar het krijg wel de klus geklaard en het werkt!

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed Tuinposter

Tuinposter besteld voor de zaak, super tevreden, snelle en goede service, goede kwalitei, meer moet dat niet zijn.

by Anonymous on Fotogoed
Gouden Jubileum album

Album goed ontvangen mooi en veilig verpakt, duidelijke info wanneer het in productie gaat en verzonden is ga in de toekomst zeker nog bestellingen doen

by Anonymous on Fotogoed
Het product moet goed zijn

Het team van Fotogoed heeft snel en direct contact (via de mail) met mij als klant. Ik had al goede ervaringen met eerdere fotoboeken van Fotogoed. Helaas waren dit keer niet alle pagina's goed in de rug gelijmd. Na een paar mailtjes over en weer heb ik het boek teruggestuurd en is er een mooi nieuw boek gedrukt. Ik waardeer de klantgerichtheid van Fotogoed zeer. Ze doen er alles aan om de klant een goed product te leveren.

by Anonymous on Fotogoed
uitstekende klantenservice

Uitstekende kwaliteit en uitstekende klantenservice

Ik heb dit keer een ringalbum gemaakt en ben heel tevreden van het resultaat.

by Anonymous on Fotogoed
Niets dan lof voor Fotogoed

Al een hele tijd ben ik klant bij Fotogoed. Onlangs weer een bestelling gedaan 2*4 ofte 8 fotoalbums.

Over heel de lijn ben ik uiterst tevreden.

De kwaliteit van sommige foto’s was niet het van het maar Fotogoed heeft er het best mogelijke van gemaakt.

En dan de levering. Ik bestelde op zaterdag 25februari, op 3 maart ‘s morgens werden de albums bij mij thuis reeds geleverd.

Dat is heel snel.

De weekendformule was ook heel interessant. Komt op regelmatige basis tweemaal per maand terug.

Pol verschuere, Brugge

by Anonymous on Fotogoed
Mooie produkten en ook een zeer goede klantenservice!

Producten zijn erg mooi, ik ben zeer tevreden. Afgelopen keer een productie op hout gehad die -door de gebruikte foto- tegenviel. Na contact met de klantenservice tot een goede oplossing gekomen.

by Anonymous on Fotogoed
Oswald van geboorte tot veertiger

De vejaardagskalender is mooi geworden. Ook het foto-album. Een kritisch punt is, dat het oplijnen van de foto's moeilijk ging. Daar ben ik lang mee aan het puzzelen geweest. Vandaar ik niet voor de 4 sterren ga.

Hopelijk wordt dit in de toekomst beter!

Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Het op de hoogte houden van de producten tussen de bestelling en bezorging was goed! Ze werden gelijk bezorgd met 10 dagen.

Succes verder!

by Anonymous on Fotogoed
TOP!

Al een jaar of zes maak ik al mijn fotoboeken met de Fotogoed software. De software is makkelijk te gebruiken, al ontdek ik toch nog steeds weer nieuwe mogelijkheden (kleine dingen, maar toch). De boeken zijn prachtig, maar misschien wel het allerbelangrijkste: de klantenservice is echt onovertroffen. Binnen de kortste keren is er een antwoord bij vragen of problemen, of concrete hulp. Mijn laatste fotoboek was opeens niet meer compatibel met de software. Geen idee wat er aan de hand was, maar na de nodige inspanningen van de klantenservice (concept via wetransfer naar ze gestuurd, en teruggekregen, en advies over de installatie op mijn computer) kon ik toch weer verder.

by Anonymous on Fotogoed
Top service, goede producten, fijne prijs

Ik bestel jaarlijks 1 of meerdere fotoalbums bij fotogoed en ben keer op keer enorm tevreden over het product, de kwaliteit en vooral de service.- Kwaliteit: stevige albums, tekst en foto's zeer scherp, veel keuze uit extraatjes

- Levertijd: prima

- Prijs: SUPER, regelmatig leuke acties waar eigenlijk altijd voor ieder wat wils bij zit

- Service: meest vriendelijke, snelle en aangename klantenservice waar ik ooit mee in aanraking ben gekomen. Bij vragen en problemen snel en uitgebreid antwoord. (eenmalig wat inkt op de kaft van mijn album gehad en na retourzendig had ik binnen 4 werkdagen mijn album met nieuwe kaft terug in huis)

- Softwaremogelijkheden: zeer ruim! Veel lettertypes, clipart,kaders, ... alles wat ik nodig heb.

by Anonymous on Fotogoed
super kwaliteit

Ben al jaren een zeer trouwe fan van fotogoed. Overzichtelijk fotoprogramma, snelle levering en zeer goede kwaliteit. Fijn is dat ze de mogelijkheid bieden om maxi albums te maken met 160 pagina's, sommige bedrijven bieden dit niet aan.

