Een fotoboek maken bij MyPhotofun

MyPhotofun: bij de grootste stijgers uit de test

Afgelopen jaar kwam MyPhotofun zeer positief in het nieuws door hun revolutie op fotogebied. Als eerste aanbieder maakten zij het mogelijk om een fotoboek te maken met daarin video’s geintegreerd. Een superleuke ontwikkeling voor wanneer je een leuk fotoboek maken wilt. Niet alleen dit video fotoboek is een leuke ontwikkeling, ook zijn wij zeer content met de stijging die MyPhotofun dit jaar heeft gemaakt in de fotoalbum test. Er zijn twee belangrijke redenen hiervoor: de snelle service en de complete software.

Een (video) fotoboek maken bij MyPhotofun

Zoals gezegd vinden wij het erg leuk dat fotobedrijven buiten de kaders denken en onconventionele oplossingen presenteren. MyPhotofun doet dit met het video fotoboek. Wij wilden dit jaar geen video fotoalbum maken, maar kozen voor een “standaard” variant.

Op service en software bij de betere in de fotoalbum test

MyPhotofun scoort op prijstelling van een fotoboek ten opzichte van andere aanbieders net onder het gemiddelde. Dit kan echter een vertekend beeld zijn, omdat de fotoalbum formaten bij MyPhotofun wat afwijkend en vaak net wat groter zijn. De service van MyPhotofun is echter goed. Bij het downloaden van de meest recente software liepen wij tegen een probleem aan en stuurden een email met een vraag om hulp. We krijgen diezelfde dag nog een vriendelijke en behulpzame email terug. Zo is ons kleine probleem met de software gelijk opgelost.

Bij het fotoboek maken werden wij geholpen door de handige software. Waar veel aanbieders kiezen voor software van Albumprinter (Albelli/HEMA ), CEWE (Fotoalbum.nl/Pixum/Postnl) of Kodak (Fotofabriek/Fotogoed) koos MyPhotofun voor geheel andere software. Deze software mag dan wel iets minder compleet zijn dan eerdergenoemde leveranciers, toch vinden wij alle belangrijke opties terug (al zou een spellingscontrole handig zijn).

Kwaliteit fotoboek maken

Na een flink aantal uurtjes ploeteren konden wij ons fotoboek bestellen. Daarbij is het natuurlijk spannend (zeker bij een fotoalbum test) hoe snel het fotoalbum geleverd wordt en welke kwaliteit deze heeft van het fotoboek. Wij kregen het fotoalbum na 6 werkdagen thuis. Hoewel dit zeker niet slecht is, zijn er aanbieders die een tikkeltje sneller leveren. Over de kwaliteit van het fotoboek van MyPhotofun zijn wij eveneens tevreden. Hoewel wij ook hier betere fotoboeken gezien hebben is de kwaliteit zeker ruim voldoende.

Wil je ook onze andere fotoalbum beoordelingen lezen? Kijk dan op deze pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MyPhotofun
Average rating:  
 1 reviews
by Anonymous on MyPhotofun

Mijn probleem is dat invoegen van een pagina omdat er nog een vergeten foto bj moet altijd per 2 pagina's tegelijk gaat. Dat betekent schuiven.

Doet men om foto's ook over 2 pagina's te kunnen verdelen. Dat uit kunnen zetten en per 1 pagina aanvullen lijkt mij essentiele verbetering.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang fotoboek aanbiedingen, tips en nieuwtjes

Je hebt je succesvol ingeschreven. Je ontvangt zo een bevestigingsmail, waarmee je je definitieve akkoord kan geven.