Fotofabriek winnaar fotoalbum test 2016fotofabriek winnaar fotoalbum test 2016

Zoals we op onze homepage al hadden opgeschreven is Fotofabriek winnaar van de fotoalbum test 2013, 2014 en 2015 is ook de winnaar van de fotoboek test 2016 geworden. Onze test is qua criteria weer een stuk uitgebreid, maar dat heeft op Fotofabriek geen negatieve invloed gehad.

Fotofabriek winnaar fotoalbum test 2016 om verschillende redenen:

Fotofabriek onderscheid zich van andere aanbieders door een uitstekende mix van producteigenschappen. Men heeft zeer concurrerende prijzen, levert een uitstekende kwaliteit fotoboek, heeft een uitgebreid softwarepakket, snelle levertijden en een prima (klanten)service.

Prijs Fotofabriek fotoboek:

Fotofabriek achterkant
In onze test hebben wij de prijzen vergeleken van een zestal fotoboeken, met een drietal diktes en daarnaast twee verschillende afwerkingen (lay-flat en hoogglans). Wat daarbij bij Fotofabriek opvalt is dat men qua prijzen niet op kan tegen de absolute prijsvechters zoals Hetfotoalbum, MyPhotofun en Foto.com.

Daarentegen hoeft dat misschien ook niet, want prijs is niet het enige criteria waar wij een fotoalbum aanbieder op beoordelen.

 

Software

De software van Fotofabriek is al jaren éen van de beste uit onze fotoboek vergelijking. Fotofabriek deurNiet alleen is dit pakket verreweg het uitgebreidst qua fotobewerkingsmogelijkheden, het zit ook vol met tal van andere handige snufjes. De software is beschikbaar voor zowel Windows en Mac. Ook online kan je een fotoboekje (social media) maken. Voor de Indesign gebruiker heeft men ook een optie. Het enige nadeel dat wij in de online software zien, is dat Fotofabriek alleen nog maar softcover fotoboeken kan leveren voor mensen die liever 100% online of op de tablet werken.

 

LevertijdFotofabriek binding

De levertijd van Fotofabriek is uitstekend. Wij bestelden al onze fotoboeken in de maandovergang oktober-november en Fotofabriek was met een levertijd van 4 weekdagen een van de snelste aanbieders. Alleen FastFotoalbum was met een verbluffende 2 weekdagen sneller.

 

Kwaliteit

De kwaliteit van Fotofabriek staat buiten kijf. Wij lieten ons panel het fotoboek van Fotofabriek beoordelen samen met de 29 andere boeken. Ons panel was overtuigd. Men levert uitstekend werk en één van de beste boeken uit de fotoalbum test 2016. Ons panel gaf onder andere aan dat de foto op de kaft mooi scherp was en beter dan bij de meeste andere aanbieders. Daarnaast viel het op dat de kleuren echt mooier zijn dan bij bijna alle andere boeken. Enig puntje van kritiek zat op de laatste bladzijde van het fotoboek. Deze was een klein beetje scheef vast gelijmd aan de kaft. Zonde, want anders had men misschien wel als beste op kwaliteit kunnen eindigen.

Service

Fotofabriek biedt haar klanten vele extra’s. Zo kan je op diverse manieren contact zoeken. Niet alleen via telefoon en mail, maar ook via chat en social media. Er zijn online- en fysieke cursussen voor klanten.

Fotofabriek molen

Naast het plaatsen van een bestelling, kan je ook aangeven of je je fotoproduct ingepakt wilt hebben, of je een extra eindcontrole wilt en of je met spoed wilt bestellen (al is de vraag of dit met een levertijd van 4 dagen nodig is). Fotofabriek biedt een groot aantal betalingsmogelijkheden en is daarin flexibeler dan mening ander aanbieder.

Conclusie:

De andere aanbieders zullen er een harde kluif aan krijgen om Fotofabriek van de eerste plek in onze test af te krijgen. Men scoort immers op alle fronten goed tot zeer goed. Wil je een fotoboek maken? Dan is Fotofabriek een uitstekende optie.

[yasr_multiset setid=0]

Actie van de maand

Albelli

Fotoalbum aanbieders

Over Tips Fotoalbum Maken

Over Tips fotoalbum maken: wij vergelijken fotoboeken

Tips fotoalbum maken is een initatief van ervaren gebruikers van fotoalbum software. Tips fotoalbum maken wil haar ervaringen delen om voor de nieuwe gebruiker de drempel te verlagen om zelf online fotoalbums maken. Sinds 2007 voeren wij jaarlijks de fotoalbum maken test uit. Sinds 2009 publiceren we deze ook op internet en dit jaar is deze fotoalbum test uitgebreider dan ooit.
Op deze website staan verder allerlei tips die het samenstellen van een fotoboek nog leuker en makkelijker voor je maken. Adviezen voor de beste foto-albumsites, een fotoalbum test, tips om de kwaliteit van je fotoboek te verbeteren, fotoboek maken en fotoalbum kortingen. Een fotoalbum vergelijk geeft u inzicht en zorgt ervoor dat je het beste fotoboek maken kan. Start meteen met het fotoboek maken na het lezen van onze fotoboek vergelijking en fotoalbum test.
Wij houden je via deze website op de hoogte van onze ervaringen bij het fotoalbum maken. Heb jij ervaringen bij het Fotoboek maken voor ons? Heb jij nog goede tips, vragen of opmerkingen voor tips fotoalbum maken? Wij stellen feedback op deze website over fotoboek maken op prijs!
Mail dan naar info@tipsfotoalbummaken.nl

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.