De kwaliteit van de afdrukken zijn zeer goed als je het bv vergelijkt met de albums van bv de Hema. Levering zeer snel. Albums zijn wel aan de prijzige kant maar als je je abonneert op de nieuwsbrief komen en goede aanbiedingen met kortingscodes voorbij.

by Anonymous on Fotogoed
Topkwaliteit

mooie kwaliteit van alle fotomateriaal die ik tot nu toe bestelde (maxi-fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en kaartspel) goede prijs-kwaliteit verhouding en steeds weer zeer snelle persoonlijke mailservice bij correcties/onregelmatigheden

by Anonymous on Fotogoed
Geweldige service

Na 5 albums besteld te hebben bij FOTOGOED kan ik wel stellen dat de service en kwaliteit zeer goed zijn. Ik ben een meer dan tevereden klant en heb niet de behoefte om te veranderen van leverancier. Dankuwel FOTOGOED.

by Anonymous on Fotogoed
goede service en kwaliteit

Voor deelname aan een kunstbeurs heb ik bij Fotogoed een serie boekjes laten drukken. Omdat de levertijden wegens de Kerst langer waren en de boekjes later dan de beurs dreigden te worden afgeleverd, hebben de medewerkers van Fotogoed er alles aan gedaan om mijn bestelling toch nog op tijd te laten komen. Ik ben zeer blij met deze service geweest. Fotogoed denkt met de klant mee, en de mensen van de klantenservice reageren zeer snel op vragen per mail, zelfs in het weekend en 's avonds laat! De kwaliteit van de boeken vind ik ook erg goed. In het verleden werden de boeken een beetje donker gedrukt, nu echter wat lichter viel mij op.

by Anonymous on Fotogoed
fotoboek

Wij kregen deze week een prachtige fotoboek toegestuurd, met de nodige info voor het openen. Dit is zeer nuttig. Ook de snelle levertijd is een pluspunt voor jullie! Ook is er een zeer goede en snelle communicatie bij fotogoed. Een vraag ivm de lopende kortingen: binnen het uur reeds antwoord! Bedankt, wij bestellen zeker nog een vakantiefotoboek bij jullie! Blijf zo verder doen.

by Anonymous on Fotogoed
top bedrijf

Uitstekende service, erg tevreden over de kwaliteit.

Inmiddels al heel wat fotoboeken naar tevredenheid gemaakt en besteld bij Fotogoed.

by Anonymous on Fotogoed
Verjaardags album

Ik had een fotverslag gemaakt van een verjaardag (90 jarige).En daarvan een fotoboek bij Fotogoed besteld. Netjes op tijd binnen, niets mee aan de hand. Ongeveer een maand later voor kerstmis aan de betreffende persoon gegeven, die er erg blij mee was. Maar dat duurde maar een paar uur, het album viel uit elkaar. Meteen contact gezocht was buiten kantooruren. Maar binnen een uur was er een antwoordt. Alles werd zeer correct geregeld en afgehandeld. Prima service. En prima fotoalbum.

by Anonymous on Fotogoed
prachtig boek!

Het fotoboek, op A-vier formaat, met harde kaft, dat ik bij Fotogoed heb laten maken is echt heel erg mooi geworden. Ik ben hier erg blij mee!

De kleuren zijn goed, de afwerking van het fotoboek heel netjes.

Ik ga zeker hier meer bestellen!

Prima service.

by Anonymous on Fotogoed
Top service en kwaliteit

Als professionele fotograaf laat ik regelmatig boeken drukken bij Fotogoed. Mijn klanten zijn zeer lovend over de kwaliteit (papierkwaliteit, kleuren, afwerking, de vernieuwende flat lay techniek etc.) en zien een duidelijke kwaliteitsverschil tegenover andere grotere spelers op markt.Vorig jaar heb ik o.a. 150 boeken laten drukken voor een commerciële klant in de aviation industrie. Deze boeken worden momenteel nog steeds gebruikt om te geven aan hun zakelijke contacten.Fotogoed is tevens zeer sterk in persoonlijke klantenservice. Ze zijn makkelijk te bereiken en ze nemen helpen altijd verder met al uw vragen.Absolute aanrader voor mensen die kwaliteit belangrijk vinden!Mijn voorkeur: Linnen omslag, flatlay, Mat Deluxe papier, 28 x 33 cm lightroom book

by Anonymous on Fotogoed
Fotogoed, nr.1 in Kwaliteit & Service

Van de consumentenbond kregen wij de naam door van FOTOGOED. Eigenlijk moet men de naam veranderen in FOTOFANTASTISCH. Uit ervaring (Fotoboek aangemaakt ter herinnering aan het overlijden van onze moeder) kunnen wij zeggen, zoek niet verder! De prijs, kwaliteit, mogelijkheden, snelheid, software ... in 1 woord FANTASTISCH. Men komt de afspraken na en de service ligt op een zeer hoog niveau. Veel dank aan Suzanne en Martijn van Fotogoed, men begreep hoe moeilijk en emotioneel het onderwerp was van onze fotoboeken en zij gingen hier met zoveel respect mee om. Dikke pluim aan jullie. M.vr.gr. Fam. J.Timman

by Anonymous on Fotogoed
Fantastische service

2 jaar geleden al eens een boek bij fotogoed laten maken. Na onze vakantie in Toscane wederom een fotoboek gemaakt. programma om t te maken is eenvoudig, ik was aangemeld voor de neiuwsbrief en kon zodioende gebruik maken van een mooie kortingsactie deze maand. na enkele dagen kwam het fotoboek binnen, helaas waren de laatste pagina's niet goed gelijmd, waardoor ze eruit scheurden. Contact gezocht met fotogoed, en meteen goede reactie en nog belangrijker actie. Open en heldere communicatie en enkele dagen later kostelloos een nieuw boek op de deurmat welk goed gelijmd was. Topservice. En uiteraard niet geheel onbelangrijk..prachtig kwaliteit album. Ga hier zeker vaker bestellen.

by Anonymous on Fotogoed
Vakwerk

Na drie albums kan ik alleen de goeie reviews beamen: mooie kwaliteit, correcte service en snelle levering. En niet te streng zijn voor Karin die een foutje maakte.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.